Ako sa zmenilo fórum po odchode stálic?
Ako sa zmenilo forum po tom, ako stalica/stalice prestali pisat do kazdej temy? Uz je to par tyzdnov. Vidite zmeny? Ja moc nie
@anonym_dbd87c určite je naspäť len píše anonymne. Keď ju zmazali ako nyusiku tak prišla hneď s novým nickom,aj ten jej zmazali. Lebo zas bola hneď agresívna, vysmievačná.
@anonym_a918c3 Ano? Tak to som nevedela, ze 2x zmazana. Ale tiez mam pocit, ze je spat, ale komentuje anonymne.
@anonym_a918c3 Ano? Tak to som nevedela, ze 2x zmazana. Ale tiez mam pocit, ze je spat, ale komentuje anonymne.
@anonym_dbd87c áno, zmazali nyusiku a vrátila sa pod novým nickom. Samozrejme hneď bola útočná... určite je tu. Verím tomu. Len píše anonymne.
@anonym_dbd87c dajú sa nahlasovať aj anonymne príspevky a admini vedia kto za nimi je a môžu ja zmazať znova 😜
@anonym_dbd87c dajú sa nahlasovať aj anonymne príspevky a admini vedia kto za nimi je a môžu ja zmazať znova 😜
@mizoko Tak to je jasne. Ale podla mna si uz bude davat pozor a kontrolovat sa. 😅

@dadis Mozno je spat a komentuje anonymne.
@anonym_dbd87c určite je naspäť len píše anonymne. Keď ju zmazali ako nyusiku tak prišla hneď s novým nickom,aj ten jej zmazali. Lebo zas bola hneď agresívna, vysmievačná.