icon

Ako skontaktujem admina, ktorý mi stopol fotky detí?

5mima55
4. máj 2012

vraj je to stránka určená materstvu a tejto téme....no môžem ja za to že moje už nenosia plienky a majú 22 a 20 rokov????????? budú mi deťmi stále nie????? poraďte....ďakujem....MOni

latvia
4. máj 2012

napises ip a adresata das hirjak

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
kika1111
4. máj 2012

mne tiež preriedil albumy... hm, vadila mu svadobná fotka... tou som chcela poukázať na to, že bez môjho manžela a bez svadby, by som si nezakladala rodinu a sama od seba by som ani neotehotnela.. no čo už... 😕

mandragora22
4. máj 2012

zaujimave, ze je tu mnozstvo albumov, kde su fotky detskeho oblecenia, ziadne dieta, ziadna rodina, ale len oblecenie, proste blba propagacia bazarov a tieto albumy tu dokazu byt aj dlho po upozorneni... hm 🤐

benne
4. máj 2012

darmo.. toto sa tu už riešilo a neviedlo to nikam, je tu už o tom aj diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/fotky-starsich-deti-ako-15-rokov/

ani3012
4. máj 2012

ak by tu bola moja maminka,neželala by som si,aby dávala sem moje fotky...je to síce stále moja maminka a ja jej dieťa ale ....nevravím,že to tak cíti každý ,ale naozaj si predstavte,že sa sem prihlási teraz vaša mamina a dá tu vaše fotky 😅 ale ak by ma zatajila v pase,asi by som sa naštvala 😠 😀 😉

anjelicek26
4. máj 2012

Tiez si myslim, ze ide o ochranu sukromia dospelych ludi, mozno by si dospele deti nezelali tu mat fotky, staci dat album ale pre priatelov a admin to necha na pokoji. Tiez by som asi neskakala meter dvadsat, keby tu moja mama nahadzuje fotky a to nemyslim v zlom ;)

bambi2
4. máj 2012

@5mima555 napis radsej (zavinac)martinjasen 😉