icon

Ako sa vyhnúť podvodným telefónnym hovorom?

stelly652
3. dec 2025

Ahojte ľudia už som zúfalý s tých telefonátov cudzích čísiel blokujem tie čísla ktoré mi vyvolávajú,ale zavolajú mi zas s druhého telefónu na moje číslo je to ta podvodná stránka,ktorá je aj nahratá v reklame v televízore a upozorňuje ľudí...je to firma,ktorá nachytá ľudí aby nalákali ľudí investovať a prišli o peniaze.... stranka je xtb.Com čo mam robiť??...už dva krát som to číslo zablokoval,ale zavolali mi s tretieho čísla s iného...čo robiť????majú môj Gmail myslite,že si tam v mojom Gmail nájdu všetko čo mam uložene svoje spravy ktoré mi chodia?? ......
Zase mi bude v Pondelok volať aj keď som zablokoval to číslo tak zase s štvrtého čísla budu mi volať na môj mobil
Ako im mam povedať do telefónu aby ma toľko neotravovali??....a že nechcem mať snimy nič spoločne... či ísť to nahlásiť na Políciu??.....Mate nejaké rady čo robiť,či isť do telecomu si zmeniť telefónne číslo,už som nervózny z nich.........

Strana
z2
janai1
3. dec 2025

xtb hlavne nie je podvodná stránka...

anonym_312b5c
3. dec 2025

@stelly652 blokujem, neriesim.

stelly652
autor
3. dec 2025
@janai1

xtb hlavne nie je podvodná stránka...

@janai1 ahoj no podľa mňa áno upozorňujú ľudí už ma tlačili aby som sa zaregistroval šak veľa ľudi nato doplatili

stelly652
autor
3. dec 2025
@anonym_312b5c

@stelly652 blokujem, neriesim.

@anonym_312b5c šak už od Pondelka blokujem a stále mi volajú

stelly652
autor
3. dec 2025

a jedno nepochopím odkiaľ majú moje číslo

miselka257
3. dec 2025

nemáš viber prípadne whatsapp?

stelly652
autor
3. dec 2025
@miselka257

nemáš viber prípadne whatsapp?

@miselka257 whatsapp mam úplne novy mobil

miselka257
3. dec 2025
@stelly652

@miselka257 whatsapp mam úplne novy mobil

@stelly652 preto ti volajú, od kedy som zrušila whatsapp, od vtedy mi nikto nevolá, teda iba bežná reklama raz za uhorský rok ako sa vraví 😀

gypsomilka
3. dec 2025

A v com je problem,zazvoni telefon a necham zvonit. Ak mas potrebu ten telefon zdvihnut tak to urob a hned ako zistis ze je to nieco co nechces poloz bez slova. Mne ked vola nezname cislo zdvihnem poviem prosim a akonahle sa predstavi a nie je to nic dolezite polozim bez slova ani dovi nepoviem.

miselka257
3. dec 2025
@gypsomilka

A v com je problem,zazvoni telefon a necham zvonit. Ak mas potrebu ten telefon zdvihnut tak to urob a hned ako zistis ze je to nieco co nechces poloz bez slova. Mne ked vola nezname cislo zdvihnem poviem prosim a akonahle sa predstavi a nie je to nic dolezite polozim bez slova ani dovi nepoviem.

@gypsomilka asi preto je problém, lebo je to otravné 😏 kolegyni volali dobre že ne 10x po sebe a nedvíhala ani jedno číslo, raz volala bratislava, hneď po tom maďarsko, francúzsko a pod.

stelly652
autor
3. dec 2025
@miselka257

@stelly652 preto ti volajú, od kedy som zrušila whatsapp, od vtedy mi nikto nevolá, teda iba bežná reklama raz za uhorský rok ako sa vraví 😀

@miselka257 idem si ho vymazať. ďakujem až mi odľahlo dúfam že mi nebudú už volať len ten Gmail môj som nadiktoval

miselka257
3. dec 2025
@stelly652

@miselka257 idem si ho vymazať. ďakujem až mi odľahlo dúfam že mi nebudú už volať len ten Gmail môj som nadiktoval

@stelly652 skús, mne to pomohlo 😁

stelly652
autor
3. dec 2025
@gypsomilka

@gypsomilka už ne ne nezdvihnem aj keď bude číslo a pod tým napísane Slovensko nezdvihnem radšej vypnem zvonenie

stelly652
autor
3. dec 2025
@miselka257

@stelly652 skús, mne to pomohlo 😁

@miselka257 ďakujem ❤🙏

miselka257
3. dec 2025
@stelly652

@miselka257 ďakujem ❤🙏

@stelly652 zatiaľ neďakuj, ešte nevieš či ti to pomôže 😂

autumn1
3. dec 2025

Nedviham, blokujem. V dnesnej dobe sa daju cisla lahko overit prostrednictvom google. Pokial ma vela vyhladavani s najvacsou pravdepodobnostou ide o podvod.

stelly652
autor
3. dec 2025
@miselka257

@stelly652 zatiaľ neďakuj, ešte nevieš či ti to pomôže 😂

@miselka257 a už keď sme pritom možno mi poradíš s tým to keď bi som chcel zmeniť sim kartu s novým číslom budeme mali mať tak ako doteraz v rodine neobmedzene volanie zadarmo alebo už budem musieť platiť za volanie

anonym_0af514
3. dec 2025
@stelly652

@miselka257 a už keď sme pritom možno mi poradíš s tým to keď bi som chcel zmeniť sim kartu s novým číslom budeme mali mať tak ako doteraz v rodine neobmedzene volanie zadarmo alebo už budem musieť platiť za volanie

@stelly652
Moj kamarat robil pravy opak hral sa na prihoreteho a zdrziaval ich nechcel skoncit, viac nevolali.

vorkola
3. dec 2025
@anonym_0af514

@stelly652
Moj kamarat robil pravy opak hral sa na prihoreteho a zdrziaval ich nechcel skoncit, viac nevolali.

@anonym_0af514 A toako na prihoreteho,, neviem fakt,porad,napr.spieval?lebomne volali az z Britanie

rozculena
3. dec 2025
@vorkola

@anonym_0af514 A toako na prihoreteho,, neviem fakt,porad,napr.spieval?lebomne volali az z Britanie

@vorkola a čo chceli? Mne keď niekto volá,tak keď dvihnem mobil,tak položí,asi čakajú,že budem volať naspäť....alebo je tam automat,a vždy to isté hovorí,že aby som si ho pridala na whatsapp.

rozculena
3. dec 2025
@stelly652

@stelly652 Čo chceli?načo si im dával email??

maranco
3. dec 2025

@stelly652 nevolá ti to číslo ktoré vidíš na displeji, podvodník ti tam podsunie číslo inej náhodnej osoby, takže blokovanie nemá význam
preto si myslíš že volajú z iného čísla, oni volajú z rovnakého len sa maskujú za iné číslo

ak máš čas a chuť kecať, môžeš ich ponaťahovať urobiť sa jednoduchou, kým im dôjde že si z nich robíš srandu
ak nemáš čas zodvihneš zistíš že je to zase podvod tak povieš že sa zle dovolali, to je omyl a zložíš

dadis
4. dec 2025
@maranco

@stelly652 nevolá ti to číslo ktoré vidíš na displeji, podvodník ti tam podsunie číslo inej náhodnej osoby, takže blokovanie nemá význam
preto si myslíš že volajú z iného čísla, oni volajú z rovnakého len sa maskujú za iné číslo

ak máš čas a chuť kecať, môžeš ich ponaťahovať urobiť sa jednoduchou, kým im dôjde že si z nich robíš srandu
ak nemáš čas zodvihneš zistíš že je to zase podvod tak povieš že sa zle dovolali, to je omyl a zložíš

@maranco Je to muz a on uz sam o sebe je jednoduchy.. asi to nezahra viac

miselka257
4. dec 2025
@stelly652

@stelly652 fuuuu netuším, ja mám tel. číslo od asi 10 rokov to isté 🤔

stelly652
autor
4. dec 2025
@miselka257

@stelly652 fuuuu netuším, ja mám tel. číslo od asi 10 rokov to isté 🤔

@miselka257 ja mam menení mobil už 8 rokov neviem presnú značku toho mobilu a ten starší mobil ktorý mam druhy ten si ho nechávam ako rezervu a chodia mi tam Gmaili ja zas toľko veľa neprevolam ako ostatný len píšem spravy

stelly652
autor
4. dec 2025
@maranco

@maranco no i ja som mal takého tušaka,že je to zbytočne blokovať čísla zato som chcel si zmeniť telefónne číslo ale to bi som mal komplikovane

anonym_80bcc2
4. dec 2025

a uz si im zdvihla, lebo popravde ja som im par krat povedala, a aj inym, lebo velakrat su to nereklamove bezne cisla co ponukaju kadejake "investovaine" ze nemam zaujem a nech mi nevolaju, bez akehokolvej slusnej debaty, poslednemu somdokonca povedala, ze na to ani nemam peniaze .. moj otec povedal, ze ci mu nieco idu darovat zadarmo, ze nie.. tak mi nevolajte :D mne prestali volat.
Za mna nic lepsie, ako zdvihnut, povedat nemam zaujem, neobtazujte ma, a ukoncit hovor, nasledne zablokovat nie je. Prestane to. Mam pocit ze to su take vlny.. raz volaju dookola kadejake cisla a potom je zase ticho dlho..

stelly652
autor
4. dec 2025
@anonym_80bcc2

a uz si im zdvihla, lebo popravde ja som im par krat povedala, a aj inym, lebo velakrat su to nereklamove bezne cisla co ponukaju kadejake "investovaine" ze nemam zaujem a nech mi nevolaju, bez akehokolvej slusnej debaty, poslednemu somdokonca povedala, ze na to ani nemam peniaze .. moj otec povedal, ze ci mu nieco idu darovat zadarmo, ze nie.. tak mi nevolajte :D mne prestali volat.
Za mna nic lepsie, ako zdvihnut, povedat nemam zaujem, neobtazujte ma, a ukoncit hovor, nasledne zablokovat nie je. Prestane to. Mam pocit ze to su take vlny.. raz volaju dookola kadejake cisla a potom je zase ticho dlho..

@anonym_80bcc2 šak keď mi pondelok zavolajú tak im toľko poviem že nemám záujem mam svoje starosti a povinnosti neže že ešte budem investovať do kade jakých veciach čo sa ja tomu nevyznám ja som im na začiatku povedal,že sa tomu nevýznam a nesom nato školený

anonym_80bcc2
4. dec 2025
@stelly652

@anonym_80bcc2 šak keď mi pondelok zavolajú tak im toľko poviem že nemám záujem mam svoje starosti a povinnosti neže že ešte budem investovať do kade jakých veciach čo sa ja tomu nevyznám ja som im na začiatku povedal,že sa tomu nevýznam a nesom nato školený

@stelly652 ani nehovor ze sa nevyznas, ze na to nie si skoleny. Proste povedz, ze nemas zaujem, vies o co ide, nezaujima t ato a nechces. Inak ta budu preucat, zaucat, skolit.. a prehovarat. lebo myslia, ze ta niecim ohuria ak nevies o co ide. A najlepsie funguje " a nemam na to volne prostriedky financne" :D vsak je kriza, konsolidacia..

stelly652
autor
4. dec 2025
@anonym_80bcc2

@stelly652 ani nehovor ze sa nevyznas, ze na to nie si skoleny. Proste povedz, ze nemas zaujem, vies o co ide, nezaujima t ato a nechces. Inak ta budu preucat, zaucat, skolit.. a prehovarat. lebo myslia, ze ta niecim ohuria ak nevies o co ide. A najlepsie funguje " a nemam na to volne prostriedky financne" :D vsak je kriza, konsolidacia..

@anonym_80bcc2 tak dobre ...a je to len zbytočne strata času sa stým zaoberať čo mňa vôbec nezaujíma...ale jednu vec nepochopím prečo s rodiny len mne chodia takéto telefóny nikomu inému s rodiny

Strana
z2