icon

Ako trávite deň? Podeľte sa s nami!

23. dec 2023

Ja sa snažím dnes všetko urobiť, nech je zajtra úplná pohoda. Akurát idem variť zemiaky na šalát, neviem sa dočkať 🤍

Strana
z2
deti95060810
23. dec 2023

@sense kokednikim - to je čo... 🙄

timea301196
23. dec 2023

Chcem robiť poriadky lenže manžel maľuje krb tak musím počkať. Plus zbadá s deťmi ako vždy 🤣

zuzanockamt
23. dec 2023

@deti95060810 koledníkom...vyplýva to z kontextu

nwnw
23. dec 2023

Upratujem, stromcek sme zdobili a zajtra uz len varit

autor
23. dec 2023

Och dievčatá, všetkým vám chorým, želám skoré uzdravenie, nech si to užijete i tak v rámci možností. A všetkým, ktoré ste po nočnej,alebo dennej želám tiež rýchle ubehnute minúty a poriadny oddych.. aj môj muž ma denné dnes a zajtra, nie som nadšená, ale sme zdraví *klop klop*, nič nám nechýba, tak to nejak prežijeme a počkáme naňho.. akurát som dorabala ešte posledné darčeky (slaný karamel do skla pre mamu, švagra a svokru) a varím vajíčka na šalát.

petamich
23. dec 2023

ideme s malym na vylet do Viedne 🙂 a zajtra ideme svokre, ktorej touto cestou velmi pekne dakujem

simsalabim
23. dec 2023

My sme dozdobili stromcek, dogulali gastanove a coko gulky, chystame obed. Mozno este urobime kapustnicu, mozno az zajtra doobeda. Salat urcite robime az zajtra doobeda, aby vydrzal az do 26. (u nas salat vsetci zboznuju a ano, jeme ho 3 dni 🙈).

denden77
23. dec 2023

od rana trcim v kuchyni 🤔😁

nekonecna_katastrofa
23. dec 2023

Varím už na zajtra, prezliekam postele a periem, nech nemusím práčku zapínať cez sviatky. A podvečer si aj rybu vypražím. Zajtra už len majonéza, vianočka a poplánok. Ale je to masaker, deti choré, ale už nie tak, aby ležali a len vystrájajú, vymýšľajú. Muž v práci do večera. Ja sa tiež cítim zle, ale nemienim si to nechať na zajtra, lebo k večeri chcem sadnúť pokojná, voňavá zo sprchy, s upravenými vlasmi, makeupom, nechtami....my jeme večeru skôr, už okolo 3ej, takže toho času by veľa zajtra nebolo. Tak radšej prihriata ryba, ale nevyšťavená ja.

kikusahoj
23. dec 2023

Do 12 som bola v praci,dosla som unavena ako 1 hovado😂 (pracujem v obchode,momentalne sama,kedze kolegyna je dlhodobo pn). Vypila som kavu,pustila pracku,sedim ako maly Budha a rozmyslam ci ist vyzdobit stromcek alebo kaslat nan🤣🤣

ivangeline
23. dec 2023

No ja idem akurat dat ten salat dokopy a spravit roladu s gastanovym pire. ;) Tiez pripravim veci na stol na zajtra. Deti lepili perniky s dzemom... Zajtra rano kapustnica a ryba/rezen. Zvysok je ako je. Nejak upratovat sa mi neoplati. ;D Darceky este treba balit. :/ Premyslam,ze pohadzem len do tasiek...

muchotrafka298
23. dec 2023

@ivangeline ja tiez uvazujem rovnako, ze ci sa mi vobec oplati dnes upratat a povysavat. Kedze zajtra ten byt bude vypadat uplne rovnako, ze ani to nebude vidno 😂

evatko
23. dec 2023

Ja posadnutá Vianocami, ich tuším začínam neznasat. Furt sa niečo do... kašle. Mám taky covid, že dovi. Je mi jedno ako sa to volá, kľudne to nazvime chrípka smrncnuta s anginou, ale stav -200.
Hou, Hou Hou, šťastné, veselé, požehnané.
Všetkym to tu kazim zlou náladou. 😕

guiseppinka
23. dec 2023

@evatko nie si sama... Vela nas je chorych. Skore uzdravenie

mikadooo
23. dec 2023

Sedím, pijem kávu a čítam modrého koňa. Nerobím nič dopredu, zajtra aj tak nebude do čoho pichnúť celý deň, len nedočkavé deti krotiť. Tak ich aspoň zamestnám v kuchyni a následne muž snáď preto stromčeku.

sense
23. dec 2023

@deti95060810 kolednikom🙈, nechápem prečo mi to telefón prepisal aj teraz som to musela 2 x manuálne prepisovať,

deti95060810
23. dec 2023

@sense 🙂 Ok

cimage
23. dec 2023

Ja som vcera dopiekla, dnes su uz zemiaky uvarene a uvidime, mozno ked sa nam bude chciet, tak aj salat budeme robit. U na je to skor tak, ze ked sa nam chce, tak urobime. Darceky som balila kym sa boli deti s muzom sankovat. Dakujem za sneh, lebo inak su mi v patach cele dni ked su doma.

limoncino
23. dec 2023

Pečiem, budem robiť šalát a kapustnicu a vianočku na zajtra ráno

majlo1234
23. dec 2023

@lujza123 my tiez mame covid, ale muz uz od nedele umieral, ja len vcera ci predvcerom som mala pozitivny test, ale mam len nadchu a som unavena, takze nic hrozne😂

Strana
z2