Ako sa zoznámiť počas doby Covidu?
Bohuzial je covid a nie je vela prilezitosti niekoho noveho stretut ? Okrem tinderu. Ako to vy riesite ?
@majasalvator pravda. Tak zase nevieš na zoznamke kto sa skrýva za nickom. Preto sa vzťah buduje v reálnom živote. Cez zoznamky alebo správy ti naslubuje hory doly a zase potom bude sklamanie. Preto je najlepšie z okolia koho pozná a čas ukáže čo sa skryva za ich osudom.
@pa3q No my už sme toho prediskutovali dosť čo sa týka nájdenie si pertnera .V tej tvojej téme.Stale sa nič nezmenilo vzťah nikdy nemôžeš vytvoriť cez zoznamku.Na nete nech je to aký kolvek či už zoznamka ,turistika alebo ďalšie môžeš nájsť priateľku kamarátku.Co bude z priateľstva to sa ukáže až keď sa stretnete a začnete zisťovať čo máte spoločné .Dnes je doba zla ale to si robíme sami .Poznám aj také vzťahy -mám priateľa dva roky a ešte sa nevideli.Bohuzial všetko musí byť naživo.
@majasalvator v tejto dobe väčšina ľudí počuvaju svoj rozum čo im oko našepka a nie srdce.
@pa3q Veď práve preto môžeš mať vzťah až keď niekoho reálne spoznaš.Netreba sa báť spoznávať ľudí.
@majasalvator moja reč. 🙊🙈
@pa3q Tak nerecni a konaj😄😄😄
@majasalvator na Váš rozkaz idem Konať. 😆
@pa3q No pekne už si aj vykame.
@majasalvator to len akože. 😆😆
@pa3q Beriem veličenstvo máte odpustené.😄😄😄
@majasalvator prečo si taká zla na mňa. 😆🙊🙈
@marysa21 ano dneska maju iba net a tam sa to toci ako besne a uz ludia nemaju v sebe ziadne hodnoty a ide im len o prachy a majetky alebo cisto o sex kde si da na futra carku ze som tam bol. za mna to nebolo my sme to mali zakazane aj ked uz mam vek ale stale som moderny a nikdy som nemal za potrebu striedat. nemam na to cas a nejsom ani na fb na dome si viem den sprijemnit inak a v lete bazen ako pisat na fb a komentovat prispevky tych co poznam. strata casu radsej pojdem na dovolenku alebo do soldenu hotel sport, tym nepisem vcul ked je korona , ale namam snej depku ako nekdo.som zaockovany dobrovolne aj 3krat a mozem chodit do cz ci wien nikto na hranici nieje .
@kikus7 hladaju len sex nic ine nehladaju ,lebo ich doma nebavi stereo typ zena moze napisat ze nechce a hlupaci aj tak budu pisat skusat tvoju trpezlivost
@katka13katka mam zatal 47r a nehladam zenu v mojom veku take bud maju prepitu pecen studna vyschla a maju haluze v hlave , na co mi je taka??
@delphineta ja pisem len tak ja to chodi v zivote a nemam dovod salit ani zavadzat nekoho uz som stary na to!!!😇

@pa3q A čo keď niekoho vydis na fotke môže ti byť sympatický a v skutočnosti nebude vedieť ani dve slová povedať .Vždy je to rysk.A ti nejdeš hneď do vzťahu .Sadnem si s niekým na kávu pokecáme a keď je o čom debatovať pokračujem ďalej .Keď nie pardon ale asi ďalšie stretko nebude a tak je to všade.