icon

Ako sa zmenilo fórum po odchode stálic?

23. máj 2026

Ako sa zmenilo forum po tom, ako stalica/stalice prestali pisat do kazdej temy? Uz je to par tyzdnov. Vidite zmeny? Ja moc nie

Strana
z2
anonym_0a189b
23. máj 2026

@anonym_autor toto je tvoja kolka tema dnes vecer? nudis sa?

autor
23. máj 2026
@anonym_0a189b

@anonym_autor toto je tvoja kolka tema dnes vecer? nudis sa?

@anonym_0a189b Druha. Ano, som dnes tu na fore. Prekaza ti to? Ty zase pises dnes kolky komentar?

anonym_acdeee
23. máj 2026

Aj o trollovaní bola tvoja? Inak ako vieš ,že tie stálice už nepíšu? Môžu písať anonymne,alebo majú nové konto.

autor
23. máj 2026
@anonym_acdeee

Aj o trollovaní bola tvoja? Inak ako vieš ,že tie stálice už nepíšu? Môžu písať anonymne,alebo majú nové konto.

@anonym_acdeee Nie

anonym_0a189b
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_0a189b Druha. Ano, som dnes tu na fore. Prekaza ti to? Ty zase pises dnes kolky komentar?

@anonym_autor nudis sa, chapem ;)

anonym_250095
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor založiť 2 témy za večer, to už sa radíš aj ty medzi stálice 😉 samozrejme, že sa fórum sa zásadne nezmenilo, preto som nikdy nerozumela, prečo má niekto potrebu isté profily neustále spomínať v každej diskusii a ešte aj o nich diskusie zakladať, úprimne mi to strašne liezlo, omnoho viac ako kohokoľvek komentáre na tejto stránke... a myslela som, že to už ustúpilo, ale here we go again

autor
23. máj 2026
@anonym_250095

@anonym_autor založiť 2 témy za večer, to už sa radíš aj ty medzi stálice 😉 samozrejme, že sa fórum sa zásadne nezmenilo, preto som nikdy nerozumela, prečo má niekto potrebu isté profily neustále spomínať v každej diskusii a ešte aj o nich diskusie zakladať, úprimne mi to strašne liezlo, omnoho viac ako kohokoľvek komentáre na tejto stránke... a myslela som, že to už ustúpilo, ale here we go again

@anonym_250095 tak ano, tak je to

anonym_1a3745
23. máj 2026

@anonym_autor ja som stále zahalený anonym s ktorým naozaj súhlasí veľké množstvo ľudí. Takže ja som tu stále muhaha

nela82
23. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_250095 tak ano, tak je to

@anonym_autor stalice🤣🤣🤣🤣asi aj viem kto si-ktora "stalica" no len podľa teba🤷‍♀️

anonym_0a189b
23. máj 2026

mne tu chybaju...zvykla som si za tie roky...teraz je tu nuda 😅

autor
23. máj 2026
@nela82

@anonym_autor stalice🤣🤣🤣🤣asi aj viem kto si-ktora "stalica" no len podľa teba🤷‍♀️

@nela82 stalica - kraslica

autor
23. máj 2026
@anonym_0a189b

mne tu chybaju...zvykla som si za tie roky...teraz je tu nuda 😅

@anonym_0a189b obcas si da dakto vino a je tu veselsie

dadis
23. máj 2026

Ja ani neviem kto odisiel a ze by sa tu nieco zmenilo.. ako pride tak odide..velmi to neprezivam, toto nie je
skutocny zivot

sisa_s
23. máj 2026

Neodisli, iba pisu pod anonymom 😀

anonym_956fe4
23. máj 2026

tiež si myslím že 90 perc. autoriek píše ako anonym. Takže ani vlastne neviem s kým si píšem, a nie či niekto odišiel.

anonym_0fd907
23. máj 2026

@anonym_autor ktoré nicky myslíš?

anonym_e6f05e
Včera o 05:14

Kto odisiel, ved sa tu uz mesiace da pisat anonymne, ani netusis kto ti teraz odpoveda 😃

mirage
Včera o 05:24

a kto sú/boli tie stálice?

moonlight1210
Včera o 06:04

Najviac zo zmien mi lezu na nervy reklamy. Pri tych s podmazom musim stahovat zvuk, nestaci ho vypnut raz.
Lebo s kazdym nacitanim na pozadi (a ze sa nacitava dookola neustale) sa zvuk spusti znova.

Takze uz mam par firiem, kde si nemienim kupit nikdy nic.

Ak potrebavali takuto reklamu, tak sa im to podarilo. 😁

anonym_71caa3
Včera o 06:15

Sme stale tu,nas sa nezbavite.Sme vase svedomie...

madeincssr
Včera o 07:28
@moonlight1210

Najviac zo zmien mi lezu na nervy reklamy. Pri tych s podmazom musim stahovat zvuk, nestaci ho vypnut raz.
Lebo s kazdym nacitanim na pozadi (a ze sa nacitava dookola neustale) sa zvuk spusti znova.

Takze uz mam par firiem, kde si nemienim kupit nikdy nic.

Ak potrebavali takuto reklamu, tak sa im to podarilo. 😁

@moonlight1210 najspravnejsia reakcia na reklamy (spolocnosti), ktore uz presahuju "zdravu mieru".

aurora33
Včera o 07:31

@anonym_autor a kto su tie stálice?

anonym_61214a
Včera o 10:18
@anonym_autor

@anonym_acdeee Nie

@anonym_autor kto su tie stalice? Ja tie 3-4 stale registrujem

anonym_3b1aa3
Včera o 10:27

Ja píšem pod anonymom, lebo nejaký dilino mi tu začal vypisovať debiliny. Zistila som si kto to je. Velice je šťastne ženatý po druhý raz ale založil si tu účet a vypisuje sprostosti ženám. Asi sa vo vzťahu dosť nudí 😂

anonym_fdd8a9
Včera o 11:03
@anonym_3b1aa3

Ja píšem pod anonymom, lebo nejaký dilino mi tu začal vypisovať debiliny. Zistila som si kto to je. Velice je šťastne ženatý po druhý raz ale založil si tu účet a vypisuje sprostosti ženám. Asi sa vo vzťahu dosť nudí 😂

@anonym_3b1aa3 Mne tu asi vypisoval moj ex manzel, akoze velmi inkognito, preto som si ista nebola, tak tiez radsej uz len ako anonym prispievam.. a ako si zistila, kto to je? Lebo ja to neviem naisto

anonym_3b1aa3
Včera o 11:11
@anonym_fdd8a9

@anonym_3b1aa3 Mne tu asi vypisoval moj ex manzel, akoze velmi inkognito, preto som si ista nebola, tak tiez radsej uz len ako anonym prispievam.. a ako si zistila, kto to je? Lebo ja to neviem naisto

@anonym_fdd8a9 Podľa niektorých indícií. Proste som ho spoznala aj podľa štýlu vyjadrovania a iných indícií. A potom, sám sa prezradil jedného krásneho dňa, keď zabudol odpísať ako anonym 😀 ale napísal pod nickom. Potom to už bolo jasné.

anonym_7a824d
Včera o 16:31

Možno sem mnohí ľudia chodia len kvôli tým stálíciam. Možno su inšpiratívne, možno majú trefné príspevky a možno majú aj čo inteligentne k teme povedať. Asi viem kto ti leží v žalúdku. Najpopularnejsi nick. Musíš byť veľmi zakomplexovaný a smutný jedinec, keď ti v živote prekážajú takéto veci. Keby si bola aspon inteligentná a mala nadhľad, že ti prekážajú určité veci, ale podľa štýlu tvojho písania si velmi jednoduchá. Možno by si mohla od tých populárnych nickov odkukať niečo rozumne, tebe by to určite len prospelo.

anonym_0a189b
Včera o 16:47
@anonym_autor

@anonym_0a189b obcas si da dakto vino a je tu veselsie

@anonym_autor tak to ano....cely jun budu temy ohladom energosekov urcite , v juli zas zvysene rodicaky, vzdy sa nieco najde...

autor
Včera o 16:48
@anonym_0a189b

@anonym_autor tak to ano....cely jun budu temy ohladom energosekov urcite , v juli zas zvysene rodicaky, vzdy sa nieco najde...

@anonym_0a189b toto ma vobec nebavi

anonym_0a189b
Včera o 16:48
@anonym_autor

@anonym_0a189b toto ma vobec nebavi

@anonym_autor ani mna :D ale priprav sa na to...

Strana
z2