Ako vymažem staré obľúbené inzeráty?
poraďte mi prosím vás, ako sa dajú vymazať staré obľúbené inzeráty v "Môj wishlist", keď ich už predávajúca zmazala???? mám ich už veľa a neviem ich zmazať, a hviezdička pri inzeráte nie je. ďakujem za odpovede ??????
@lejla77 to novéí mi už zmizlo, ale tá hviezdička tam stále nie je..takže pozastavené ani vymazané inzeráty sa nedajú vyhodiť...
baby už vám to ide odoberať? teraz som písala adminovi internú poštu tak keď odpíše dám vedieť.
Na tejto službe pracujeme a možnosť odstrániť z wishlistu inzeráty sa určite vráti. Budeme o tom informovať.
a prečo sa mi nedá posunúť vo wishliste na druhú stranu??nedostanem sa k daľším odloženým inzerátom 😢 😢 😢
@mariosmykal prosím vás kedy sa to bude dať opäť vymazať...mám plný wishlist pozastavených a zmazaných inzerátov, ďakujem...
@barbinka155 programátor je momentálne odcestovaný v zahraničí, stojí to na ňom. Neviem určiť presný deň, kedy sa mu podarí spojazdniť to.
Nejak nám adminko nechce odpovedať 😉 😉 😉
Ako sa dostaneme na druhú stranu wishlistu prosím??? 🙂
Aj ja mám plný wishlist zmazaných a pozastavených inzerátov, a nedarí sa mi ísť na druhú stranu, dúfam že to čoskoro vyriešia 😉
ani mne sa nedajú -ved tie hviezdičky boli super-klik a už to tam nebolo,ušetrilo to miesto-teraz tam mám kopu starých inzerátov,ktoré sú zmazané.....niekedy krok do predu-je 2 dozadu
aj ja mám otázočku.Neviem,či je to chyba v mojom PC,alebo to je úpravami na MK.Ked pridávan fotky do bazaru,nedajú sa mi označit všetky,ale musím ich pracne pridávat po jednej.Ako to vyriešit?dakujem.Ľubica
@sofia712 rovnako ako hviezdičky, tak aj celý bazár má na starosti kolega, ktorý je odcestovaný. Keď príde, tak sa ho na to spýtam.
nie je nič nové ohľadom vymazania starých resp. zmazaných inzerátov??????????
@mariosmykal nie je nič nové ohľadom vymazania starých resp. zmazaných inzerátov?????????
@matah76, kolega dnes prišiel, ešte ho nechávam "aklimatizovať" sa a pôjdem za ním 🙂

ani mne to nejde...a to len teraz...doteraz to v poho išlo...ja mám aj pri každom inzeráte že NOVÉ...nejak to blbne všetko ☹