icon

Ako urobiť adminkám po vôli?

8. okt 2021

Ahojte,
ja už skutočne neviem, ako treba diskutovať, aby tu panie tvorstva neboli pobúrené. Že ako má teda podľa ich predstáv vyzerať diskusia. Vo svojich príspevkoch som normálne reagovala, nepožívala urážky, vulgarizmy, ani iné osočujúce poznámky. Ale, ževraj som porušila kódex
Že sa to tu v iných témach doslova hmýri vulgarizmamy a urážkami to vtedy nikoho nejak netrápi. Alebo sa tu na každého nepoužíva rovnaký meter a adminky drukujú svojím kamoškám a rušia témy, kde má niekto iný názor ako ich kamošky ?

Alebo sa tu na každého nepoužíva rovnaký mete A

autor
8. okt 2021

Škoda, že zmazali. Vyfotila by som aj celú diskusiu, aby sa videlo, že moje odpovede tu neboli nijako nevhodné....

janai1
Odpoveď bola odstránená
miadi
8. okt 2021

Admini nie su kamosky s nikym na MK je to ich robota platena nemaju cas na take veci. ( a Mozno su to vacsinou chlapi? Co Ja viem ? ) Proste ked Ta nahlasili tak to pozreli a ked zvazili ze je to proti pravidlam tak vymazali. Ale ano vulgarne nadavky sem tiez nepatria asi nestihaju mazat.,

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
8. okt 2021

@janai1 Bola to otázka ohľadne dedičských záležitostí.

autor
8. okt 2021

@viestta No tak to je tiež "gól".

miadi
8. okt 2021

Mozno to bol omyl ze ti to vymazali.,? Stane sa.

evica17
8. okt 2021

@miadi akoze admini subplateny ? A ak sa smiem spytat , z coho MK zaraba ? Z reklam alebo tak ?

miadi
8. okt 2021

@evica17 Jasne z reklamy. Ved uz je vsade aj v profiloch. A Mne to ukazuje aj kanadske znacky obchody . A riesia Hlavne technicke problemy ., to mas ako Fb .. len v jednej krajine nie celosvetove.

evica17
8. okt 2021

@miadi cize tie co su pro ( videla som niekd epri profile, tak za to sa neplati ako na pokeci sa!platievalo a boli vyhody )

miadi
8. okt 2021

@evica17 to nie su adminky to su ambassador oni Proste robia na svojom blogu reklamy recenzie na produkty sutaze atd a dostanu za to nieco $

qsookie
8. okt 2021

@evica17 PRO je platený balík pre bazár, môže ho mať hocikto, väčšina adminiek má len PLUS a ambasádorky poväčšine nemajú nič. Na prvý pohľad nevieš, kto je admin 😉