icon

Ako trávite voľný čas, keď sú deti na prázdninách?

veronika19895
3. júl 2025

Ahojte ako trávite voľný čas keď máte deti na prázdninách?a ste doma ?

Strana
z2
rybka1987
7. júl 2025
@sidicek

@rybka1987 prečo by nemala mať deti? Ved napísala normálnu odpoveď k veci.Sprava sa akoby bola slobodná.

@sidicek aha taaak.az teraz som pochopila, ok berem spat 😄

doriiis
7. júl 2025
@rybka1987

@doriiis asi ti usla pointa prispevku, kedze nemas deti 🙂

@rybka1987 ....neušlo mi nič.😉 Mam dve deti.14 a 9 rokov

vanilka83
7. júl 2025

@veronika19895 citam si kuknem dobrý film/seriál idem so psom na prechádzku perem upratujem večer zbehnem na pivo s mužom na terasu ....

katrin21
7. júl 2025

Ja vegetim..robim len to,co sa mi chce....nieco upracem, ale inak si to vychutnavam robenim len toho, co sa mi chce.

sense
7. júl 2025

Ak sme obaja doma záleží od plánov , bud výlet alebo čo treba porobiť vybaviť. Keď som sama tak turistika alebo fitko a čo treba porobit

mooonika1975
7. júl 2025

@veronika19895 neviem si predstaviť prázdniny bez deti, teda voľno bez nich a že sú niekde preč. 😩

bielasovicka
7. júl 2025

Tak keď sú deti na prázdninách niekde u babky, asi tak myslíš, tak rodič chodí do práce zrejme. Alebo sú takí, že si zoberú dovolenku, a deti odpracu z domu?

bubinko1506
7. júl 2025

Kazdy rok si v juni alebo v septembri beru svokrovci deti na par dni a my vyrazime s muzom na predlzeny vikend (bud poznavacka, more alebo turistika). V lete, ked su deti na prazdninach, tak chodime do prace, robime hlbkovy poriadok v byte a vecer sa ideme prejst alebo ideme na veceru. Tento rok pojdeme mozno na vylet s prenocovanim.s vynimkou tych par dni, co su deti na prazdninach, s nimi aktivne travime cas, ci uz doma alebo na vyetoch. Myslim, ze kazdy rodic potrebuje aspon par dni v roku oddych od rodicovskych povinnosti a nacerpat nove sily.

petrooshka
7. júl 2025

@veronika19895 ...keby ☝️naaahodou...ze by sa stalo..by sme sli s muzom do Osvienčimu. Nechceme tam ist s detmi este...s nimi neskor, sú malé,takze toro by sme isto absolvovali...a teda s tym spojené vylety v PL...aspon na 2-3 dni niekam vypadnut takto sami...kto vie,kedy to nastane 😄

sweetdreams1
7. júl 2025

U nás je tychto dni minimum a my vtedy chodíme do práce , na víkend nám zatiaľ deti len tak nikto nezobral :/ takže sme v práci a večer vybehneme niekam na veceru alebo s kamošmi.

radacak
7. júl 2025

Nepoznám to...ešte nebolo že by bola staršia pár dní u starých rodičov..no teda pardoon,bola keď som bola v pôrodnici 🤣
Ale klasika keď tam bola tak sme boli v práci alebo bola s nami keď je voľno a to už bude mať 15

blackcat8885
7. júl 2025

Upratujem, čítam knihu ale to robím aj keď su deti doma. Potrieme si s mužom večer film a to tiež aj keď su deti doma. Akurát intímne veci nemusíme riešiť iba večer v spálni 😀

dalyn
8. júl 2025

Deti idu na prazdniny k starym rodicom a my s manzelom ideme na tyzdennu dovolenku k moru.

Strana
z2