Ako sa stať neviditeľnou?
Začnem otázkou .....AKO SA STAT NEVIDITELNYM/OU ? 🤔.... Človek chce len normálne žiť a nič neriešiť (okrem beznych veci samozrejme ) ... 😡Len VZDY sa nájde niekto kto má za potrebu riešiť mňa poprípade moju rodinu ...vymýšľať si veci riešiť veci o ktorých ľudia HOVNO vedia 😡... Riešiť pre ich životy TOTALNE NEPODSTATNE veci !!! 😡Mňa by vo sne nenapadlo riešiť také veci ako riešia ľudia naokolo mňa ... PRECO?🥴 to vážne majú ľudia TAK nudné životy ? BOZE ... v akom svete žijeme 😓😭??? Dá sa mi vracať🤢🤢🤢🤢🤢 ..... (Potrebovala som to napísať) ďakujem za uvoľnenie ventilu 🙏
Nie si jediná koho riešia. Vôbec nič si z toho nerob. Tí čo ťa majú radi vedia aká si. Stráž si svoje súkromie. To je v dnešnej dobe veľmi dôležité. Prajem ti pekný deň.
no co ja viem, jedine nebyt aj na socialnych sietach nic neriesit a zit si svoje. a hlavne sa nezamyslat nad tym kto a co riesi mna.
Ak si na materskej a sa s nikym nestretavas a nerozpravas, kto ti tieto klebety nosi? Zeby vlastna mama?
Jednoduche A OVERENE ! Si opakuj do zblaznenia presne to co si povedala - SOM NEVIDITELNA :D funguje to overilo sa mi to 100x
nemáš pocit, že by si mala urobiť niečo sama so sebou? Pretože takáto precitlivelosť a vzťahovačnosť nebude celkom v poriadku
nechápem. Čo ťa vlastne štve? Nech si hovorí kto chce, čo chce. Akože čo ťa to trápi? Máš z toho nejaký problém? Ako sa vôbec dozvieš, že o tebe niekto niečo hovorí? Ja som neviditeľná. Aspoň si tak často pripadám, lebo o mne sa mi žiadny klep nikdy nedostane.
pozri, tomu kto ti tie info donáša jednoducho povedz, že Ťa vôbec nezaujíma, čo o Tebe kto a kde hovorí. Uvidíš, prestanú sa s tým potom zaoberať, alebo o tom aspoň nebudeš vedieť a budeš spokojná. Keď má niekto niečo, nech Ti zaklope na dvere a povie Ti to do očí.
neviem ci by som sa chcela stat neviditelnou len preto ze ma niekto riesi, tak asi ma sam nudny zivot vies ako 🙂 nezamyslaj sa 🙂
staci ignorovat ludi 🙂 na co, akoze zbytocne sa zapodievas nejakymi individuami.
Staci vyselektovat okolie, s cudzimi sa bavit o pocasi a naucit sa psycho techniku “ mam vas v p…”😉 mna to tiez vzdy trapilo, preco ma maju ludia potrebu riesit…vyssie popisane funguje, treba sa odstrihnut, chvilu to trva, ale stoji to za to… lutujem, ze som do tohto stadia nedospela skor😉 o vela kontaktov som prisla, ale nevadi, je to take oslobodzujuce😀

Nevšímať si. Ľudia si budú vždy niečo myslieť a niečo hovoriť