icon

Ako vnímate abstinentov?

24. júl 2023

Mam na mysli ludi, ktory bud nepiju vobec alebo extremne sporadicky. Nemyslim abstinujucich alkoholikov.

Strana
z5
elenka.k
28. júl 2023

@zeldia tak je rozdiel ak piješ / dáš si pohár / dobrého vínka alebo čučo 😀 , alebo vodku robenú doma fuj už len ten zápach, alebo lúhovanú xkrát
To boli iba príklady.
@nikayla 😀 aj tak sa dá

denithestrange1993
28. júl 2023

A ty ako vnimas ludi,ktori nedroguju? 🤔 Lebo alkohol je teoreticky tiez droga

hladamematku
28. júl 2023

@denithestrange1993 aj prakticky

moncici7
28. júl 2023

@tykat A potom sa tesime ked prideme domov a nemusime obsadzovat lehatka a ten hurhaj v jedalni velkych hotelov nam doma nechyba pri tej rannej kavicke🙂😎

adelkaa159
28. júl 2023

My a moji rodičia môj brat 21r. Sme úplne ľudia čo nepijeme alkohol. Môj otec dlhoročný šofér veľkých áut, keď idú na svadbu oslavu atď každý vie že on nepije nefajčí vôbec tak robia to že jemu nalievajú kolu a oni pijú alkohol alkohol im nalieva väčšinou môj oco a zábava sa na nich jaký sú požraty🤣 oco je vtipkár bez alkoholu takže oni to berú úplne normálne lekár mu kázal vypiť pivo lebo mal močové kamene a toto svet nevidel píl ho jak za trest po dúškoch a nos mal stlačený 🤣nasilu lebo musel a to nedal ani celé viac povedal že nepije ani náhodou, môj brat bol asi 2 krát opitý nepije vôbec robí všetkým iba šoféra keď niekam idú, a ja som za mladý sa upila ale to iba kvôli tomu že to na diskotékach robili všetci teraz nepijem vôbec raz za rok si dám pohár vína ale to i tak neide domna proste mi to smrdí tak to nepijeme všetci či rodina známy to vedia ani nás nenukaju a alkohol sa nepije u nás ani na oslavách môj manžel si dá sem tam pivo takže keď sa niečo robí alebo takto tak pivo núka pálenky máme plnu špajzu ešte od našej svadby😁🤣

matussara
28. júl 2023

Mudri to ludia. Zasierat si tela alkoholom? Len idiot prip. Zronena dusa bude do seba liat, to co mu v podstate skodi....

poppy22
28. júl 2023

ze su to vzacni ludia a bodaj by sme sa raz pozastavovali nad tymi,ktori piju...

matussara
28. júl 2023

@poppy22 ani sa nedivim ze je to naopak, ked este aj v tv bezia reklamy, aka flasa je top 🙂

mamkalentedkova
28. júl 2023

Nemajú to napísané na čele 😁 ..na ľuďoch si všímam iné hodnoty a vlastnosti .Ale teda ..ja tiež nepijem ..baviť sa viem aj bez toho .. skôr nemám rada ľudí čo radi a veľa pijú ...
Nechápem ,ako in môže byť ešte aj vtipné ,čo všetko obracali ,kde všade robili potrebu ,že spali na zemi niekde ..no ja by som sa za to skôr hanbila ,než by som to ešte niekomu rozprávala bavila sa na tom.Ale teda ,každý má svoju predstavu o zábave ..ja by som si šla radšej zahrať tenis ...

stanislavao
28. júl 2023

ja nepijem vobec a ani moj manzel a nesuhlasim, ze to mame v zivote tazke. nepiju ani moji rodicia a nikdy u nas alkohol doma nebol, ani tety, ujovia, bratranc, sesternice. normalny clovek nepotrebuje pit alkohol, aby sa citil dobre.
ja to vnimam ako pozitivum, ked ludia nepiju.

ivec16
28. júl 2023

u nas sa nepije… velmi sporadicky… sme za cudakov ;D ale okolie si zvyklo

dismonika
28. júl 2023

Ani ja nepijem alkohol... úplne zriedkakedy. Čo si iní myslia, mám v paži. Pivo a víno mi nikdy nechutilo - fuj. Najnovšie už ani nemôžem, aj keby som ako veľmi chcela. Ešte som mala celkom rada mliečne likéry, také tie sladké... ale ani to už kvôli mlieku nemôžem... a nechýba mi to. 😉

stanislavao
28. júl 2023

@dismonika ste moj clovek.
pivo je horke
vino je kysle, aj ked napisu ze sladke.
tvrde alkoholy su hnusne a ja ani tie sladke lepkave nemam rada.

chiccco
28. júl 2023

Tiež som úplný abstinent a nemam rada keď musím vysvetľovať na nejakej oslave,že ja nepijem,väčšina sa tomu strašne cuduje…ja dokonca neznášam ani opitých ľudí,mam z nich fóbiu,teda neviem či nejaká taká fobia existuje,ale ja fakt keď vidím opitého človeka,začnem mat strach a už odchádzam,aj v práci keď mame vianočný večierok ja už pred pól nocou odchádzam,keď začínajú byt ostatní opitý, mna už chytá triaška…sama neviem čo to je za fóbiu,ale tak ja to mam skôr tazke,vidieť takých ľudí.

asia83
28. júl 2023

Ako ľudí, ktorí si vážia svoju pečeň. Mimochodom, som absolútny abstinent.

lujza123
28. júl 2023

S jednym žijem 😉... Najskôr som z toho nebola šťastná, lebo však zvykli sme ísť v lete spolu na pivo, pripadne večer si dať víno 🥂 a viesť dlhé debaty o nicom... Alebo sa milovať (teraz už len sex na triezvo pretože ako abstinent cíti alkohol so mna a vadi mu to pri intimnostiach, čomu úplne rozumiem. No rada som si dávala pohár vina pred tým 🤷‍♀️)
Okolie tiež stále všetci riešili, ponúkali...

Ale uz je to dosť rokov takže všetci to berieme normálne. A ja som sa inšpirovala, pijem veľmi sporadicky, fakt iba pár krát do roka

moncici7
28. júl 2023

@stanislavao dobre vino nie je kysle je to veda urobit dobre vino, ale aj to sa da

euka210
28. júl 2023

Normalne, sama velmi nepijem alkohol, len prilezitostne, zabavat sa vieme i bez neho a je chore, ze niektori ludia to nechcu akceptovat.
Moja povodna rodina vobec nepije a manzel si skoro nema s kym ani pripit ani vypit pivo na oslave.

stanislavao
28. júl 2023

@moncici7 tak také ešte nikto nevyrobil

doda3103
28. júl 2023

Vôbec to neriešim ale asi zato že som jeden z nich. Jediné čo si dám je Hubert deluxe ružové aj to fakt len glg a viac mi netreba. V rodine si už zvykli čiže nik nerieši. Každý podľa seba. Známych čo máme tiež vedia že nepijem a nemusím si žiadne výhovorky vymýšľať. Tak isto nepijem ani kávu a každý to berie normálne. Už mi bolo povedané,že si neuzivam život lebo nefajčím,nepijem a ani kávu nepijem😂 čo už tak len prežívam😂😂😂

moncici7
29. júl 2023

@stanislavao ale ano len si treba vediet vybrat

Strana
z5