Ako stiahnuť 2 icq do počítača?
ahojte.....muž je na školení na celý týždeň a potrebujem stiahnuť nové icq, lebo on to nevie....Ale keď už jedno icq mám v Pc stiahnuté, tak mi len zmení verziu a nestiahne nové s novým číslo.....ako to urobiť? ďakujem
@anetkaadamko ale druhé tam nestiahneš, to sa proste nedá, tak ako nebudeš mať dva iné rovnaké programy... icq neovládam, ale tak niekde asi na hlavnej stránke a cez mail sa vytvára registrácia, nie?
@anetkaadamko neviem ako funguje icq, ale ak je to ako skype asi sa musis niekde odhlasit, zaregistrovat nanovo a potom prihlasit pod novym heslom...
ak to tak nefunguje, tak odinstaluj a nainstaluj znovu...
@anetkaadamko ja velmi nerozumiem otazke. jedno icg mas vo svojom pc, naco chces druhe ??
ci muz chce dalsie na svojom pc ???
ja mam icq, len nechapem otazke. dokonca teraz mam take, ze sa viem napojt aj na muzov pc a mat dve icq naraz na jednom pc. teda jeho icq si pridat k mojmu. samozrejme musi mat zaregistrovane.
ale to icq nie je na sk stranke, len na com - icq 8...len na tom sa to da urobit. takisto sa mozes napojit na gmail a na google talk.
ak máš program stiahnutý v počítči,další ti netreba.muža odhlásiš a vytvoríš si nový nick na svoj mail a registruješ ho.muž sa prihlási na svojom pc pod svojím nickom a ty doma na svojom pc pod novovytvorenom nicku.

@anetkaadamko keď chceš nové číslo, potrebuješ novú registráciu...