icon

Ako sa zbaviť silnej vône?

3. júl 2022

Baby poraďte sme na dovolenke všetko fajn len v jednej izbe niečo veľmi ale že veľmi vonia ako tá čo a do zásuvky alebo čo ! Zeby aviváž olejová alebo neviem ..strašné nám to vadí veľmi to cítiť ! Ako to vyvetrať alebo čo robiť ..pol dňa sme vetrali a nič 😮😢

syslik81
3. júl 2022

treba najst zdroj a zbavit sa ho ... co ine ti tu kto poradi ...

autor
3. júl 2022

@syslik81 veď áno len neviem čo je zdroj .preto zisťujem či nemáte skúsenosti a či sa opýtať majiteľa,ale je mi to trapne

syslik81
3. júl 2022

ak mas kontakjt a majite tak sa spytaj .. povedz ze mas z toho migrenu kedze je to silna umela vona na kt mas alergiu ...

dzulli1980
3. júl 2022

Treba sa opýtať majiteľa, čo je na tom trápne? ... ja mám veľmi citlivý čuch, mňa napr. zo silných vôní začne takmer okamžite bolieť hlava, sedela som s kočkou, ktorá mala neskutočne silný parfém ... normálne slušne som ju poprosila, vysvetlila jej situáciu a OK, žiadny problém s tým nemala ...

autor
3. júl 2022

@syslik81 ok asi to urobim

marsmykkok
3. júl 2022

Tak sa opýtaj majiteľa ak máš možnosť. Je normálne že niektorí ľudia sú citlivejší na vône a niektorým napríklad spôsobujú aj migrény. Na to máš ústa aby si sa opýtala, lepšie ako trpieť celú dovolenku keď ti to je nepríjemné.

marsmykkok
3. júl 2022

@dzulli1980 ja vône môžem, ale nie všetky. Napríklad ten zlatý lenor a zlaty silan neznesiem, niečo čo cítiť tak sladko v ňom neznesiem a keď len idem pár metrov od sušiaka na prádlo kde má niekto zavesené oprate prádlo v tom tak musím zadržať dych lebo ma napína. Keby niekto mi to dá na posteľné oblečenie alebo deku/záves neznesiem to a nevydržím v tej izbe.