Ako vnímate fajčenie na verejnosti?
Akože aj ja som fajčiar ale skôr elektronickej ako tej tabakovej. Ale ako vnímate ľudí, ktorí fajčia klasickú tabakovú horiacu cigaretu .. ja pokiaľ som ešte fajčila klasické, som sa hanbila s tým ísť po ulici alebo len tak zastať a fajčiť. Neviem, podľa mňa je to hanba v ruke ženy. Keď som si zapálila tak niekde v podniku alebo terase kde povolili fajčiarov , poprípade v práci tam máme miestnosť na to a doma len elektronickú. Ako keď človek vidí starého chlapa, to je ešte také že človek sa nad tým nepozastavi ale keď vidí mladu ženu, mamicku alebo keď fajčia na zastávke, sice stoja ďalej ale všetok ten smrad aj tak cítiť na 100 metrov. Akože ja by som fajčenie na verejných miestach úplne zakázala a povolila len na miestach na to určených.
@mandarinka555 to mas iba par jedincov, ktorym vadi vsetko uplne nielen fajciari... takze v podstate vsade tam, kde je to povolene mozes ...pozri ked stojis pri budove na mieste urcenom.na fajcenie (ked sa niekomu nepaci nech sa stazuje zriadovatelovi) alebo sedis vo fajciarskej casti kaviarne, na terase, kde su popolniky alebo vyslovene si vonku nie v dave ludi proste fajci ....ktokolvek sa tam pri tebe objavi uz prisiel ucelovo blizko k tebe a nech sa aj na hlavu postavi ....a doma na balkone no takto ja som fajcila na balkone, ale ja som sa spytala susedy kedy jej to nevadi (obtazovala som tym len jednu) a dohodli sme sa ...najviac podla mna ludom.vadia nie priamo fajciari, ale fajciari ignoranti ...co si zapali vsade a stale
@domkakvet vobec nie som ten typ cloveka, co vyhladava konflikty. V nasom panelaku sa preraba kazdy mesiac atd a som s tym okej. Kazdy si potrebuje veci urobit. Jedine co ma naozaj hneva su tie cigarety. Ja ten smrad proste fakt neznasam 😕 a este teraz v tehotenstve je to moja nocna mora. Som ok s grilovanim, s roznymi vonami. Ale toto zrovna vazne kazi zdravie. Dokonca by som fakt nezvladla fajciara partnera. Nech fajci kto chce kde chce, len nech tym neovplyvnuje druhych. 🙏🏼
@1ryba eh ...ja viem, ze to myslis v dobrom, ked napises co tak prestat fajcit, ale fajciara to skor vytoci je to nevyziadana rada ... fajcenie je zavislost ak niekto nema ziadnu nedokaze pochopit fajciara ...to nie je, ze si dany clovek neuvedomuje vsetko spojene s tym ...sama som prestala pred 3ma rokmi, ked som nasla motivaciu a predtym prestat ? neexistovalo ...jedine co moze naozaj fajciar spravit je nebyt ignorant pokial fajci
@1ryba môj prestal, hneď som mu povedala ak má chceš prestaň fajčiť, celý smrdis
Mne to obtazuje, hlavne ked idem po ulici s detmi a predomnou niekto vypaluje zobak a my to musime dychat. Ked sa da tak, takeho cloveka obehnem, len nie vzdy do s 2r a 5r je mozne 🙈 rovnako sa mi zda nechutne, ked fajciar este posledny sluk vyfukne uz vnutri v hromadnej doprave.
@1ryba No dovoľ...komu otravujem život? Fajčí každý druhý človek, no a zrejme s tým aj tak nič neorobíš...Je to môj život...moje zdravie...moja peňaženka a moje rozhodnutie🙈 Chceš to niekomu zakázať, lebo ti to vadí? Fakt smiešna predstava. Amazónsky prales je pre teba riešenie. Ja som sa slušne pýtala, ale ty ma spomínaš skoro v každom príspevku a navážaš sa do mňa🙈
@zuzulka558 Ale keď si s ním začínala, tak ti nevadilo, že fajčil, že?
@mandarinka555 nezačínala, chodil za mnou do roboty a sedával pri mne, vykecaval vtedy som mu to povedala,, ako vieš ze som s nim už bola a nevadilo mi to? Ja som mu to navrhla, som nefajčiarka a neviem si predstaviť ze by sa ma chytil s napachnutymi rukami od cigariet,nefajčí dodnes 🙂kolegyne fajčia a neriešim ich,, z mojim som sa spoznala keď som mala ešte chorého ziarlivca, môj mi padol z neba,, ale keby ze ty fajčis pri mne nevadí mi to,doma by mi taky človek vadil nonstop, ja len toľko,, predtým som príspevok omylom zmazala 😉

Mňa by fakt zaujímalo, kde má ten fajčiar fajčiť? Každému vadí všetko! Takže si to zhrnieme...Na ulici nemôžem....na balkóne nemôžem... v prírode nemôžem....v podniku nemôžem...NO a doma (vo vlastnom byte) tiež nemôžem, lebo susede vadí smrad cez stupačky!!! (samozrejme utesnené dvoma vrstvami ) Takže vyhovieť nefajčiarom je super, ale fajčiarov pozabíjať je tiež o.k. ???