icon

Ako slušne zrušiť objednávku handmade výrobku?

18. aug 2025

Ahojte.... mám takýto problém 😔
Dohodla som sa s jednou pani, ktorá vyrába hand made veci,ze ni vyrobi jeden výrobok.Ma ho začať vyrábať az v septembri.Ten výrobok stojí 150€... A mam na to financie,len sa mi vyskytli nečakane rodinné výdavky a vedela by som tie peniaze použiť aj na užitočnejšie veci nez na ten hand made výrobok.Som čestný človek a nechcem sa zachovať ako hulvátka či klamárka.... Neviem ako slušne to tej pani napísať,ze by som to chcela zrušiť...😔😔 Poradíte?A priznam sa,ze sa aj bojim jej reakcie.... Zrušiť to,ci nie? Nechať si ten výrobok a uz do buducna to brať ako ponaučenie?🙄

Strana
z2
biglovemom
19. aug 2025

Mas tak trochu moc problemy so sebavedomim,ze ano ?
Bat sa zrusit objednavku je trochu smiesne .
Normalne zrusim a je .pripadne nieco zaplatim ak je potrebne.

karolinakr
19. aug 2025

september začne až za 2 tyždne, ešte si sa viny nedopustila - zatiaĺ

mischy00
19. aug 2025

Určite nie si prvá ani posledná....čím skôr daj vedieť, s týmto sa bežne ráta, ze sa môže stať. Ďaleko horšie je hrať mŕtveho chrobáka.

autor
19. aug 2025
@biglovemom

Mas tak trochu moc problemy so sebavedomim,ze ano ?
Bat sa zrusit objednavku je trochu smiesne .
Normalne zrusim a je .pripadne nieco zaplatim ak je potrebne.

@biglovemom toto vážne???Podla teba mam problémy so sebavedomím,lebo je nefér sa takto zachovať?Ide o to,ze sme sa na niečom dohodli s tou pani.Nie je to pásová výroba, ktorú vystornujem a je mi to jedno.Ide o tú pani,ze mi je to ľúto,ze sa takto zachovam.Vychovali ma k slušnosti a čestnosti.To je uz v dnesnej dobe asi nemoderné a pripisuje sa to sebevedomiu- to som ani netušila.

autor
19. aug 2025

Uz je to vyriešené.Dakujem vsetkym za komenty.
Objednávku som slušne zrušíla.

karolinakr
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a aka bolareakcia? prijala to, že?

karolinakr
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri sa, ak maš pocit viny a lutuješ ju, pošli jej 20€ stornovaci poplatok a maš vybavené
i ked nemusiš samozrejme, september ešte nezačal

autor
19. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor a aka bolareakcia? prijala to, že?

@karolinakr áno prijala.Navrhla som uhradiť materiál,ale že netreba.

biglovemom
19. aug 2025
@anonym_autor

@biglovemom toto vážne???Podla teba mam problémy so sebavedomím,lebo je nefér sa takto zachovať?Ide o to,ze sme sa na niečom dohodli s tou pani.Nie je to pásová výroba, ktorú vystornujem a je mi to jedno.Ide o tú pani,ze mi je to ľúto,ze sa takto zachovam.Vychovali ma k slušnosti a čestnosti.To je uz v dnesnej dobe asi nemoderné a pripisuje sa to sebevedomiu- to som ani netušila.

@anonym_autor Ano vazne toto 😱 lebo aj ked ta k slusnostii a cestnosti (co to ma s tym ???) vychovali , vies normalne zrusit objednavku i ked je to hand made 🤷🏼‍♀️a ked nevies smola.
Nebudem pisat na Kona ,pisem tej pani co je vo veci.
Bojis sa lebo sa bojis Negativnej reakcie = Ano mas nizke sebavedomie .

autor
19. aug 2025
@biglovemom

@anonym_autor Ano vazne toto 😱 lebo aj ked ta k slusnostii a cestnosti (co to ma s tym ???) vychovali , vies normalne zrusit objednavku i ked je to hand made 🤷🏼‍♀️a ked nevies smola.

@biglovemom vieš čo?Tak súhlasím.Dakujem ze si mi to ozrejmila.Si vážne kus dobrej psychologicky.🙂

karolinakr
19. aug 2025
@anonym_autor

@biglovemom vieš čo?Tak súhlasím.Dakujem ze si mi to ozrejmila.Si vážne kus dobrej psychologicky.🙂

@anonym_autor

sticker
karolinakr
19. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor si može zadovážit licenciu

anonym_c05621
20. aug 2025
@biglovemom

@biglovemom si trápna

biglovemom
20. aug 2025
@anonym_c05621

@biglovemom si trápna

@anonym_c05621 ked myslis 🤷🏼‍♀️ako sa to vravi ? Za pravdu sa kazdy hnevá ?

Strana
z2