Ako ste schudli bez cvičenia ?
Ajojte baby ta tema tu bola milion krat ale mam priblem . Ked som mala 23 rokov schudla som bez cvicenia 10kg asi za 3 ,5 mesiaca. Teraz mam 28 rokov naberala som kg odkedy som prestala s fyzickou pracou a aj tym ze sme zili u svojry jedalnicek som velmi vymyslat nemohla- ved viete. V maji som bola vo svet zdravia kazali mi jest to a to aj oridavat kopcek ryze napr sko sacharid k obedu. Za 2 mesiace sim stala na vshe nic som dole nedala. Ked som sa vratila do orace a hybala sa , vyhodila sacharidy a vratila sa k “ starej” diete, za mesiac a pol hned minus 4 kg. Tak sme sa vratili zo zahranicia domov doma som sem tam zhresila no stale vaha stáa. Tak mi predpisali máinovy keton za tyzden jedno kg dole no teta zase stojima mam domonca plus jedno kg. Vyhodila som kopec penazi ucinok taiden jem fakt striedmo vo svet zdravia ma iba utesuju..:/
Mne po porode dlho neisla dolu vaha kym som kojila... Kojit som prestala a zacala znova fajcit... Kila isli hned dolu.miesto maskrtenia cigaretka do toho zumba dva krat do tyzdna.
Teraz Ta nechcem samozrejme nutit do fajcenia je to nezdrave skodlive a drahe..ale mne konkretne pomohlo toto

@dajana40 myslím si, že to je celkom fajn. A kolko by si chcela mať? Už som vela krát počula, že ked človek má už menej kíl, tak to chudnutie ide stále pomalšie. Držím palce, nech sa ti to podarí.