Ako ste sa zmierili s tým, že budete mať len dve deti?
Ahojte ,ako ste sa zmierili s tým že budete mat len 2deti?
Aby ste pochopili láka ma to mať ešte jedno , neviem často na to myslim žeby som chcela ešte bábätko ..
Svoje dve deti mám z IVF , rizikové tehotenstva, nie ľahké pôrody (pre dr , nie pre mňa), zrasty , silné krvácania pri cisárskom ..hojenie po cisárskom ok..
Môj muž nechce vôbec , v žiadnom prípade , že zase umelé oplodnenie, ďalšie inj skoro počas celého tehu na udržanie , stresy či sa udrží a že teda máme dve , pred pár rokmi nám povedali že nebude možno ani jedno , tak on sa teší že dokonca dve sa podarili ale že na dnešnu dobu nám to aj stačí , nakoľko pre nich chceme aj dovolenky a všetko ..
Primár ktorý mi robil cisárske v oboch prípadoch mi 3 vôbec neodporučil , už pri pôrode druhého mi povedal že ďalší pôrod nie ..
Jedno má 6rokov a druhé 2,5 roka
No u mňa to bolo tak, že k mojim dvojičkám môj muž nikdy v živote nevstal. Noci na rukách ...strach o deti choroby...atď. To ma veľmi rýchlo vyliečilo mať tretie.
Mám sice6len jedno dieťa, no skús sa na to pozrieť tak, že mnohým ženám nebolo dopriate ani to jedno dieťa, po ktorom túžia.
A nerozmýšľala si nad pestúnstvom/adopciou?

Adopcia? 🤷♀️