icon

Ako sa účinne zbaviť nežiadaných ucholakov?

22. júl 2025

Prosím poraďte mi ako sa zbaviť ucholakov? Mne už srdce rozdrapí z toľkých šokov. Obliekan gate a zrazu mi niečo lezie po stehne , samozrejme, že je to ucholak. Ležím v posteli, niečo mi spadne na tvár -ucholak. Idem dať veci do práčky - 4 ucholaky. Idem sa napiť z fľaše so slamkou a vcuvnem ucholaka . Všade sú tie ohavy.

Strana
z2
autor
13. okt 2025
@nikinka18

@anonym_autor a pomohlo? My máme tiež hrozné vela na dvore ale sa ťahaju dnu. Lezu mi po stenach vonku pred dveri tiež ich je vela. Aj dnuka som uz našla zopar kusov. Už som z toho psychicky totálne na dne. Tiez nam bola firma striekat okolo domu dost vela ich pozdochlo ale keď vecer idem von a kuknem na zrm je ich vela 😪

@nikinka18 pomohlo. Odvtedy som tu našla len jedna kus 😀 . Von samozrejme sú, tam ani nestriekali, ale už nechodia dnu takže mi to nevadí. Vonku ich ignorovať viem.

nikinka18
14. okt 2025
@anonym_autor

@nikinka18 pomohlo. Odvtedy som tu našla len jedna kus 😀 . Von samozrejme sú, tam ani nestriekali, ale už nechodia dnu takže mi to nevadí. Vonku ich ignorovať viem.

@anonym_autor cely byt vám striekali? Za kolko robia? Aka firma vám ich robila?

autor
14. okt 2025
@nikinka18

@anonym_autor cely byt vám striekali? Za kolko robia? Aka firma vám ich robila?

@nikinka18 striekali len miesta kadiaľ sme predpokladali že chodia dnu. Čiže okná, dvere... Neviem čo to stálo, my sme neplatili nič, poslalo ich bytové. Ani neviem odkiaľ boli, možno to bol len súkromník lebo keď volal tak mi mobil ukazoval jeho meno -Mišura ján

Strana
z2