Ako schudnúť počas karantény?
Dievčatá, ženy... Tá karanténa mi neprospieva, nejak som pribrala 😠 Meriam 176 CM a vážim 61 kg, teda v norme. Lenže v páse 73 CM a obvod bokov 100 !!! Ja neviem či mi narástol zadok, ešte 2 roky dozadu som toľko CM nemala. A to ani moc nejem. Nemáte nejaké tipy??
Skús cvičiť doma, nekupovať domov nezmysly ako sladkosti, čipsy a také veci. Nech ťa to nepokúša a jesť pravidelne. 🙂
Ja som si asi pred mesiacom urobila detox. Je to samozrejme zamerané na očistu organizmu a naštartovanie metabolizmu, ale vedľajším účinkom je aj zhodenie zopár kilogramov a tiež zmenšenie v obvodoch. Pre mńa to bolo zaujímavé hlavne preto, lebo mám problém zhodiť z obvodu brucha a pri tom sa mi podarilo zmenšiť obvod o 7cm. Zároveň sa mi zmenili chute, teraz jem viac zeleniny a nepotrebujem jesť k mäsu prílohu.
@888zuzana Wau, to znie dobre a aký detox to bol? Čo si jedla, pila?
YouTube a zuzka light a seria bunny slope workout. Ideal na doma cvičenie, seria cviceni je to, su kratke, ale intenzívne, samozrejme náročnosť pomaly ide hore.
A s tou stravou, jesť treba, pravidelne, striedmo, no pestro
Je to produktová súprava . Prvé dva dni neješ len užívať tie produkty aby telo dostalo dosť vitamínov, vlákniny, živín aby mu nič nechýbalo pre správne fungovanie a od 3. -9. dňa už ješ aj obed. popri tom su povolené určité druhy ovocia a zeleniny, ale ja som nemala potrebu nakoľko som mala záujem čo najviac cm zhodiť. Napíš mi správu. Poradím ti podrobnejšie.
@888zuzana tak detox neexistuje - je to dokazane, a ty predavas produkty a slubujes zazraky . Ze ti zo seba nie je blbo.
Schudnes par cm do mesiaca - uplne bez problemov. Na youtube je fitness blender - napis abs alebo butt workout a mas. Kazdy den 20 min a do leta ani nevies ze si nejake centrimetre dala. A uplne zdarma.
Ja nič nesľubujem, a ani nič nepredávam, len posúvam informáciu o tom aký účinok mal na moje telo detox. Ja som sa cítila dobre, a bola som veľmi rada, že mi to pomohlo zmenšiť obvod v páse. Kto má s tým tiež problém vie o čom hovorím. Mňa do toho tiež nikto nenútil ani ja to nerobím. Ja som sa pre toto rozhodla na základe skúseností mojich kamošiek, a neoľutovala som to. Každý sa rozhoduje sám. Detox je veľmi prospešný pre naše telo, neodporúča sa v tehotenstve ani pri tráviacich problémoch, pri cukrovke a pod. Ja ale hovorím o detoxe s ktorým mám ja skúsenosti, neviem aké iné formy detoxu ešte sú.
@888zuzana tebe to ocividne pomaha na vsetko. V inej diskusii ti to pomohlo na chrbticu. Magicke😂
Čítaj poriadne, čo mi pomohlo na chrbticu. Ja mám ale pocit, že ty si asi zakomplexovaná osoba, ktorá len vyrývaj a spochybňuje čo sa ti práve nehodí. Ja som rada, že mám produkty ktorými si viem riešiť prevenciu, menšie aj väčšie zdravotné problémy v rámci celej rodiny hlavne na prírodnej báze . Ty keď chceš chod do lekárne a kupuj tam.... Nemám potrebu sa tu s tebou vybavovať. Týmto končím túto debatu.

Ešte dodám, že postavu mám štíhlu.