icon

Ako úspešne predať veci bez problémov?

30. jan 2025

Ahojte,mam už take nervy ,nechapem prečo ale v poslednej dobe mam pocit že mam neskutočnu smolu ,predavala som par veci osobne a nieco cez net , osobne som predavala mobil ,samozrejme pani mi pisala že nejde nabehnut wifi ,zrazu sa uz tyzden neozvala okej poriesene, posielam kozmetiku,paletka sa rozbila počas cesty a pani chce peniaze vratit ,aspon urcitu sumu ,no povedzte je to normalne ? To clovek nie aby zarobil ze sa niecoho zbavi ale este ma to pripravuje o veľa 🤣🤣 mate to miekto podobne ci len ja mam taku smolu ?

kiwi3
•
30. jan 2025

tak hlavne treba vsetko vopred skontrolovat a dobre zabalit. neviem, ci je to az tak smola... okrem toho su to pouzivane veci, tak vzdy je riziko, ze sa nieco coskoro pokazi.

nelca84
•
30. jan 2025

Tak asi nedostatocne balis, mne sa nerozbil ani krisralovy pohar 🤷‍♀️

taktotedanie
•
30. jan 2025

Nemozes za to ako s tym kurier naraba
Bohuzial
Bol to bazar nie si internetovy obchod nemas povinnost jej nic favat

pralinka86
•
30. jan 2025

S ludmi je to vzdy tazko, v kazdej oblasti... Preto predavam uz len cez ten bazar na vi..ed, lebo tam je to menej osobne, riesi sa to vsetko cez ten bazar, cez akoby dalsiu osobu

janulka182
•
31. jan 2025

ja som uz par rokov dozadu predala vahu na babätka, ktora vazila s presnostou na 3 desatinne miesta a po par dnoch ju pani chcela vratit, lebo vraj zle vazi. ze jej dieta vypije malo mlieka z prsnika a to vraj nie je mozne. problem je vraj vo vahe. a ze uz vie, preco som ju predavala za tak dobru cenu. este napisem, ze vaha bola nova.

ms_green
•
12. feb 2025

Ja som prestala kozmetiku posielať poštou, iba osobný odber. A keď predávam niečo cez bazár tak predtým ako to odošlem pošlem fotky z každej strany danej osobe. Ak sa to posiela poštou a je to niečo krehkejšie dopredu upozorním, že riziko, že sa to v pošte rozbije berú na seba. Nikdy potom nemám výčitky keď mi nejaký špekulant po pár dňoch napíše, že je to rozbité. Odvolám sa na fotky, ktoré som poslala a pustím z hlavy. Bazár nie je eshop, nie som povinná nikomu vracať peniaze. Ja môžem kľudne spať, lebo viem že som to poslala presne tak ako som mala a špekulanti nech idú inam. 🤷🏼‍♀️