icon

Ako sa viac oplatí predávať oblečenie?

1. aug 2021

Maminky oplatí sa viac na bazári predávať oblecenie po ks alebo balíčky pre deti ?

lenkakravcova
•
1. aug 2021

Popravde. Ide to ťažko tak či tak. Ja som väčšinu veci po deťoch darovala kade tade. Par veci som predala.
Však môžeš pozrieť. Mám tam napr šaty z HM raz oblečené. Co stali 12€ a ani za 3€ ich nemôžem predať.. Alebo Desigual nohavice (PC vyše 90€ za cca 25€ raz oblečené).. (a to ešte som ochotná sa dohodnúť) 🙄😄

Ťažko oblečenie predávať. A dva krát ťažšie po deťoch.

oli18
•
1. aug 2021

Menej kupuj, lebo oblecenie uz nik nechce ani zadarmo. Je ho prebytok a je po plastoch druhy najvacsi odpad na zemeguli.

zazvorka87
•
Odpoveď bola odstránená
•
hettinka
•
1. aug 2021

Ja už nepredavam, podarilo sa predať len značkové kúsky, ktoré syn nestihol vynosiť pre extra rýchly rast. Oblečenie ani charita nechce. Respektíve, vyberali si, čo vezmú a co nie. A to teda mi príde take od veci, že značkové tenisky a batoh by brali, ale normálne nie. Takze kupujeme s rozumom a vynosene ide do kontajnera na oblečenie, alebo presijem doma niečo z toho. Malé po deťoch som poväčšine rozdala po rodine a kamoškam, kolegyniam.

lenuska9999
•
1. aug 2021

Ja som predávala tak, že som vyskladala veľké balíky. Po ks by sa mi to predávať nechcelo.. a keby mi nejaké kúsky ostali, tak čo potom s nimi.. ale také značkové drahšie som predávala samostatne.

ajja1
•
Odpoveď bola odstránená
•
majka99999
•
11. apr 2023

@ajja1 kludne dajte vediet.