Ako sa zmieriť so svojou výškou?
Moja výška je takmer 175 a neustále počúvam, aká som vysoká. Od rodiny, kamarátov, kolegov. Stretla som sa s mužom cez zoznamku a na to, že sám meral 185 mi povedal, že som dosť vysoká. Asi to tak je, lebo aj keď sa pozerám okolo na ulici napríklad, tak málokto je ako ja vysoký. Aj muži sú nižší než ja, jasné sú aj vysokí, ale mám pocit, že každý chce mať ženu tak Max do 170cm.
Ide mi o to, keďže nižšia už nebudem, ako sa s tým zmieriť, ako sa prijať a mať sa rada taká ako som, teda vysoká?
Moja kamoška má 182 a nepríde mi extrémne vysoká. Skoro každá žena v rodine má vyše 170cm a prídu mi úplne normálne. Ja mám 162 a pripadám si ako trpaslík 🤔
Ty mas problem so sebahodnitenim, nie s vyskou 🙈 175 cm nie je ziadny extrem, uplne bezna vyska…
A ja mám 159 CM výšku 🤩 a tiež s tým veľa toho nenarobím...a nikto mi nevraví, že som nízka 🤩...

Bodaj by som mala 175 cm! A nie mojich 155... Ojoj to sa vzdy prekvapim ako ludia dokazu vymysliet nejaku prezývku alebo dementnu poznamku typu: asi si malo mliecka papala, preco este nenarasties?, Ty si taka malicka....
Tieto narazky na vysku (akúkoľvek) su prejavom nezreleho blba, vzdy ai poviem ze co ja sa mam spýtať toho dotyčného, ze prečo ma taky velky nos, alebo jeeezis ty mas strasne skarede zuby. Jednoducho taky sme sa narodili, taku mame genetiku. A co