Ako trávite deň? Podeľte sa s nami!
Ja sa snažím dnes všetko urobiť, nech je zajtra úplná pohoda. Akurát idem variť zemiaky na šalát, neviem sa dočkať 🤍
Chcem robiť poriadky lenže manžel maľuje krb tak musím počkať. Plus zbadá s deťmi ako vždy 🤣
@deti95060810 koledníkom...vyplýva to z kontextu
Upratujem, stromcek sme zdobili a zajtra uz len varit
Och dievčatá, všetkým vám chorým, želám skoré uzdravenie, nech si to užijete i tak v rámci možností. A všetkým, ktoré ste po nočnej,alebo dennej želám tiež rýchle ubehnute minúty a poriadny oddych.. aj môj muž ma denné dnes a zajtra, nie som nadšená, ale sme zdraví *klop klop*, nič nám nechýba, tak to nejak prežijeme a počkáme naňho.. akurát som dorabala ešte posledné darčeky (slaný karamel do skla pre mamu, švagra a svokru) a varím vajíčka na šalát.
ideme s malym na vylet do Viedne 🙂 a zajtra ideme svokre, ktorej touto cestou velmi pekne dakujem
My sme dozdobili stromcek, dogulali gastanove a coko gulky, chystame obed. Mozno este urobime kapustnicu, mozno az zajtra doobeda. Salat urcite robime az zajtra doobeda, aby vydrzal az do 26. (u nas salat vsetci zboznuju a ano, jeme ho 3 dni 🙈).
od rana trcim v kuchyni 🤔😁
Varím už na zajtra, prezliekam postele a periem, nech nemusím práčku zapínať cez sviatky. A podvečer si aj rybu vypražím. Zajtra už len majonéza, vianočka a poplánok. Ale je to masaker, deti choré, ale už nie tak, aby ležali a len vystrájajú, vymýšľajú. Muž v práci do večera. Ja sa tiež cítim zle, ale nemienim si to nechať na zajtra, lebo k večeri chcem sadnúť pokojná, voňavá zo sprchy, s upravenými vlasmi, makeupom, nechtami....my jeme večeru skôr, už okolo 3ej, takže toho času by veľa zajtra nebolo. Tak radšej prihriata ryba, ale nevyšťavená ja.
Do 12 som bola v praci,dosla som unavena ako 1 hovado😂 (pracujem v obchode,momentalne sama,kedze kolegyna je dlhodobo pn). Vypila som kavu,pustila pracku,sedim ako maly Budha a rozmyslam ci ist vyzdobit stromcek alebo kaslat nan🤣🤣
No ja idem akurat dat ten salat dokopy a spravit roladu s gastanovym pire. ;) Tiez pripravim veci na stol na zajtra. Deti lepili perniky s dzemom... Zajtra rano kapustnica a ryba/rezen. Zvysok je ako je. Nejak upratovat sa mi neoplati. ;D Darceky este treba balit. :/ Premyslam,ze pohadzem len do tasiek...
@ivangeline ja tiez uvazujem rovnako, ze ci sa mi vobec oplati dnes upratat a povysavat. Kedze zajtra ten byt bude vypadat uplne rovnako, ze ani to nebude vidno 😂
Ja posadnutá Vianocami, ich tuším začínam neznasat. Furt sa niečo do... kašle. Mám taky covid, že dovi. Je mi jedno ako sa to volá, kľudne to nazvime chrípka smrncnuta s anginou, ale stav -200.
Hou, Hou Hou, šťastné, veselé, požehnané.
Všetkym to tu kazim zlou náladou. 😕
@evatko nie si sama... Vela nas je chorych. Skore uzdravenie
Sedím, pijem kávu a čítam modrého koňa. Nerobím nič dopredu, zajtra aj tak nebude do čoho pichnúť celý deň, len nedočkavé deti krotiť. Tak ich aspoň zamestnám v kuchyni a následne muž snáď preto stromčeku.
@deti95060810 kolednikom🙈, nechápem prečo mi to telefón prepisal aj teraz som to musela 2 x manuálne prepisovať,
@sense 🙂 Ok
Ja som vcera dopiekla, dnes su uz zemiaky uvarene a uvidime, mozno ked sa nam bude chciet, tak aj salat budeme robit. U na je to skor tak, ze ked sa nam chce, tak urobime. Darceky som balila kym sa boli deti s muzom sankovat. Dakujem za sneh, lebo inak su mi v patach cele dni ked su doma.
Pečiem, budem robiť šalát a kapustnicu a vianočku na zajtra ráno

@sense kokednikim - to je čo... 🙄