icon

Ako stráviť doma tri dni bez elektriny?

6. jún 2025

Baby čo by ste robili doma tri dni bez elektriny ak by ste nič nemohli robiť? Práve u nás hlásili v rozhlase že tri dni nebude elektrina, ja som PN po úraze.

Strana
z3
magic08
6. jún 2025

3 dni? to preco? co budes robit s chladnickou a mraznickou? toto by som riesila prioritne, nie to, ako zabit nudu

autor
6. jún 2025
@magic08

3 dni? to preco? co budes robit s chladnickou a mraznickou? toto by som riesila prioritne, nie to, ako zabit nudu

@magic08 elektrinu vypnú od rána do večera v noci bude

suve99
6. jún 2025

Si PN po úraze..tak oddychuj.. kniha, časopis sa dá čítať i bez elektriky

simsalabim
6. jún 2025

V noci nabit powerbanky aj notebook, citacku, mobil a cez den by ti to malo vystacit. Mne osobne by stacila ta citacka plna knih 🙂

alenka58
6. jún 2025
@magic08

@magic08 presne problém je len ten, ináč ja rada čítam, lúštim, dni rýchlo letia, neviem čo môžeš robiť pri tom úraze ale by som si upratalo osobné veci a šatstvo na to nemám nikdy čas

magic08
6. jún 2025

aj vzdelavať sa da bez elektriky, skrine prebrat, ak nie si pohybovo obmedzena. Ja by som si nasla, ci by elektrika bola alebo nie

autor
6. jún 2025
@suve99

Si PN po úraze..tak oddychuj.. kniha, časopis sa dá čítať i bez elektriky

@suve99 toto ma nikdy nebavilo

flim3
6. jún 2025

Kniha, oddych, neviem aký úraz si mala, ale ja by som doma niečo spratávala čo by som vládala 😀

stellarstar
6. jún 2025

Ak ťa čítanie nebaví rob to čo ťa baví 🤷‍♀️

autor
6. jún 2025
@flim3

Kniha, oddych, neviem aký úraz si mala, ale ja by som doma niečo spratávala čo by som vládala 😀

@flim3 vyvrtnutý členok, zlomenina ruky na 3 miestach, prastnuté jablčko v kolene a ešte pár maličkostí

lusilla
6. jún 2025

Umyla by som okna a robila v zahrade, ale to ty nemozes ked si PN, zasila by som vsetky derave ponozky a veci co na mna cakaju uz tyzdne 😅 a taaaak sa mi do toho nechce. ja by som fakt citala, milujem citanie a nemam na neho cas, uz teraz sa tesim na dovolenku ze budem citat. V tvojom pripade fakt neviem ked citat nie a to ake mas zranenia je skutocne obmadzujuce. Asi by som spala

suve99
6. jún 2025

..tak len odpočívaj, nabiť tak ako píše simsalabim...

balerina2025
6. jún 2025

citaj knihy, kde je problem?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
6. jún 2025

A keby elektrika bola, co by si robila?

viestta
6. jún 2025

cez den slniecko svieti, takze citat, opalovat sa, spat do zasoby. S pochramanym telom ani s elektrikou toho vela nenarobis, alurat, ze ide interet...

simsalabim
6. jún 2025

Tak s takymi zraneniami, ako opisujes, treba oddychovat, nech neprides este k dalsiemu urazu. Plati co som pisala vyssie - v noci nabit powerbanky a vsetko ostatne a cez den citat, pozerat stiahnute filmy a spat.

januska12323
6. jún 2025

Nabiť všetky zariadenia, stiahnuť filmy a oddychovať.

evcagabi
6. jún 2025

Jest, spat, valat sa v posteli

mk1111111111
6. jún 2025

Svetla je dost, rob to, co by si robila obvikle. Tma je az po 21h. Co treba nabit, nabi v noci. Tak nechapem celkom otazke.🤔

stellarstar
6. jún 2025

A autorka čo by si robila resp podľa čoho by si sa rozhodla ak by mk nebol?

baboobchod
6. jún 2025

Keďže upratovať nemôžeš, tak okrem toho čítania kníh by som cez deň spala a v noci pozerala telku 😁 a nakúpila si krížovky.

deti95060810
6. jún 2025

upratovať - aspoň skrine, popr. špajzu, pivnicu. neviem aký máš úraz, či vôbec môžeš upratovať...

anjelicek26
6. jún 2025

Mna by stvala ta chladnicka a mrazak, ale tak mobil laptop za noc nabijes, to ti vydrzi, lez, oddychuj, spi..

ika02
6. jún 2025
@deti95060810

upratovať - aspoň skrine, popr. špajzu, pivnicu. neviem aký máš úraz, či vôbec môžeš upratovať...

@deti95060810 vyvrtnutý členok, zlomenina ruky na 3 miestach, prasknuté jabĺčko v kolene...
Asi veľa nepoupratuje🤪

thereisabear
6. jún 2025

A čo robíš keď elektrina je?

autor
6. jún 2025
@deti95060810

@deti95060810 vyvrtnutý členok, zlomenina ruky na 3 miestach, prastnuté jablčko v kolene a ešte pár maličkostí

autor
6. jún 2025
@thereisabear

A čo robíš keď elektrina je?

@thereisabear zatiaľ som pozerala telku a rozprávala so sestrou a kamarátkou cez internet, aké teraz nebude ani telka ani riadny net ani počítač zapnúť ani len rádio mi nejde na batérie, ani len kávu si neuvarím

deti95060810
6. jún 2025

no tak to len sedieť a spať... čo chceš robiť. max. čítať knihu, ale to ti asi musí niekto prevracať strany...
skoré uzdravenie. ❤

beata_k
6. jún 2025

Vytried si fotky.

Strana
z3