Ako vnímate močenie mužov na verejnosti?
Ak ste s mužmi na výletoch, festivaloch, v parkoch večer na pikniku a pod…alebo aj hocikde behate celý den až do večera po meste…idú vaši muži na oficiálne verejne toalety, hoci sú o kúsok ďalej? Alebo sa vymočia hocikde v kríkoch alebo za autom. Jeden z môjho blízkeho okolia mladý chlap to oprie hocikde, na pikniku podvečer 3 metre od ostatných, skoro som sa dovracala. Aj hocikde nebude dlho čakať v rade alebo hľadať záchody. Podľa neho to je v pohode. Podľa mňa nechutne, hulvatske. To robia hádam chlapi pri kosení záhrady ďaleko od domu.
Ak som naozaj niekde mimo civilizacie, kde je nemozne tam najst zachod, tak sa zasijem, aby ma nikto nevidel a tiez to hodim do krikov.. cize v takejto situacii to dokazem pochopit. Ale inak fakt nie. Neverim, ze dospely zdravy clovek nedokaze udrzat moc natolko, aby dobehol na zachod. A ja mam vzdy take "stastie", ze takmer kazdy bozi den vidim nejaky cudzi falus ako šťí niekde, kde sa to nehodi. A niektori totalne bez hanby otoceni tak, aby ich kazdy videl. Neviem to pochopit.
Mat vase starosti a prezidentkov plat. Zmenite tym snad nieco, alebo to len tak ste si prisli ponadavat, aki su chlapi fuj ? 🙂Kazdy chlap ma predsa matku, tak si naucte svoje deti, ze sa to nerobi ... 🙂
cikat v prirode mi pride ok. zavisim im ze to maju take jednoduche.neviem co je na tom na dovracanie. akoze nepacilo by sa mi kebyze to spravi na pikniku niekde blizko ale ked ide aspon 300 m mimo tak preco nie. Hovorim este raz o prirode.
cikat v prirode mi pride ok. zavisim im ze to maju take jednoduche.neviem co je na tom na dovracanie. akoze nepacilo by sa mi kebyze to spravi na pikniku niekde blizko ale ked ide aspon 300 m mimo tak preco nie. Hovorim este raz o prirode.
@alan1234 Na turistike je to samozrejme normálne. Ale keď sa to stane napr v Medickej záhrade, na Železnej studničke, pripadne na Pohode neďaleko od stanu a deky….
Su nechutni, ale im občas, keď prepletam nohami, lebo mi treba na malú a nemám kde, závidím im, že to majú jednoduchšie
@anonym_autor ale prosim ta, asi mesiac dozadu mi jedna ciganka vylozila naklad rovno pred domom a este zhukla ze co cumim. Zeny su tiez prasce.
Ak sme mimo civilizacie a nie je ina moznost tak tam tu potrebu spravi clovek bez ohladu na pohlavie, ak sa neda inak. V opacnom pripade nerozumiem a podla mna to nie je v poriadku, ak je v pesej a rozumnej dostupnosti toaleta, verim, ze kazdy slusne vychovany clovek ide tam. A ak nie je aspon hodne hodne hodne mimo ostatnych ludi.
Aloze na Pohode - nechutne. A teda co si vsimam tak aj popri ceste ked idem tak vzdy tam cura iba chlap 🤢 Vydrzat po najblizsiu pumpu podla mna neni take narocne. To hovorim ako osoba co sa jej chce na malu kazdu chvilku.
Toto sa stava len občas tak to neberiem ako vypukly problém. Viac mi vadia psy, že cikaju všade.
@anonym_autor Pes nemá ako ist na záchod, tak je to normálne. Ale chlap-hovado ští ako túlavý pes hocikde 🙈
doteraz som všetky komentáre prečítala, kde je to vhodné a nevhodné. Ale nikde som sa nedočítala, že po vykonaní potreby by bolo treba si umyť aj pravačku. Či to už žiadny chlap, ani partnerka, ani spoločnosť v ktorej sa naďalej pohybuje nepovažuje za potrebné?
U nás je to opačne,.ja nemám problém a muz ten ma aj v verejnými záchodmi problém
doteraz som všetky komentáre prečítala, kde je to vhodné a nevhodné. Ale nikde som sa nedočítala, že po vykonaní potreby by bolo treba si umyť aj pravačku. Či to už žiadny chlap, ani partnerka, ani spoločnosť v ktorej sa naďalej pohybuje nepovažuje za potrebné?
@zirafienka to prečo?
Veď si neocura ruku a myslím,že sa dá curat aj bez toho aby ho držal v ruke
@zirafienka Veď aj o toto najmä ide. Lúčiť sa potom, pripadne privítať nových ľudí a chytať spoločne predmety. Brrr
@anonym_autor Pes nemá ako ist na záchod, tak je to normálne. Ale chlap-hovado ští ako túlavý pes hocikde 🙈
@anonym_autor však práve že ani ten chlap v tej chvíli nemá ako ísť na záchod, preto to riesi takto. Ochcate verejne priestory mi tiež vadia, ale myslím že mestska zeleň, parky, ploty a často chodníky sú vo vacsine neni ochcate od chlapov, takže v suhrne je toto okrajová záležitost.
Keď musíš, tak musíš.
Ja sa teda snažím použiť záchody, ak sú v rozumnej dostupnosti, ale nie vždy to ide. Naopak, vždy som v istom zmysle obdivoval manželku, že to dokázala držať aj dve hodiny, ale neznášal, že sa zvykla neozvať, aj keď sme medzičasom prešli okolo troch benzíniek...
och toto mi pripomenulo storku. bola som tinedzerka. netusim ci som mala.14 ci 16... mali sme rodinnu oslavu u nas doma pri doma na zahrrade klasika. grilovali sme... a mamina ma. poslala ponukat jablcnik na tacke... a ja volam na nasho rodinneho znameho ze pan Jozef... a on tam stal do malin.... do malin! pri plote so zahradou susedov... je to zubar... .u nas doma su 4 zachody dokopy. co dodat. ano hulvatstvo.

@anonym_autor ja som minule cakala na cs orlen. Jeden priamo tam. Niektori su fakt prasce.