icon

Ako to odchytiť?

14. júl 2023

Ako to mam chytit a dat von?lietaju mi 2 po izbe..

Ako to odchytiť?
autor
14. júl 2023

Vysavacom?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
14. júl 2023

@mb2021 ja som to nechcela ani zabit najprv som to chytila do servitky ale zdrhlo to -.- cize ked na balkone zasvietim pojdu zamnou von? 😀

mb2021
Odpoveď bola odstránená
liusa82
14. júl 2023

ano no oni idú za svetlom.Ja sa týchto nočných motýlov velkých hrozne bojím a čiernych najviac.Ked si to sadne tak to oval dobre ručkou od metly alebo papučou alebo tým vysavačom teda stiahni.To ťa obdivujem že chytiť do servitky🙂

autor
14. júl 2023

@mb2021 ak tak pochybujem ze pojdu za svetlom ale skusim..

januska12323
14. júl 2023

Buď vysávačom alebo za svetlom alebo zabi iná možnosť nie je

mb2021
Odpoveď bola odstránená
xeta_wings
14. júl 2023

proste zober nejaku handru a svihni to po nich alebo si vypni svetlo v izbe zapni ho napr na zachode a oni tom pojdu a zavri tam dvere

xeta_wings
Autor odpoveď zmazal
syslik81
14. júl 2023

keby ti dovnutra vletel motyl co spravis? pretoze toto je motyl..ok nieje krasny ako ten denny a nivynika farbami..ale stale je to motyl.. nebud rasista a normalne ho chyt vypusti ... je daleko mensi ako ty,vystraenejsi,nehryzie a ani nestipe.. neublizi ti....jedine cim sa prevynil je to ze je fadny bezfarebny a maly ..

patka06
14. júl 2023

Takéto tvory prikryjem pohárom a opatrne podsuniem papier, ten pohár uzavrie, vynesiem na balkon a vypustím

ukulela
14. júl 2023

Ked nechces zabit, tak vysavac to neprezije. Ostava ti svetlo.

ikonica
15. júl 2023

@ukulela no by si neverila, ale minule som jedneho takto povysavala mysliac si, ze je to nejaka spina blatista a ked som sla vysypat nadobku, tak tam trepotal kridlami akoby mu nic nebolo....