icon

Ako sa vyrovnať so stratou chuti žiť?

16. mar 2024

Ja už nechcem žiť 😭

Strana
z3
lenkasarka
16. mar 2024

To je smutne. Smiem ti nejako pomôcť?

misinka20
16. mar 2024

Zlatko klud, nadych vydych... nic nie je tak zle ako sa zda... nevzdavaj to prosim... napis mi IP... pomozem ti ❤️❤️❤️

zuzanazu85
16. mar 2024

Posielam ❤️. Nikdy nie je tak zle,sú len slabé chvíle u každého. Zajtra stále ešte výjde ☀️, čiže aj nádej pre nový začiatok pre každého.

alickapusinka
16. mar 2024

Moja všetko sa dá riešiť pokiaľ nemá človek smrteľnú chorobu. Všetko má riešenie. Stálo sa Ti niečo.

13riska13
16. mar 2024

Na vsetko niekde existuje riesenie aj ked ty ho mozno teraz nevidis teraz kludne napis ak sa chces porozpravat

barbora0308
16. mar 2024

Treba si uvedomit, ze ono je to velakrat iba zly den alebo zle obdobie, ale nie zly zivot!

miadi
17. mar 2024

Vyhladaj odbornu pomoc .

larisa
17. mar 2024

Čo sa ti stalo ? Po každej búrke vychodi slniečko.

andulka1988
17. mar 2024

Niekedy mám aj ja taký pocit, nájdi si dôvod prečo žiť a po ďalšie pri životných prekážkach treba ísť v pred aj s osuchanymi lakťami ;)

ivangeline
17. mar 2024

To nik nevie ale môžeš to brat pozitívne, všetci raz zomrieme, tak prečo to tak prežívať či prečo stagnovať a nadmerne sa báť, atd.

Modrý koník
17. mar 2024

Ahoj,

je nám ľúto, že si sa dostala do ťažkej životnej situácie.

Navštív naše “Opýtaj sa nás", kde sa venujeme pomoci používateľkám, ktoré sa ocitli v ťažkej životnej situácii. Podrobnosti nájdeš na tomto odkaze: https://www.modrykonik.sk/faq/faq-index-potrebujem-pomoc-v-nudzi/ .

Držíme Ti palce a prajeme veľa síl!

Modrý koník Team

jimi1985
17. mar 2024

Ja mam momentalne tiez take obdobie,ze ma nebavi zit. Ale viem,ze to prejde,je to zle obdobie,ktore musim pretrpiet a zase bude dobre. Zivot je tazky,raz si hore,potom dole. Co ta trapi? Z coho ti je tak tazko?

leni1405
17. mar 2024

Čo sa deje..?😔 Úprimná otázka. Prosím napíš...

margotka17
17. mar 2024

Nič nie je tak zle, ako sa zdá. Určite je riešenie na všetko, čo nezvládas sama, zvládneš s pomocou druhých a vdzy sa niekto nájde čo pomôže, to mi ver. Napíš nám tu, možno ti poradíme či odporúčime niečo. ❤️pre teba.

autor
17. mar 2024

Ťažké obdobie z ktorého neviem vijst ☹️ pre mňa už asi nieje žiadna cesta

sonka333
17. mar 2024

cesta je stále 🙏🤞ver mi...vzdať sa života...nerieši problém...život je len cesta...niekto ju má dlhšiu...iní zas kratšiu....ver mi...keby sme vedeli koľko času nám ostáva....zrazu by život nabral iný spád...pochopili by sme.. že nič nieje tak zlé ako sa zdalo...že všetko čo sa nám zdalo byť neriešiteľné....je nič....ja neviem čo prežívaš ale prosím maj na pamäti že život nieje samozrejmosť ....je len jeden zo všetkým zlým a aj dobrým....zažila si toho isto vela....prejde aj to...😉je to len istá etapa....prejde to.....❤

autor
17. mar 2024

@sonka333 V tejto chvíli by som si to vymenila z hocikým chorým na pokraji života. Nech žije namiesto mňa ale nejde to. Život je len jeden a môj už...nemám síl

sonka333
17. mar 2024

Verím ti,no musíš vedieť aj to že smrť nerieši nič...na svete možno niet človeka ktorý by si aspoň raz v živote nepovedal..:je lepšie byť mŕtvy ....mnohí prežívame trápenia a mnohí sa aj v chvíľke slabosti rozhodnú svoj život ukončiť...prosím nebuď jedna z nich.....pre niečo tu na tomto svete si...❤život nieje zlý...keby sme vedeli vymazať tých nesprávnych ľudí zo života....život by bol krajší ❤zvládneš to...zavri oči,nadýchni sa a ver že to nebude trvať navždy...

modraslamka
17. mar 2024

a co sa stalo? spolocne ti pomozeme

autor
17. mar 2024

😭😭😭😭 nedokážem to ani napísať

macinko321
18. mar 2024

Zlatko, objimam, posielam vela vela vela sily a vela vela vela lasky. Ver mi, ze sa v zivote deju aj horsie veci. Ale vsetko ma nejaky zmysel, vyznam, ma nas na nieco pripravit, posilnit. Mam 37 rokov. Celu zakladnu skolu som bola sikanovana. Ano, mala som par kamaratok, ktore ma podrzali. Ale urcite to nebolo lahke obdobie. Stredna a vysoka skola uz dobre. Samozrejme naslo sa par ludi, s ktorymi sme si nesadli povahovo. Ale uz nebyvali take vyhrotene situacie, boli sme vacsi, rozumnejsi. V byvalej praci som zazila sikanu zo strany zamestnavatela, ktory nedokazal pochopit a prijat, ze mam syna s autizmom a musim s nim obcas aj k lekarovi a na terapie ist. Dala som tam vypoved a nasla si pracu na polovicny uvazok. Najlepsie rozhodnutie, ake som vtedy spravila. Syn je na tej lepsej strane spektra, rozprava, rozumie, je velmi sikovny. Nie je to lahke, ale vzdy si poviem, ze sme na tom este velmi dobre, v porovnani s inymi rodinami. Terapie su drahe, platime to samy, lebo stat nepreplaca nic. Ale velmi nam pomaha okolie, znami aj neznami ludia,zbierkou, 2%. Neviem, co Ta trapi a preco mas taketo myslienky na smrt. Ale nech je to cokolvek, su tu ludia, rodiny, ktorych zivot je ovela ovela tazsi a nasli v sebe silu pokracovat dalej, nevzdavaju sa. Velmi Ti prajem, nech tiez najdes silu pokracovat dalej. Kludne mi napis sukromnu spravu, ak chces.

autor
18. mar 2024

@macinko321 Mrzí ma tvoja situácia. Prajem veľa zdravia

sidonika
18. mar 2024

Musíš byť veľmi nešťastná,no tak ako sa nájde na každú dieru záplata, existuje na každý problém riešenie. Len sa nezamotaj vo svojom nešťastí,ak cítiš že ťa prerastá, hľadaj pomoc zvonku. Neveríš že by ti ľudia mohli pomôcť? Ver že mohli. Čítala som tu množstvo odpovedí, ktoré ti ponúkajú pomoc.Skus sa obrátiť aj na Boha. Oslov ho modlitbou,nech uzdraví tvoj život. Ježiš povedal: HĽA, JA VŠETKO ROBÍM NOVÉ. Nevzdávaj sa a bojuj. Teraz asi vidíš len mraky,ale až sa rozplynú uvidíš znova slnko, ktoré tam je vždy. Nepovedala si čo ťa trápi, o to sa ťažšie vyjadruje. Ale nezahadzuj si život, stojí zaňho bojovať

ailiba
18. mar 2024

❤️

sonka333
18. mar 2024

Ahoj 🥺včera som ti tu písala komentáre podporujúce❤a dnes som v takej situácii že už pol dňa plačem 🥺💔niečo do čoho som vkladala nádej...a verila...nevyšlo 🥺😭a ja sama neviem ako ďalej...srdce mám rozbite na márne kúsky a tiež...nemať deti..tak radšej byť mŕtva 😭🥺💔💔💔🙏dnes som si siahla na dno a ešte nižšie 🥺tiež nevidím nádej a neviem čo bude ...🥺tým ti chcem len povedať...že život je nevyspytateľný...stačí okamih a všetko je inak....musíme byť silné ❤možno aj to čo zažívame teraz nás posilní 🥺aj keď tiež som v situácii kedy neviem ...ako ďalej...držím ti palce aby si to nevzdala ❤🙏

macatt
18. mar 2024

Hlavne sa neopúšťajte, ste mladé, všetko prejde… vždy sa treba spoliehať na seba a vždy si povedať, že tak to má asi byť🙃 a vždy môže byť horšie.. každý človek tu pre niečo je a všetko sa deje pre niečo, zistíme neskôr prečo vlastne…láska k sebe, k ďeťom všetko zahojí naozaj, to čo sa zdá dnes hrozné, bude raz minulosť, na ktorú si ani nespomeniete… verte mi dievčatá, držte sa🫶
@sonka333 @autorka

sonka333
18. mar 2024

@macatt ďakujem z celého srdca ❤🙏ja viem....že nikdy nieje tak zle aby nebolo ešte horšie 🥺z celého srdca ďakujem za krásne a pravdivé slová ❤🥺

wanduska327
18. mar 2024

Noooo daj čo sa deje normálne sa vypiš a uvidíš dáme hlavy všetky dokopy a nájdeme riešenie

macatt
18. mar 2024

@sonka333 🩷 je to naozaj tak, dnes viem, že je TO čo sa mi vtedy stalo, bolo to naj pre mňa, posunulo ma to, veľa naučilo o sebe, o živote, o ľuďoch, o láske.. to zlé, je na niečo dobré🫶 a hlavne sa smejem, že to čo bolo vtedy tak ťažké, vôbec žiadna tragédia nebola… všetko skôr či neskôr prehrmí, srdiečko sa zahojí🩷 želám aby to bolo čo najskôr🫶

macinko321
18. mar 2024

Zlatinko, ďakujem. No nie je to med lízať. Ale naučila som sa s tým žiť. Naučila som sa hľadať to pozitívne. Často sa stretávam aj s oveľa oveľa ťažšie chorými detičkami. Keď ideme niekam na terapiu. Tie deti sú ako nabýjačka na mobil. Vedia dať neskutočne veľa tej najkrajšej, najčistejšej, najúprimnejšej, bezpodmienečnej lásky. Naučia milovať tak veľmi hlboko, že ani by si si nepomyslela, ako veľmi sa dá niekoho milovať. Naučia ťa vďačnosti aj za maličkosti a za veci, ktoré iní ľudia berú ako samozrejmosť. Spoznala som množstvo úžasných, láskavých, dobrosrdečných ľudí. Ktorí by sa aj rozdali pre tieto deti. V týchto dnešných časoch je to úžasné, priam požehnaním, môcť byť obklopená tak láskavými ľuďmi. A cítiť, že vždy tu niekto je pre teba, o koho sa môžeš oprieť. A ja verím, že AJ PRE TEBA JE A VŽDY TU NIEKTO TAKÝ BUDE. MY NA KONÍKU URČITE ÁNO ❤️🍀

Strana
z3