icon

Ako ste prežili piatok trinásteho?

13. feb 2026

Ja si tu sedim unavena v kuchyni, pri sviecke, popijam prosecco. Cakam aby sa zastavila susicka pradla. Sama. Rozmyslam... zajtra je Valentina. Trosku sa opustam a to zijem v manzelstve...vraj... dala som dnes loteriu nic som nevyhrala. Dokonca mi kurier priniesol puknuty novy zachod. A mozem ho kurnik reklamovat. V telke nic....Ale! Presla predomnou cierna macka. A aspon sme zivy, zdravy...auto je ok. Chvalabohu.

pasomnica
13. feb 2026

Dostala som krámy ♥️

fineta
13. feb 2026

Dcera sa učila celý tyzden lyžovať a až dnes som dostala voľno v praci, tak ju išla pekne podporiť. Zvládla to parádne. Poobede upratala auto, vecer s kamoskami v kine na Búrlivých výšinách. Vďaka za tento deň.

yoxinka
13. feb 2026

Pozerala som voľné jazdy mužov na olympiáde … a tam sa teda diali veci ako sa na piatok 13. patrí 🤣. Ja som inak mala byť na Kanároch, ale moja milovaná dcéra sa deň pred odletom zobudila s KIAHŇAMI … ja inak na žiadny piatok 13. neverím, ale tí krasokorčuliari naňho po dnešku veria určite 🤪

rozculena
13. feb 2026

úmrtie v rodine,inak všetko ako v iný deň

larsen
14. feb 2026

Zotavujem sa z chrípky, dnes mi bolo oveľa lepšie a tak som si mohla dokončiť obraz. Takže mne 13 priniesla šťastie 🍀

unbeholfen
14. feb 2026

Mne práve vďaka tomu že je v piatok 13-ho, došla skôr výplata. Tým že originál výplatný deň padol na víkend, tak zamestnávateľ skôr posielal platby. Keby bolo piatok 11-ho tak by som musel čakať o deň dlhšie na výplatu. A nemohol by som cez víkend hodovať a prežierať sa.

unbeholfen
14. feb 2026

Teda že keby bolo piatok 11-ho tak by mi výplata prišla až v pondelok a na víkend by som ostal bez peňazí… Takže som rád že je 13-ho. Mne vyhovuje pred víkendom hocijaký dátum od 13-ho vyššie. Kľudne aj piatok 14-ho, 15-ho… To mi všetko vyhovuje.

martinadomianova
14. feb 2026

@anonym_autor okrem toho, môj priateľ prišiel z preventívky celý nešťastný a ja som bola potom v dvoch potravinách, nabúrala košíkom do dvoch spomalených ľudí a nešiel autobus (nemeškal, neišiel vôbec), tak vcelku bol zvyšok dňa ok.

tundra
14. feb 2026
@demodun

@anonym_autor ja som sa trinásteho narodila, na mňa nejaká 13 nemá 😁
Syn je chorý ale dnes sa mu už polepšilo a zachránila som suseda, ktorého nechtiac vymkla žena.
Inak deň ako každý iný 🤷😁

@demodun prespal u teba?😂

anonym_52cacf
14. feb 2026

@anonym_autor ako nič. Keby som nepísala dátum, tak ani neviem, že je 13. Je to deň ako každý iný. A piatok tiež. Akurát, že včera bol v kancelárii pustený hokej.

la_dolce_vita
14. feb 2026

Moja mamina by mala narodeniny, ak by este zila ☹. Spominala som, pracovala a vecer kino s kamoskami.

demodun
14. feb 2026
@tundra

@demodun prespal u teba?😂

@tundra nieeeee, žena ho ráno zamkla keď išla do práce. On si zabudol kľúče v aute, tak som mu ich vybrala z auta, odomkla ho a dala som mu slobodu 😁

tundra
14. feb 2026
@demodun

@tundra nieeeee, žena ho ráno zamkla keď išla do práce. On si zabudol kľúče v aute, tak som mu ich vybrala z auta, odomkla ho a dala som mu slobodu 😁

@demodun sa bala,aby jej neusiel na Valentina 😂

demodun
14. feb 2026
@tundra

@demodun sa bala,aby jej neusiel na Valentina 😂

@tundra ktovie, či už prišiel domov 🤔

sticker
tundra
14. feb 2026
@demodun

@tundra ktovie, či už prišiel domov 🤔

@demodun vidis,pokazila si susedovcom Valentina😜

danica2711
14. feb 2026

dobre vďaka hokejistom, aj keď to bolo len tak-tak

demodun
14. feb 2026
@tundra

@demodun vidis,pokazila si susedovcom Valentina😜

@tundra no čo už, bosorka sa nezaprie. 😁
Nemôžem sa pozerať inak, keď je niekto týraný 🤷

unbeholfen
14. feb 2026

Ja už vďaka tomu piatku 13 veselo behám po nákupoch… Aj tento príspevok píšem z parkoviska nákupného centra v Šali.

demodun
14. feb 2026
@unbeholfen

Ja už vďaka tomu piatku 13 veselo behám po nákupoch… Aj tento príspevok píšem z parkoviska nákupného centra v Šali.

@unbeholfen no hlavne neutrat všetky peniaze za víkend. Do ďalšej výplaty je ďaleko 😉

luccija
14. feb 2026

Všetci sme chorí, takže okrem toho, že som chvíľu videla konečne slnko, tak nudný deň.Pozrela som si posledný deň metóda Markovič a inak len spala.

unbeholfen
14. feb 2026
@demodun

@unbeholfen no hlavne neutrat všetky peniaze za víkend. Do ďalšej výplaty je ďaleko 😉

@demodun veeeeelmi ďaleko, ale ďakujem za valentíske varovanie, lebo dnešok mám nabitý, čo súvisí aj s utrácaním. 30 som nechal v Tescu, 15 v Kauflande… A ešte sa bude utrácať.

demodun
14. feb 2026
@unbeholfen

@demodun veeeeelmi ďaleko, ale ďakujem za valentíske varovanie, lebo dnešok mám nabitý, čo súvisí aj s utrácaním. 30 som nechal v Tescu, 15 v Kauflande… A ešte sa bude utrácať.

@unbeholfen 🙈🙈🙈

unbeholfen
14. feb 2026
@demodun

@unbeholfen 🙈🙈🙈

@demodun už asi né, nebudem míňať. Aj dnešné rande mi zrušili. To mala byť jedna vec, a cestou som mal mesto kde je tanečná zábava, tak som mal v pláne že vystúpim z vlaku, pozriem zábavu, a neskorším pokračujem domov. Ale už keď nejdem do mesta A na to rande, tak tým pádom nemám mesto B cestou. Tak možno už dnešný deň končí pri 45€.

anonym_048092
14. feb 2026
@evkatk

V roku 1307 piatok 13. októbra francúzsky kráľ Filip IV. nechal zatknúť veľmajstra templárov Jacquesa de Molaya a ďalších 60 vysokopostavených rytierov templárskeho rádu dal zabiť. Bol to začiatok konca templárov a v dejinách sa piatok 13. považuje preto za nešťastný deň. Ale tieto veci predsa vie každý z dejepisu ZŠ, tak nechápem, prečo sa táto téma rozvíja a komentujú primitívne hlúposti.

@evkatk v piatok 13. okrem toho údajne: Eva odtrhla jablko zo stromu poznania, Kain zabil Abela, začala potopa sveta, ukrižovali Ježiša...

karolinakr
14. feb 2026
@fineta

Dcera sa učila celý tyzden lyžovať a až dnes som dostala voľno v praci, tak ju išla pekne podporiť. Zvládla to parádne. Poobede upratala auto, vecer s kamoskami v kine na Búrlivých výšinách. Vďaka za tento deň.

@fineta ako hodnotiš ten film? je tak dobry ako s Ralphom Fienesom? mama sa naňho chysta, nebudu to vyhodene peniaze?

fineta
15. feb 2026
@karolinakr

@fineta ako hodnotiš ten film? je tak dobry ako s Ralphom Fienesom? mama sa naňho chysta, nebudu to vyhodene peniaze?

@karolinakr zaujal ma najmä výbornými hereckými výkonmi. Niektoré scény boli síce dosť tvrdé a miestami pôsobili umelé efekty prehnane, no celkovo film vo mne zanechal silný dojem. 😊 Neľutujem. 😊

karolinakr
15. feb 2026
@fineta

@karolinakr zaujal ma najmä výbornými hereckými výkonmi. Niektoré scény boli síce dosť tvrdé a miestami pôsobili umelé efekty prehnane, no celkovo film vo mne zanechal silný dojem. 😊 Neľutujem. 😊

@fineta diky ♡

anonym_11c15d
15. feb 2026
@anonym_2e2633

Tak nám roky dozadu ukradli čisto nové auto v piatok trinásteho. Mali sme ho ale 3 dni.

@anonym_2e2633 akú značku auta ste mali a v akom meste sa to stalo?

sanen
Autor odpoveď zmazal
anonym_2e2633
Autor odpoveď zmazal