icon

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť

29. apr 2023

Tie ktoré si pamätáte tak áno možno k niečomu môj príspevok bol. Zrazu je správne v protismere, dokonca aj v spoločnosti Carsen. Ako ste sa tu niektoré bili do pŕs, že oni majú výnimky a neviem čo. Prd majú. A Sajfa sa poučil

Ako vozia celebrity svoje deti - druha časť
Strana
z3
autor
30. apr 2023

@marca12 🤣🤣🤣

livka_
30. apr 2023

Aspon sa uz priputal? Ci radsej sa cvakol tak aby to nebolo vidiet ze opat nie....? 😅

sisaka
30. apr 2023

@domiklik Máš nejaký psychicky problém, keď tu do mňa skáčeš? Alebo nevieš čítať? Ja nie som povinná tu cudzích ľudí upozorňovať na to, že nemajú poriadne pripútané decko. Skúsila som, skončilo to útokmi. Životy vašich detí sú vo vašich rukách, tak miesto útokov na anonymné nicky, sa nauč poriadne si pripútať vlastné dieťa, skákanie do druhých tu na fóre ti bezpečnosť tvojho dieťaťa nezaručí.

domiklik
30. apr 2023

@sisaka to ako sú pripútane moje deti naozaj ty riešiť nemusíš 🙂 vlastne skus sa starať o svoje "decka" vo vlastnom záujme sa nauč čítať s porozumením a nevypustaj z úst 💩💩💩 typu kľudne si zabite deti lebo ver tomu, že každý rodič to robí najlepšie ako vie bez toho aby niekto kradol jeho fotky a dával ich anonymne na sociálne siete...

sisaka
30. apr 2023

@domiklik keby rodičia zapinali pasy najlepšie ako vedia, tak by deťom neviseli pasy, viď aj fotka v tejto teme. Milujem svoje deti, preto som ich pripútavala podľa inštrukcií, keď to rodičia nerobia a sú leniví si zistiť ako ma byť dieťa správne pripútané zahrávajú sa so životmi vlastných detí. Nie som autor témy, nikomu fotky “nekradnem”

777januska777
1. máj 2023

Ja ta pochválim. A ďakujem, že si pridala aj túto fotku. Ja si vždy veľmi rada pozriem pokračovanie akéhokoľvek príbehu. A tu sa mi páči, že sa poučili aj ta daná spoločnosť aj sajfa. Takže za mňa si urobila správnu vec. 👍

domiklik
1. máj 2023

@sisaka presne ako si napísala, keď budem potrebovať radu, tak si ju dohladám, pripadne sa opýtam...

Strana
z3