Ako vnímate svoj život?
Ak by ste mali popísať svoj život jedným prídavným menom alebo slovným spojením, aké by to bolo?
Napr. normálny, bežný, výnimočný, nespravodlivý, zvláštny, bezvýznamný atď...
A prečo?
@martinadomianova žiadny život nie je zbytočny
@tundra keď sa celý život človek psychicky trápi a má smolu vo všetkom, je nešťastný. Tak to je život fakt o ničom a je to len utrpenie a žiadna radosť.
@martinadomianova kolko mas rokov?
@tundra 39
@martinadomianova mne sa po 40-ke vyrazne zivot zmenil k lepsiemu.Drzim palce🫂
Nepredvídateľný/dobrodružný.
Za posledné dva roky sa mi zmenilo v živote úplne všetko okrem práce... Bola to zmena k lepšiemu. Pre nový začiatok som sa rozhodla sama, no nevedela som čo ma čaká a ako to dopadne. Bolo to dosť stresujúce obdobie. No mala som šťastie a všetko vyšlo oveľa lepšie, než som očakávala. 😊
@martinadomianova nie, určite nie
@martinadomianova musíš byť dôležitá v živote. Si dôležitá v živote. A keby si aj naozaj nikoho nemala, tak musíš byť dôležitá sama pre seba..
@fineta máte šťastie držím palce v živote aby sa vám aj naďalej darilo vo všetkom čo ste si vysnívala 🙂
@martinadomianova bohužiaľ nie každý má to šťastie žiť život ako v rozprávke 🙂
@panineznama16 mne by stačil normálny život. Nemusí byť zrovna ako v rozprávke. Keby som sa narodila normálnym rodičom, tak by som aj zato bola rada. Len bohužiaľ jeden človek mi zničil svojim konaním život a so mnou sa to vlečie celý život a zasahuje do všetkých smerov. A žiť život plný trápenia a bojovať dennodenne so psychickými stavmi nie je život.
@lucky_girl Pohodový 😉. Ako sa hovorí, vždy je čo zlepšiť, vždy je kam sa posunúť vpred a to je také, že mi to dodáva silu. Mám rodinu, ktorá je skvelá, ľudí okolo seba, má ktorých sa dá spoľahnúť. Už len, aby bolo teplé leto, milujem slniečko 👍.
@panineznama16 ďakujem, spoločne všetkým. 🍀 Nikto nemá vyhraté, zmeniť sa môže v sekunde vsetko a prave preto je potrebné vychutnávať si moment a hlavné byť vďačný. 🤗
@lucky_girl chaotický .
Lebo roky riešim naraz vždy viac vecí a nestíham ani polovičku z toho čo by som chcela.
Taký akurát...aby nebola nuda
Spokojný. Mam vlastne všetko, skvelú prácu, vlastne bývanie, čoskoro manžela. 🙂
@martinadomianova ❤️❤️❤️
Chcela by som sa podakovat za vsetky vase prispevky, pohladili na dusi, aj to, ze viete povzbudit, spolucitite s inymi.
Inak, moj zivot - bol pestry, potom jednotvarny, v sucasnosti meancholicky, preto tie vase prispevky, aj starostlivost o tych smutnejsich, hreju 🙂
@lucky_girl necakala som, ze to bude taka prijemna tema. Vdaka 🌹
@martinadomianova žiaden život nie je zbytočný a bezvýznamný🌹 Neboj, bude zase dobre. Na konci každého tunela je svetlo🙏
@tiezjedna tak ten môj tunel musí byť strašne dlhy, keď to trvá už viac ako 30 rokov.
@martinadomianova neviem, čo ťa stretlo, ale muselo ti to veľmi ublížiť, keď ani taká dlhá doba to nezahojila. Veľmi ma to mrzí... Každopádne je len na tebe, či si tým necháš zničiť aj ten zvyšok života, alebo nie🙏
@tiezjedna tak trauma z detstva. Človeka to ovplyvní vo všetkých smeroch po celý život. Depresie človeku vedia poriadne skomplikovať a potrápiť život.
@martinadomianova to verím a nijako to nepodceňujem. Ale skús s tým pracovať, život vie byť ozaj krásny, len ho treba vedieť žiť🌷 Nenechaj si to utiecť, letí rýchlo...
Mám fajn život, vždy by mohlo byť lepšie, ale aj oveľa horšie..
Čo bolo to bolo, myslím, že som každému odpustila, nemienim sa v tom váľať, život je príliž krátky..
Povedala by som, že za mňa je život príliž ,,ostrý,, ale som kameň a snažím sa obrusovať všetko okolo ako sa len dá😅
@fineta za maličko ja viem preto si treba vážiť každú chvíľu v živote a aj správnych ľudí v tejto dobe už nieje veľa ľudí ktorým sa dá veriť bohužiaľ
@panineznama16 presne tak 🍀🤍
@lucky_girl spokojný, naplnený ,ale vždy je čo zlepšovať.Az sa niekedy hanbím, keď čítam aké majú ľudia starosti, že by som mala byť vdacnejsia a pokornejšia.
@majlo1234 tak to je s malými deťmi o par rokov to bude lepšie tak o 10😆a príde zase niečo ine
@luccija verim, a upinam sa k tomu. A pritom sme z tych stastnych, sme zdravi, relativne bohati(rozumej este stale si mozeme dovolit slovenske potraviny a benzin) asi preto tak bojujem s tymto obdobim pidi deti, oebo nemam realne starosti😹
@martinadomianova tiez mam traumy z detsva, ale som vdacna za svoju povahu, vedela som sa otriast a postavit si svoj dospelack zivot tak, aby mi nikto neublizoval. A to iste prajem aj tebe
@majlo1234 bohužiaľ so mnou to nie je také ľahké. Zničilo mi to celý život.

@tundra veru áno.