Ako vyhrať vo vianočnej lotérii 2023?
Ahojte, kúpili ste niekto niekedy 10, 20 alebo tak že viac po sebe idúcich žrebov a mali šťastie, že sa oplatilo?
ked je napriklad 1 : 3,5 sa ocakava ze kazdy 3-4 by mal byt vyherny? nie?
ale viem ze to tak nie je.
ved prave, a ja kupila 5 za sebou a ziadna vyhra. takze pravidlo to nie je.
@bublinka1426 no, ja som mala tie vianočné (9 €) 10 po sebe idúcich, a potom ďalších 10 po sebe idúcich. Verila som, že tam musí byť väčšia výhra ale nebola. Len tých cca 55€ dokopy . Ešte že som tie žreby vyhrala a nezaplatila 180 € , to by ma asi drblo 🤣🤣🤣 a odvtedy žiadne žreby nekupujem 🤣🤣🤣
Byt ci nebyt ? A JA SOM ! .... Cize rozhodni sa podla seba ☺️
@bublinka1426 tak mozno hej.... Ale zas nikdy sme v nicom naozaj nevyhrali. Niekto stale vyhrava v nejakych sutaziach o nieco.. my nikdy... A minuly rok som mala len jeden zreb kde bola nula a tento rok som nejako muza zmotala ze kupil nam tych 10 kusov kde bolo 200€. Ano potesi, ale viem ze zas x rokov nemusim pokusat stastie. Ako sa hovori, nemozes do toho dat peniaze bez ktorych nemozes zit. Vzdy kup zreb len ked ti tie peniaze chybat nebudu.
Ja som sa na toto dala nalákať raz a to som nevedela cenu žrebov ( ja že ako všetky maximálne 2 eurá kus). Bola som na pošte a že skúsim 7. Poštárka ešte prekvapená lebo nikdy som žiadne nekupovala že či 7? Ja áno. No keď mi zabila cenu mala som dosť. V prvej sérii som mala jeden na výmenu a vymenený mi priniesol výhru do 10 eur. Tak som riadne prerobila a stačilo.

@cacianka no veď práve..vianočná je 2,83 myslím. To znamená, že keď sa kúpi 20 žrebov idúcich za sebou, tak…ale áno, nemusí byť ani jeden výherný a prípadne výhra 9 eur napríklad. To by ma asi ..