Ako sa vysporiadať so zlými predpoveďami?
Ahojte pred tyzdnom mi zomrel moj najlepsi kamarat a mam jedneho druheho kamarata, ktory ja neviem ma nejake schopnosti ze neustale vidi sny somnou a vsetko vie dopredu a teraz mi neustale predpoveda zle veci inak stalo sa medzi nami napatie ale to teraz nechcem riesit vzdy mi predpoveda nestastie ze aj somnou sa ma stat tragedia ze s mojimi blizkymi sa ma stat tragedia stale ma takto dava dole a doteraz sa vzdy vsetko naplnilo co mi povedal ja sa zblaznim prosim vas co ma toto byt dnes ma dal uplne dole nestaci ze mi zomrel najlepsi priatel este taketo veci mi aj tento povedal uz nevidim od placu a od strachu mi je zle 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
@matkav21 uz som mu vravela ze on mi stale len negativne veci predpoveda ze preco na mna dava zle veci a just to robi !
Teraz uprimne ak by vam niekto povedal ze vas caka tragedia aj mojich blizkych tak ako by ste sa citili naozaj baby cakam odpovede
Ale prosím ťa také hlúposti majú asi takú výpovednú hodnotu ako keď ti poviem, že je leto a po ňom príde jeseň.
Tak treba doraznejsie povedat, ze si nezelas aby ti to hovoril a ked to nedokaze, nech ta nekontaktuje. Ked je normalny, necha si to pre seba a ked nie je normalny, tak aspon si upraces vo vztahoch a budes vediet, ze skoda s nim zahadzovat cas…,a odpoved na tvoju otazku ako by som sa citila, keby mi niekto take hovori, no jasne ze nie dobre. Urcite sa clovek zamysli, ci predsa len. Preto by som to radsej razne stopla a nechcela to pocuvat. Zial ked sa ma stat nejaka tragedia, tak sa stane anepotrebujes sa roky zatazovat s tym kedy sa co stane a co ak
@januska12323 ani by sa ta to nedotklo ?
Zjavne sa na tebe zabáva ako z toho ideš do vývrtky...prepáč, ale pripadáš mi taký vďačný objekt pre takéhoto človeka.
mne kazdu chvilu niekto predpoveda, ako zle dopadnem 😀 este to nikomu nevyslo 😝 .. ano, prijemne to nie je, ale po case sa tomu uz len zasmejes
a hlavne sa takym ludom vyhybam, co o inom ani nevedia tocit, len o problemoch a trapeniach, ci uz minulych, terajsich, alebo buducich
a zle myslienky si z hlavy das prec tak, ze ich vytlacis nejakymi inymi, najlepsie prijemnymi.. ak ti tam vadia a nedokazes ich zniest.. inak ich ale ani nemusis davat prec, staci im nevenovat pozornost a neverit im, nerieist ich a ony odidu aj same
@cackaa ale on co ma z tohto ? :(
@reanda naozaj aj tebe predpovedali ze velmi zle dopadnes ? Fuuuh...ale je to hnusny pocit brutalne
@reanda pokusam sa o to len aj smrt kamarata je to tazke chapes
no ved prave, mas dost neprijemnych pocitov, nemusis si pripustat zbytocne este dalsie.. pust to z hlavy a sustred sa radsej na nieco ine
Vsetci vestci ti budu hovorit take vseobecne kecy, ktore sa deju kazdemu, aby sa v tom kazdy nasiel a predpoved sa zdala spravna. Vojny? Vzdy boli, aj budu. Choroby? To iste. Tazke casy, dobre casy? Ved toto sa deje stale. Povedal ti nieco velmi konkretne a stalo sa to? Ak nie, tak s nim prerus kontakt. A je mi luto, ze ti zomrel naj kamos 😕
@surama dakujem je mi z toho velmi tazko :( tak konkretne nic nepovedal iba ze ma caka tragedia co sa stane somnou aj mojich blizkych caka tragedia
Autorka, uvedom si, ze tragedia caka kazdeho. Raz. Skor ci neskor. Ak by si sa z toho co ti povedal nevedela vystrabit, najdi si psychologa na 1-2 sedenie. To je aj na kona vela, ked cloveku taketo hlupe veci povedia este pocas toho ako sa vysporiadava zo smrti kamarata. Drz sa, pusti relaxacnu hudbu, urob medovkovy caj, chod cvicit, zamestnavaj svoju mysel resp svoje telo, nech nemusis nad tym tolko premyslat
@liv1 ano premyslam nad tym ze co ak to fakt videl
Odstrihni sa od neho a skus sama v sebe spracovat stratu kamarata, verim, ze to boli. Skus ist do hor, tam uplne precistis hlavu a prides na nove myslienky.
Nevidel to chapes? Nic nevidel, to su hluposti ako mraky a on nie je v poriadku
@liv1 nieje v poriadku lebo ako mi toto dokazal povedat ked vie ze sa ako mam zle :(
Ahoj autorka,
sú ľudia ktorí vedia a vidia ci citia budúcnosť. Ake ziadny polopricetny - aj keby vedel- ti nepovie ze zomrieš!
Aj ja som mala dopadnúť zle, mala som syndrom Matky Tetezy a chcela pomahat v nebezpečných vodách. On ale ten osud je ako paragraf. Toľko zákrut, ze sa da z vselicoho vykrutit 🙂
Som tu a mam celkom fajn zivot - oproti tomu co mohlo nastať- priam luxusný zivot žijem 😉
Aj ja som par veci "videla a citila" ale nikdy by som priamo nepovedala tým ľuďom. Sama som myslela, ze mi šibe, až keď mi oni povedali, co sa im stalo, vedela som ze moje "videnie" bolo správne.
A co by som robila na tvojom mieste??
Predstavovala si seba ako šťastnú v kruhu rodiny, kludne manžela aj detí 🙂 a vybavene!
S tým chlapom zruš kontakt a vôbec neries prečo je taky.
Inak ja som "videla" seba v invalidnom vozíku v nemocnicici a mala som z toho hruzu ze budem ochrnutá. Citila som ze mam celkom fajn náladu a od zadu som sa videla. Roky som z zoho mala hrôzu!
Aj sa potom skutočne stalo to iste co som videla - ja v invalidnom voziku v nemocnici!
Držala som na rukach naše prve babetko po porode a viezli ma na izbu 😂.
Takže vôbec si také keci nepripustaj!!! A jeho raz a navždy posli do prdele!
Dúfam, že ma nikto tu nezhejtuje. Ja mam rôzne sny, ktoré sa mi splnili a aj predtuchy a mala som aj ohľadom blízkych ľudí a vieš čo? Nikdy som im nič nepovedala. Lebo človek, ktorý reálne vidí takéto veci vie, že týmto by zbytočne ublížil dopredu. Maximálne som iba povedala nech si človek da na niečo pozor. Ale tento tvoj "kamarát" je toxické ho.ado a nie žiaden "vestec" takéto nezmysly dokáže trafiť každý. Odstrihni ho prosím ťa. Lebo takto všetko hoc to nemá súvis pripojiš k nemu a budeš žiť v strachu.
Ver mi, že keby ťa mal trošku rád tak reaguje inak a podporí ťa. Takto toxicky zareagovať môže bezcitny človek, ktorý nemá mať priestor v tvojom živote. Zablokuj ho všade prosím ťa.
On je človek, ktorého baví a živí sa vyvolávať strach, aby si ho ty cenila, aby si bola "wau" z neho a dávala mu pozornosť.
Som si istá, že nič nevidí. Ver mi.
Autorka úzkosť, strach a stres sú jednou z príčin ochorení. Kopni toho psychosa do zadnice a začni sa stretávať s ľuďmi čo nič nepredpovedaju.
Este mi daroval aj amulet ze akoze to ma má ochranit
Len ja sa od takych veci bojim
@mimka1402 a co ked to vie konkretne iba mi to naschval nenapise ?
Autorka pri všetkej úcte vyhľadaj psychológa. Lebo táto paranoja ťa fakt pripraví o rozum a naozaj sa splní to co on vraví, lebo vedel ze si labilnejšia osoba a veríš každej blbosti. Takže teraz sa daj do poriadku. A ak mam byť hnusná. Co ti pomôže sa trápiť dopredu? Zmenis to? Nie. Tak si užívaj života. Každý má zlé obdobia a bude mať, žiaľ.
@mimka1402 ano je pravda velka ze som labilna velmi na taketo veci
Dnes mi volal som mu povedala ze nechcem s nim hovorit

A nechceš tu založiť tému alebo priamo tu jeho predpovede nech sa pobavíme? Budeme robiť back-testy 😊. Inak vždy na začiatku roka bývajú v bulvárnych platkoch predpovede baby vangy nostradama potom dakoho z južnej Ameriky, bludy jak vyšite. Na konci roka si to zvyčajne vyhľadám, no úspešnosť 1-1,5%ná. Aj tu by sme také malí. Len 5a deptá, všeobecné negatívne veci vie natárať kde kto. A negatívne veci sa dejú, tak potom to vyznieva pravdivo.