icon

Ako sa vyrovnať so stratou chuti žiť?

16. mar 2024

Ja už nechcem žiť 😭

sonka333
18. mar 2024

@macatt ďakujem ❤to je pravda ❤aj mňa to život naučil ❤nechcem písať konkrétne 🥺momentálne sa jedná o pocit krivdy a strach či to ako rodina zvládneme 🥺😭nejde o vzťahy 🥺nechcem konkretizovať 🥺💔nepísala som to za účelom sťazovania sa 🥺skôr som len chcela autorke poukazat na to že este včera som jej radila a dnes sama som zlomená 💔a že život je boj a že nieje v tom sama 💔 a vám veľmi pekne ďakujem ešte raz ❤kiež by bolo na svete viac empatie a ľudia vám podobní ❤svet by bol oveľa krajší 💞

autor
18. mar 2024

Ďakujem dievčatá ♥️ máte pravdu a vyhľadam pomoc

diana20
18. mar 2024

@sonka333 @autorka
Normálne ste ma rozplakali.. ani neviem čo vám mám napísať... aj ja mám veľmi často pocit, že život je proste príliš ťažký, aby som ho žila. nikdy sa mi ešte nestalo, že by všetko bolo v poriadku v mojom živote a ani už neverím, že sa ešte stane. Ale verím, že som dosť silná na to, aby som to zvládla a verím, že úplne každá z nás je dosť silná na to, aby všetko zvládla. Čokoľvek sa stalo, baby, zvládnete to. Veľmi vám držím prsty a dúfam, že naozaj sa pre vás všetko čím skôr vyrieši. Dúfam, že nájdete svoje šťastie. Hlavne nezabudnite, že stále sú ľudia, ktorí vás ľúbia. Nie ste samé. Pozrite len tu koľko ľudí sa vám hneď ozvalo ❤️ často sa zdá, že ľudskosť sa stráca v tomto svete.. tu vidím, že ešte sú aj dobrí ľudia, ktorí chcú pomôcť.. držte sa dievčatá, sama viem, že aj keď sa zdá , že už nemáme silu tak sa ešte dá nájsť dosť na to, aby sme sa od toho dna odrazili! ❤️ držím palce

sonka333
18. mar 2024

@diana20 ❤❤❤z celého srdca ďakujem ❤za pekne slová ❤a aj vám držím palce✊a prajem veľa síl ❤do života ❤hoci som dnes sama smutná ❤mám nesmiernu radosť že autorka ide ďalej ✊a rozhodla sa pokračovať a vyhľadať pomoc ❤❤❤všetci máme svoje útrapy ❤svetlé a tmave dni...no musíme veriť že vyjde slniečko☀️aj keď dnes to píšem s únavou v očiach ....s utrapenou dušou ❤zajtra ma čaká nový deň...a ja sa pokúsim urobiť všetko pre to aby to dopadlo dobre...dôležité je vstať a ísť ďalej ❤ešte raz ❤veľká Vďaka za milé slová ❤😘

maminkadeticiek
18. mar 2024

Rozpis sa.To je prvy krok.Len to skus.

janulka1802
18. mar 2024

Bojuj, nevzdávaj sa. ♥️

autor
18. mar 2024

@maminkadeticiek Ach trasú sa mi ruky. Nejde to. Je mi ťažko

loliki
Autor odpoveď zmazal
sonka333
18. mar 2024

@loliki ja som len chcela týmto autorke ukázať že aj človek ktorý sa zdá byť silný a jeden deň povzbudí....môže o zlomok sekundy...byť tiež na dne...týmto som ju len chcela povzbudiť ❤a teším sa že to vyzerá že bude bojovať ❤a tiež ďakujem za pekne slová ❤🥰

loliki
Autor odpoveď zmazal
loliki
18. mar 2024

@sonka333 Niekedy je dobré uvedomiť si, že človek je na dne. Má to 2 výhody: Hlbšie sa už nedostane. 🙂 A konečne sa môže od niečoho odraziť. Smerom hore, k lepšiemu. 🙂 Tak, nech sa vám darí. 👍

liv1
18. mar 2024

Kazda situacia ma riesenie, len to niekedy nevidime. Niekedy nevidime svetlo na konci tunela, ale je tam. Niekedy mame pocit ze uz nikdy to nemoze byt dobre, ale napriek tomu bude. Potrebujeme v sebe najst tu silu, aj ked ju treba niekde z hlbky vydolovat a bojovat za seba. Neviem ci ti tu niekto postol vsetky tie cisla na ktore mozes zavolat a poradit sa. Vyhladaj urcite odbornu pomoc, uvidis ako sa ti ulavi.
A keby si potrebovala skor sukromne, kludne mi napis.

mariska1989
18. mar 2024

Hlavne kľud 🙏❤️ nádych , výdych, kľudne napíš čo ťa trápi. V každom prípade sa dá pomôcť. Len tu pomoc treba požiadať , nehanbiť sa poprosiť druhého o pomoc . Ak je to niečo zle až moc, len čo teda pre teba je že koniec života určite to tak nieje . Ver že je prečo žiť a nič a nikto nestojí za to aby si púšťal/a zo seba že nechceš žiť . . Musíme si každý povedať sme silnyya zvládneme všetke prekážky čo nám život poukladal , hádže pred nohy . Hlavné to dostaň zo seba

autor
18. mar 2024

Baby znásilnili ma

liv1
18. mar 2024

Kolko mas rokov? Je mi to velmi luto cim si prechadzas. No ver mi, bude to lepsie casom. Ak sa dostanes cim skor do ruk nejakeho odbornika, ten ti velmi pomoze. Je vela zien co sa im to stalo, mozno aj tu sa niekto najde aby ti poradil 🙏. Posielam obrovske objatie a tu mozes kedykolvek napisat. Ale naozaj prosim ver mi, ze psycholog ti moze velmi pomoct. Volala si uz aspon na nejake z tych cisiel, na ktore sa mozu ludia v nudzi obratit? Povedala si to niekomu blizkemu?

ckatka
18. mar 2024

1. Rozmýšľaj racionálne. chod k lekárovi. Na pohotovosť ideálne do najbližšej nemocnice. Nech máš záznam dôkaz. A nemusíš to riešiť s tvojim obvodným lekárom. V nemocnici je to anonymnejsie. Uži okamžite tabletku "po". Pre istotu. Ak nechceš mat pamiatku v podobe neželaného tehotenstva.
2. Potom polícia. Existujú poradne pre ženy a vedia ta previesť situáciou

Predychaj, stalo sa, už sa neodstane.
Nie si prvá ani posledná.
Koľkým hviezdam a dnešným úspešným ženám sa to stalo...
Treba o.tom hovoriť a tých hajzlov verejne žalovať. Keď sa budeme.schovavat a stále hrať na obete....nezmení sa to a furt si budú dovolovat.

A možno,ti pomôže toto - sprav to, čo by si poradila . svojej dcére, keby sa jej to stalo.

autor
18. mar 2024

@liv1 25 Skúsila som písať do IPčka ale nešlo to a opakovane

Tabletku po som si dala

estellas
18. mar 2024

Chápem môžeš skúsiť inú poradňu.
Mrzí ma to, posielam objatie. 😞🫶🏻

liv1
18. mar 2024

Toto sa neda v sebe dusit. Zajtra rano/vlastne dnes ti vyhladam vsetky dostupne moznosti na koho sa obratit. Asi si nebola na policii vsak

liv1
18. mar 2024

Toto som teraz nasla https://pomoc.sk/

liv1
18. mar 2024

Toto je asi lepsie. Je to 24 hodin https://linkanezabudka.sk/

liv1
18. mar 2024

Toto je tiez 24 hodin “otvorene” https://www.krizovalinkapomoci.sk/. Povedz mi si este neplnoleta?

sonka333
19. mar 2024

je mi to veľmi ľúto 🥺💔a ani ni neviem predstaviť čím si prechádzaš...nedovol mu však aby ta položil na kolená ...verím že on zaplatí a bude pykať za svoj skutok✊želám ti veľa síl...

maminkadeticiek
19. mar 2024

Och Boze...to je strasne,naozaj strasne ale nie je to dovod,aby si sa chcela zabit.Prva vec bola si v nemocnici dat sa vysetrit?Ked tymto prejdes ja navrhujem vyspat sa,dlhy spanok ti precisti mysel.

ibatanecnica
19. mar 2024

tak to mi je ľúto. Určite vyhľadaj odbornú pomoc. Držím palce, nech to zvládneš

macatt
19. mar 2024

Ach moje, potrebuješ objatie🩷 zdôver sa niekomu v tvojej blízkosti, nech nie si sama, je mi to ľúto🥲 poznáš ho? Musíš byť silná a zvládnuť to🩷 nie si v tom sama, len sa obráť na niekoho kto ti ukáže ako ísť ďalej🫶

autor
19. mar 2024

@liv1 Ďakujem ti. Som dospela mám 25 rokov

autor
19. mar 2024

@macatt Nie nepoznala som ich. Len plačem a ležím. Nedokážem nič robiť

derdia
19. mar 2024

Skus napisat, co citis.

soldi
19. mar 2024

velmi ma mrzi, co prezivas a je uzasne, ze si sem napisala a zdoverila sa aspon niekomu. prosim, nebud na seba tvrda, nic z toho, co sa stalo, nie je absolutne ziadnym sposobom Tvoja vina, aj dobrym ludom sa deju zle veci. vyplac sa, spi, postupne ta bolest trosku ustupi. to, ze sa Ti stalo nieco zle, nerobi z Teba menejcenneho cloveka. stalo sa to bohuzial mnohym zenam, nie je to vsak dovod na to, aby si prestala chciet zit. aj ked sa teraz tak mozes citit. musis proste len vydrzat. o tyzden to bude trosku lepsie. o mesiac o cosi viac. treba ist kusok po kusku tieto prve dni, proste to len nejako vydrzat a neurobit nic, co by sa uz nedalo vratit spat. sem mozes pisat kedykolvek, hocico, budeme tu pre Teba.