Ako úspešne predať veci bez problémov?
Ahojte,mam už take nervy ,nechapem prečo ale v poslednej dobe mam pocit že mam neskutočnu smolu ,predavala som par veci osobne a nieco cez net , osobne som predavala mobil ,samozrejme pani mi pisala že nejde nabehnut wifi ,zrazu sa uz tyzden neozvala okej poriesene, posielam kozmetiku,paletka sa rozbila počas cesty a pani chce peniaze vratit ,aspon urcitu sumu ,no povedzte je to normalne ? To clovek nie aby zarobil ze sa niecoho zbavi ale este ma to pripravuje o veľa 🤣🤣 mate to miekto podobne ci len ja mam taku smolu ?
Tak asi nedostatocne balis, mne sa nerozbil ani krisralovy pohar 🤷♀️
Nemozes za to ako s tym kurier naraba
Bohuzial
Bol to bazar nie si internetovy obchod nemas povinnost jej nic favat
S ludmi je to vzdy tazko, v kazdej oblasti... Preto predavam uz len cez ten bazar na vi..ed, lebo tam je to menej osobne, riesi sa to vsetko cez ten bazar, cez akoby dalsiu osobu
ja som uz par rokov dozadu predala vahu na babätka, ktora vazila s presnostou na 3 desatinne miesta a po par dnoch ju pani chcela vratit, lebo vraj zle vazi. ze jej dieta vypije malo mlieka z prsnika a to vraj nie je mozne. problem je vraj vo vahe. a ze uz vie, preco som ju predavala za tak dobru cenu. este napisem, ze vaha bola nova.
Ja som prestala kozmetiku posielať poštou, iba osobný odber. A keď predávam niečo cez bazár tak predtým ako to odošlem pošlem fotky z každej strany danej osobe. Ak sa to posiela poštou a je to niečo krehkejšie dopredu upozorním, že riziko, že sa to v pošte rozbije berú na seba. Nikdy potom nemám výčitky keď mi nejaký špekulant po pár dňoch napíše, že je to rozbité. Odvolám sa na fotky, ktoré som poslala a pustím z hlavy. Bazár nie je eshop, nie som povinná nikomu vracať peniaze. Ja môžem kľudne spať, lebo viem že som to poslala presne tak ako som mala a špekulanti nech idú inam. 🤷🏼♀️

tak hlavne treba vsetko vopred skontrolovat a dobre zabalit. neviem, ci je to az tak smola... okrem toho su to pouzivane veci, tak vzdy je riziko, ze sa nieco coskoro pokazi.