icon

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť

29. apr 2023

Tie ktoré si pamätáte tak áno možno k niečomu môj príspevok bol. Zrazu je správne v protismere, dokonca aj v spoločnosti Carsen. Ako ste sa tu niektoré bili do pŕs, že oni majú výnimky a neviem čo. Prd majú. A Sajfa sa poučil

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť
jj298
29. apr 2023

Nie aj je aj sedacka v protismere. V tom pripde je predsa chrbtom k sedacke

zooeynka
29. apr 2023

Nejak mam pocit ze sajfa si z autorky prispevku robi rit a tuto fotku postol len pre teba 🙂

autor
29. apr 2023

@zooeynka nech postol. Mne ide o male bezbranne dieťa, teraz ho ma skoro dobre, aj keď zase nemá utiahne pasy. No lepšie ako minule

autor
29. apr 2023

@jj298 ja som myslela sedačku auta

autor
29. apr 2023

@jj298 mieste na ktorom sedíme

jj298
29. apr 2023

Asi uplne nechapem a som domotana

autor
29. apr 2023

@jj298 to je jedno, nechaj tak😀 domotali sme sa navzájom

ouwecka
29. apr 2023

Uvedomujete si prosim ze si robite total hanbu a aj tomuto foru?

autor
29. apr 2023

@ouwecka je mi to totálne jedno. Ako vidíš, minula diskusia zrejme pomohla

simiis
29. apr 2023

Pochybujem, že by sledoval MK..

autor
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
29. apr 2023

@kittykat22 uz som bola 🙂

domiklik
29. apr 2023

Áno, presne tak... Potom som svoj komentár po zmenila a nazvala ta sedlačou (stále platí) ... Vidím, že si sa ešte nezačala starať o seba, keď ta baví zakladať primitívne diskusie o druhých ľuďoch... Najviac ma pobavilo ako si myslíš, že si ho inšpirovala 😃😃 také naivne...

autor
29. apr 2023

@domiklik no z nejakého dôvodu to teraz spravil asi inak 😉

zooeynka
29. apr 2023

Pre zachovanie tvojho dusevneho zdravia si prosim ta nikdy nepozri videa(o cestovani ani nehovorim) z krajin ako India, Thajsko, Malajzia atd....lebo tam si prilis stresy z autosedaciek nerobia ;) Deti vozia aj na skutroch, tuk tukoch a inych lahodkach....Tento tvoj pocin by nielenze nepochopili ale asi by ta aj polutovali....

sisaka
29. apr 2023

Ešte som na MK nevidela fotku malého dieťaťa v sedačke, ktoré by malo normálne dotiahnuté pásy! Vždy im to visí, vidno, že to majú navoľno, majú pod pásmi vetrovky a pod….Keď som na to kedysi upozornila tak som bola vadná ja, odvtedy neriešim, nech si kľudne zabijú vlastné decká.

ouwecka
29. apr 2023

Sibe ti? Oni maju uz druhe dieta,si myslis že Sáru zle upinali? 🤦

autor
29. apr 2023

@ouwecka no neciem čo robili pri nej ale malého posadili v smere jazdy vo vajci: Takže túto vedomosť asi nemali…

zuzanockamt
29. apr 2023

Anonymka
Musíš byť brutál hrdá na seba, že sliediš po nete, stalkuješ, robíš printcreeny a obťažuješ ľudí 🤦🤦🤦 Každý máme nejakú záľubu, ani sa nečudujem, že toto fórum je toľkým ľuďom na smiech a robia si srandu zo žien. Veď je aj prečo.

autor
29. apr 2023

@ouwecka a pozri sa na tu fotku ako ma malý “utiahnute” pasy. Veľmi bezpečne

autor
29. apr 2023

@zuzanockamt 👏👏👏

janka_23
29. apr 2023

Ja nechápem potrebu ľudí vkuse riešiť niekoho iného, poukazovať na ich chyby, riešiť životy cudzích ludi miesto svojho vlastného 🤦🏼‍♀️ co je teba do toho co robia alebo nerobia? Je to ich dieťa, ich starosť, ich zodpovednosť a nie tvoja milá autorka. Ty si asi dokonalosť sama ze? Kedysi neexistovali žiadne autosedacky ani bezpečnostné pásy vzadu a prežili sme.

sasa1310
29. apr 2023

druhý rad sedadiel je celý v protismere jazdy vozidla.

autor
29. apr 2023

@sasa1310 nemyslím si

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
domiklik
29. apr 2023

@sisaka "nech si kľudne zabijú vlastne decka"... Niekto je tu pekne vytrety... Ale ze handrou do sucha...

sisaka
29. apr 2023

@domiklik vytretý? Myslíš tých, čo riskujú životy vlastných deti? Súhlasím.

domiklik
30. apr 2023

@sisaka človek, ktorý dokáže to seba vypustiť vetu, nech si kľudne zabije vlastne dieťa, je vytrety, hlúpy, primitívny... Teda ty

marca12
30. apr 2023

Ja mam dost,ty si riadny kyberstalker. Ano,vsetky ta tu tlapkame po pleci,aka si uzasna a vdaka tebe sa poucil. Na pokutovanie takyto clovek ako si ty. Ty neznesies nemat v niecom pravdu