icon

Ako ste sa dali dokopy so svojím partnerom?

janickaaaaaaa
28. apr 2013

................

unavenasom
28. apr 2013

Pribeh pre deti - stretli sme sa v jenom milom tichom podniku a padli sme si do oci 🤐 🤐
Skutocny pribeh..nie je vhodny na zverejnenie, aj ked je uz po 22 hod 😀 😀 😀

janickaaaaaaa
autor
28. apr 2013

a aky je ten skutocny pribeh?

andrejka1974
28. apr 2013

@janickaaaaaaa moj je velmi nezvycajny a je o to krasnejsi 🙂 🙂 🙂 🙂 mne bolo vtedy 15 a nasli sme budku z ktorej sa dalo volat zadarmo a bol rad na mne a tak som zavolala, zdvihol to jeho otec a ja ze prosim si vasho syna a on mi ho dal a on ty si ta a ta a ja ze hej ale o dva dni mi to nedalo a tak som mu zavolala opat a uz sama , dohodli sme si o dva dni rande, v podniku, a zacali sme spolu chodit a o necela 3 roky , ked som mala 18 sme sa vzali a uz sme manzelia 20 rokov a mame krasnu velku rodinu 🙂 🙂 🙂

selecta22
28. apr 2013

ku nam do prace prisiel novy kolega. Kedze v praci komunikujeme cez messengery, napisala som mu, ze som ta a ta a robim to a to, chvilu sme si pisali a zistila som, ze pochadza z ineho mesta a nikoho tu nepozna. Prislo mi ho luto a pozvala som ho na pivo a odvtedy sa milujeme 🙂

cerez
29. apr 2013

Tak ja som sa zoznámila so svojim manželom v detskom tábore. Boli sme tam ako inštruktori - animátori. Paradoxom bolo u mňa to, že som šla do tábora s cieľom zabudnúť na svojho bývalého. Podarilo sa!!!!!!!!! 😀 😀 😀

blumka
29. apr 2013

on v usa ja na sk, tak nas spojil pokec 😅 a prve rande zoci-voci sme mali cca o 2 mesiace, ked len kvoli tomu aby ma videl a spoznal doletel na vikend z usa 😵

sisi31
29. apr 2013

Spoznali sme sa v autobuse MHD.Každé ráno sme sa na seba tlačili ako sardinky, okukávali sa, až raz keď sme vystúpili z autobusu/vystupovali sme na rovnakej zastávke/sa mi prihovoril,že na ďalší deň mi bude držať miesto.Po pol roku sme sa vzali,a manželia sme už 15 rokov.

mirka1011
29. apr 2013

Spoznali sme sa na firemnej party, prisiel za mnou, ze:,,Smiem prosit?" a tak som isla, vymenili sme si cisla, volavali sme si a smskovali, medzitym ma zavolal na rande, ale ja som mu povedala, ze ho mam rada ako kamarata, ale asi po dvoch mesiacoch som si uvedomila, ze som sa zalubila, tak som sa priznala, zacali sme spolu chodit po osmich rokoch sme sa zobrali 🙂

k_a_j_k_a
29. apr 2013

My sme sa spoznali cez pokec 🙂. Ja som bola v Usa. Dva a pol roka sme boli dost dobri kamarati, az potom sme zacali spolu chodit. Inak obaja sme pre seba prvi 🙂

trish31
29. apr 2013

Potrebovala som si s niekým precvičovat spanielcinu,prihlásila som sa na medzinárodnu zoznamku s filtrom Len spanielsky hovoriaci,začali sme si písať,kedze bol s pokazeným žalúdkom v Turecku na hotelovej izbe,mal casu kopec🙂Takto sme sa zoznamili

bubbles
30. apr 2013

@k_a_j_k_a jeeeeeeeej, aj myyyy 🙂 pol roka cez pokec, pisanie vo velkom.. ale bol to spoluziak mojho brata, takze som ho predtym videla, vedela som nejake "zakulisne" info, nebol to uplne cudzi, nestretla by som sa s nim, alebo aspon nie po pol roku.. teraz sme spolu skoro 7 rokov a chystame svadbu..

mimkao
30. apr 2013

spoznali sme sa pri hraní scénky, kde sme hrali manželov... potom sme si začali smskovať, presťahoval sa za mnou a tohto roku oslávime 10 výročie svadby.

k_a_j_k_a
30. apr 2013

@bubbles tak ja som vobec nevedela s kym si pisem 🙂 my sme sa po pol roku stretli a potom sme dost intenzivne zacali spolu chodit von ako kamarati - byvali sme od seba necelych 20km 🙂

brigitte93
23. okt 2018

Spoznali sme sa cez pokec.
Písali sme 2tyzdne bez toho ze by mal vyplnení profil a foto. Ale som to neriešila.
Bol mi veľmi sympatický a inteligentný tak som ho poprosila ci by vedel poslať foto. A poslal. Potom ma zavolal na kávu a od vtedy sme spolu. Teraz sú to 2roky. Cestoval za mnou 3h. 😍

caroline_
Autor odpoveď zmazal
johanna_b
24. okt 2018

@brigitte93 po 5 rokoch si ozivila temu. ci tieto baby este ziju. srandujem 😂

brigitte93
24. okt 2018

@johanna_b ja som si ten dátum ani nevšimla 😁😁😁😂😂😂

dilino
24. okt 2018

ja vo vlaku ja som išla z vešteckeho kurzu a on zo súťaže v križovkách z BA vo vlaku si ku mňe prisadol začali sme sa len tak rozprvať chcel kontakt dala som mu čislo o 3 týždňe zavolal stretli sme sa hoci nás delilo 285 km rok sme len tak chodili on ku mňe ja k nemu na pár dni ale po roku sme začali spolu bývať spolu sami a už je tomu 14 rokov čo sme spolu.

ebi88
24. okt 2018

@dilino vestecky kurz? :D

dilino
24. okt 2018

@ebi88 áno presne tak chodila som tam 1 rok ja som už vedela predtým veštiť ale chcela som sa dozvedieť viac viac tak som sa prihlasila to bolo v roku 2004 normálen vyučovanie ako v škole ale rôzne druhý výkladov spôsoby rôzne take babske povery proste take čo ma zaujimalo

jukov
24. okt 2018

My sme sa spoznali na psychiatrickom oddelení 🙂 , on chodil na vojenskú školu, ja som sa hlásila na vojenskú vysokú, museli sme absolvovať kompletné vyšetrenie vo vojenskej nemocnici, aj psychiatrické. V čakárni sme po sebe len pokukovali, ja som bola na rade, išla dnu, vyšetrili ma, išla von, potom bol on na rade, išiel dnu, zavrel za sebou dvere, ja som sa už chystala na odchod, v tom sa otvorili dvere "rýchlosťou svetla" od ordinácie a kričí a ukazuje na mňa cez celú čakáreň - hej, ty počkáš ma? Tak som počkala. Po 7 mesiacoch sme sa zobrali a teraz sme oslavovali 30 výročie svadby.

katka0123
15. aug 2019

@janickaaaaaaa v saune 🙂