icon

Ako sa zbaviť nepríjemných marketingových hovorov?

ms_green
4. sep 2024

Chcem sa vás opýtať žienky. Už som tak vytočená z toho... Nonstop mi vyvolávajú všelijaký agentúry, ktoré ponúkajú bambusové ponožky, pôžičky, hrnce, finančne poradenstvo a neviem čo. Neviem akým spôsobom sa moje telefónné číslo dostalo do ich databázy ale to je niečo príšerné. Volajú mi v priemere 2x denne. Už som ich prosila aby moje číslo zmazali, už som sa jedným aj vyhrážala, že ak mi neprestanú volať zažalujem ich za obťažovanie, nič nepomohlo.

tamitamitami
•
4. sep 2024

Tieto čísla sú generované väčšinou náhodne, stačí povedať že si želáš aby ťa vymazali z databázy a viac ťa nekontaktovali (každá spoločnosť má svoju databázu).

basska_b
•
4. sep 2024

Nedvihaj ich, blokuj, oni robia take "najazdy" a po case to prejde. Ja si z nich robim haluz, hovorim im, ze by som aj investovala, ale nemam co 😆, ze mam sluzobny mobil na sukromne ucely, vitaminove doplnky ze neberiem, ze mi to stoji na policke, je to taky trening asertivity.

zic
•
4. sep 2024

Uprav si to tu (oficialna stranka verejnej spravy):

https://nevyziadanevolania.sk/

ms_green
autor
•
4. sep 2024

Oni sú to rôzne čísla takže blokovanie moc nepomôže. Už asi 7x som im hovorila nech ma vymažu ale volajú stále.

zic
•
4. sep 2024

@ms_green ten link co som dal by mal byt oficialna databaza ci co k tomu zakonu... je mozne, ze ked tam budes, nebudu ti moct volat.. za pokus nic nedas

vikusjk
•
4. sep 2024

@ms_green mne pomohlo, az ked som zacala byt neprijemna. zial :( Kym som sa s nimi bavila, furt volali, mala som pocit, ze si tusim predavaju databazy s cislami a aj s komentami, Ked som zacala skladat telefon hned, ked este ani nedohovorili, co su zac, tak sa to parkrat zopakovalo a skoncilo to. Par cisel som aj hned blokla, ak nemali este ten format tych marketinovych cisel, co sa teraz zmenilo.

ms_green
autor
•
4. sep 2024

@vikusjk Skúsim teda.

oli18
•
4. sep 2024

Ved ked sa ti predstavi a zacne rozpravat, zloz bez vysvetlenia.

maranco
•
4. sep 2024

@ms_green ak si nastavíš v štátnej databáze aby ti nevolali, zmena začne platiť asi o 14 dní a potom ti niekto náhodou zavolá s predajom hlúpostí, treba vyplniť "Nahlásenie nevyžiadanej komunikácie" a dostanú pokutu

ms_green
autor
•
4. sep 2024

@maranco no skúsim to teda