Ako trávite čas počas nezamestnanosti?
Ahojte dievcence.
Ktore ste aktualne nezamestnane? Ako dlho a preco? Cim sa doma zabavate?
@anonym_autor a preco si nezmaestnana
Ahoj, zabávam sa hľadaním si práce, stresovaním o budúcnosť, nekonečným prepisovaním životopisu 😂, plánovaním si varenia, upratovaním a reorganizáciou vecí, výrobou vianočných ozdôb a filmami/serialmi večer 🤗 a vzdelávaním sa v tom čo ma zaujíma (napr. záhradka a efektívne spôsoby pestovania, zdravá výživa, spôsoby spracovania a skladovania domácich potravín atď 🤭)
@anonym_75c6a0 a zabudla som, nezamestnaná v podstate ešte niesom lebo mám živnosť, ale som rozhodnutá do konca mesiaca to ukončiť a lebo… sme na Slovensku 🫠🙈😂
Aktuálne mi plynie 6 mesiac nezamestnanosti. Som čerstvá absolventka, pánu bohu za chrbtom na východe SK. Aktuálne vypomáham v rodinnej firme a keďže sa nedá pre mňa spraviť miesto na tpp tak len stážujem bez zmluvy a naberám aké-také znalosti. Ofiko som na úrade práce. Inak sa chodím prechádzať a cvičím, vyváram a skúšam nové recepty. Je to deprimujúce 🙂 aj keď havino je celkom rád
@anonym_autor a preco si nezmaestnana
@janulka453 skoncila mi zmluva na dobu urcitu a hladam si novu pracu.
Ja budem od januara, davam vypoved, uz sa to tam neda vydrzat a nic druhe zatial nemam 🤷🏻♀️
Mam uz novu pracu .. takze to teraz to beriem, ze mam cez Vianoce klud, nechcem teraz pracovat aj kvoli daniam za tento rok, vzdelavam sa, opravujem veci, ktore vyzaduju viachodinove sustredenie atd … od janiara nastupujem, tak chcem este par veci stihnut
Moja švagriná od kedy ukončila školu mimo obdobia keď bola na materskej, ale to bolo dávno lebo deti sú už veľké .
A čo robí? Stará sa o domácnosť, vozí deti a chodí k mame na ☕ alebo jej mama k nej ktora je tiež nezamestnaná asi od kedy upsvar vznikol
ja som od augusta doma, prestahovali sme sa do vačšišho tak robím poriadky , dávam veci na bazar, triedim oblečenie, pozerám seriály, začala som chodiť do knižnice
, chodím na nákup v klude dobieham čo som nestihla s dietatom ked bolo doma
skončil mi rodičák tak si dávam oddych prácu budem hladať od januára priebežne posielam ponuky ale zatial nič také čo by ma oslovilo
@anonym_autor riesim zivotne problemy, som dlho uz doma, a ani jeden den som sa nemala cas nudit. pretoze mi zivot hadze polena pod nohy
Robim si kurz,anglictinu,zacala som robit dobrovolnictvo,robim canisterapie,ucim sa piect kvaskovy chleba a staram sa o nasu farmu so 100zvieratami
Rok a pol.
Robím občas brigády... spím... hrám sa so psíkmi, upracem domácnosť, pozerám tv, chodím na pohovory
@anonym_autor 4 mesiac a ide ma drbnut, "zabavam" sa hladanim prace
@anonym_autor dieťa nevzali do škôlky a ja som sa rozhodla dať výpoveď. Keďže je dieťa doma, venujem sa jemu a robím to, čo aj na rodičaku, čiže času nemám veľa, neviem, čo je nuda. Plánujem byť dobrovoľne nezamestnaná ešte rok a ak dieťa vezmú medzičasom do škôlky, budem sa venovať sebe, sebarozvoju, koníčkom a manželovi. Keď ma to prestane baviť, zamestnam sa.
Bola som minulý rok doma 5 mesiacov, od augusta do konca roka. Krásne obdobie. Dlhý spánok, kuchtenie, upratovanie kútov, na ktoré inokedy nie je čas, rehabilitácie, masáže, práca v zahrade, vzdelávanie sa, ja som sa nenudila hádam ani jeden jediný deň.
depresiami už... fakt to tu ide dole vodou. Nič nie je v ponuke, alebo nič neviem. Už fakt neviem akože. Platy 1100-1300 v hrubom v BA z toho mám uživiť rodinu a zaplatiť nájom?
depresiami už... fakt to tu ide dole vodou. Nič nie je v ponuke, alebo nič neviem. Už fakt neviem akože. Platy 1100-1300 v hrubom v BA z toho mám uživiť rodinu a zaplatiť nájom?
@anonym_b895a7 Za taký plat bežne chodíme do práce, krajské mesto západ SR, bežný plat úradníka, administratívneho pracovníka, učiteľa. Poznám tu takých xy.
Zbierame kovošrot ktorý predávame do výkupu druhotných surovín, hrabeme sa v košoch a hladáme nejaké (Z) zálohované pet flaše a plechovky, aby sme mali aspoň pár eur na niečo pod zub, kým nás opäť niekde nezamestnajú… Obvolávame kamarátov či nevedia o nejakej fuške a tak.

Ahoj, zabávam sa hľadaním si práce, stresovaním o budúcnosť, nekonečným prepisovaním životopisu 😂, plánovaním si varenia, upratovaním a reorganizáciou vecí, výrobou vianočných ozdôb a filmami/serialmi večer 🤗 a vzdelávaním sa v tom čo ma zaujíma (napr. záhradka a efektívne spôsoby pestovania, zdravá výživa, spôsoby spracovania a skladovania domácich potravín atď 🤭)