icon

Ako sa zmenilo fórum po odchode stálic?

23. máj 2026

Ako sa zmenilo forum po tom, ako stalica/stalice prestali pisat do kazdej temy? Uz je to par tyzdnov. Vidite zmeny? Ja moc nie

Strana
z2
nela82
Dnes o 04:40
@anonym_autor

@nela82 stalica - kraslica

@anonym_autor ved sa neskrývaj za anonym-a nevypisuj trápne diskusie.Myslis,že niekomu chýbaš?A takto to chceš zistiť?🤦‍♀️

anonym_44c252
Dnes o 16:14

@anonym_autor menuj, ktoré stálice myslíš?Ja som zahliadla iba odchod Nyusiky, Mircally a obidve boli straaaašne nad vecou a nepríjemné, sarkastické to asi patrí k tomu veku.Ked začal niekto písať akého má priateľa Nyusika radšej zmizla.A ešte tu moslimku z východu.

tilly
Dnes o 16:45
@anonym_0a189b

@anonym_autor tak to ano....cely jun budu temy ohladom energosekov urcite , v juli zas zvysene rodicaky, vzdy sa nieco najde...

@anonym_0a189b ešte začnú témy na štýl potrebujem pas do chorvátska?
Každý rok toto tu je asi miliónkrát

anonym_0a189b
Dnes o 17:04
@tilly

@anonym_0a189b ešte začnú témy na štýl potrebujem pas do chorvátska?
Každý rok toto tu je asi miliónkrát

@tilly presne, teraz budu OCr pocas leta a energoseky

anonym_93ab2b
Dnes o 17:17

Neodišli. Sú tu a komentujú ostro a anonymne

anonym_dbd87c
Dnes o 17:20
@anonym_44c252

@anonym_autor menuj, ktoré stálice myslíš?Ja som zahliadla iba odchod Nyusiky, Mircally a obidve boli straaaašne nad vecou a nepríjemné, sarkastické to asi patrí k tomu veku.Ked začal niekto písať akého má priateľa Nyusika radšej zmizla.A ešte tu moslimku z východu.

@anonym_44c252 A este odisli 2 s teatralnym "odchodovym prispevkom" (nejak ze - anous a este jedna) a vacsina s ich odchodom bola OK.
A este nejaka memenka ci co (s vecne makajucim muzom a 4 dcerami?), tak ta bola fakt otravna.
Aj ked ja osobne si myslim ze vsetky su spat a komentuju anonymne.

anonym_44c252
Dnes o 17:31
@anonym_dbd87c

@anonym_44c252 A este odisli 2 s teatralnym "odchodovym prispevkom" (nejak ze - anous a este jedna) a vacsina s ich odchodom bola OK.
A este nejaka memenka ci co (s vecne makajucim muzom a 4 dcerami?), tak ta bola fakt otravna.
Aj ked ja osobne si myslim ze vsetky su spat a komentuju anonymne.

@anonym_dbd87c mamelka nezdala sa mi otravná, ale nedocenená a preto musí stále niečo robiť občas mi skočí príspevok na IG.Dala tajny typ, že ak nesvieti solárne svetlo treba ho umyť😂tak každý si svoj čas vypĺňa po svojom.Urcite sa tu nikto netrápi, keď niekto odíde ľudia to strašne prežívajú mne by to bolo trápne, aby ľudia v meste videli naše bývanie, deti, posteľ, saskujuceho muža neuznávam tento virtuálny dennicek

Strana
z2