Ako veľmi dokážu byť ľudia zlí?
Ahojte .. v poslednej dobe sa v mojom okoli deju hrozne veci . Len počúvam na každého niečo , jedna sa vyspala s jedným .. druhý urobil tamto .. tretí tamto .. všetko sú to veľmi vážne veci , no vraj nie pravdivé . Tieto reči zvaľujú na jedného človeka ktorý si ich údajne vymyslel . Lebo závidí , sam nie je so životom spokojny . Naozaj dokáže byt niekto tak zlý že rozširuje po okoli klamstvá s tým že kľudne môže rozbiť nevinnú rodinu?
@sylvester01 už rozumiem, prečo nikoho nemáš 🙂
@panelacikova ano ano ved ti si aj mne mna komentovala ,ale ja ti tvoj nazor neberem .
@sylvester01 chcela som tým povedať, že kamarátka dotyčnej, ktorá ti (možno) poslala kontakt, bude aj žhavá 🙂
Áno môžu to robiť hlavne nešťastní a závistliví ľudia, lebo oni sa potom cítia lepšie.ziju v sebaklame.
@panelacikova to nevim aka zhava ale ja som narocny muz aj na seba aj na zeny a svoje okolie a nic stoho nieje moj typ
@sylvester01 možno ty nie si ich typ 🙂
Vždy boli aj zlú ľudia. Len teraz sa to viac prejavuje pretože dostali do ruky nástroj na anonymné zlo. Internet. Každý napíše svoj názor ani. Ale mali by sme pozerať na pocit toho druhého za obrazovkou.
@panelacikova presne ty si to uhadla milion %
@michaela_murinova ja nehladam dokonalu ale sympatie musa byt obojstrane ne len zjednej starany sorry
@michaela_murinova tymto si to myslela na mna??

@michaela_murinova nie, ako si na to prišla? Inak, ty máš veľmi divné vnímanie sveta, že sú všetci pozatváraní doma a ohovárajú iných. My doma pozatváraní nie sme ani náhodou a ako žijú alebo čo robia iní ma nezaujíma, nemám potrebu to riešiť, máme zaujímavejšie témy na rozhovor