icon

Ako vyriešiť problémy s poštovým kuriérom?

6. máj 2025

Poslednú dobu k nám chodí Poštovy kurier nejaký pofiderny, celé dni preváža v aute svoju ženu a malé dieťa, nemá terminál, v apríli mi stratil balík, ktorý som posielala do Zalanda. Minuly týždeň som ho objednala a v piatok mal prísť prišiel až dnes, s tým že som mu volala v piatok, tak reči či mi to veľmi súri… Včera zas to, dnes už prišiel potvrdenie o prevzatí balíka žiadne a cela rodina v aute. Kde sa mam ísť sťažovať na poštu alebo cez web?

deti95060810
6. máj 2025

ak sa chceš sťažovať na rodinu že vozí - tak to by som nechala tak...

bloger
6. máj 2025

To je málo na podanie sťažnosti. Nemáš nič konkrétne.

horvathova_ja
6. máj 2025

Najprv sa s nim normalne ludsky porozpravaj. Ak to nezaberie potom sa stazuj na Poste cez web.

petronelag
6. máj 2025

Asi majú na Pošte málo kurierov, aj minule jedna známa hovorila, že kurier rozrezal jej balík, normálne z neho vypadávali faktúry, nič mu nepovedala, ale už neobjednáva nič cez Poštu.

ukgirls
6. máj 2025

stazovat sa u toho u koho poracuje respektive cez koho si balik objednala .. to ze ma rodinu v aute ti moze byt jedno .. stazovat sa mozes len na sluzby ..

danieli
6. máj 2025

Vozi rodinu oukej, terminal by som si vyziadala od neho, ak nema opytam sa na poste na infolinke preco ho nema, strateny balik sa zvykne reklamovat a sumu posta vyplati dokonca celu oproti niektorym kurierskym spolocnostiam, vyzdvihnutie zasielky niekedy meska, 1az2 pracovne dni a listocek o zaplateni si treba popytat, nie kazdy ho potrebuje, zial kurier toho moze mat vela a setri cas, kde sa da, moze byt aj povahovo lajdak, komunikuj cokolvek potrebujes, bezne reklamujem stratene baliky, vykradnute zasielky, nechodiace pinkody a ine specialitky, ale treba sa ozvat, cize za mna jediny problem vidim meskanie a terminal to by som cez infolinku poriesila slusne vecne bez zbytocnych emocii, aj moj kurier vozi celu rodinu niekedy a v lete som mu namacala satku pre drobca lebo mu nestihala klima🙈doba je narocna nemusime byt k sebe zbytocne zli

bebina23
6. máj 2025

Aj ja mam na postoveho nervy a vyzera to dost podobne. Okolie Nr? Schvalne ci to nie je ten isty

autor
6. máj 2025
@bebina23

Aj ja mam na postoveho nervy a vyzera to dost podobne. Okolie Nr? Schvalne ci to nie je ten isty

@bebina23 nie Po

gov
Odpoveď bola odstránená
bielasovicka
6. máj 2025

Ja tiež nemám dobré skúsenosti z post. kuriérom. Už cez nich ani ne objednávam.

maminkadeticiek
6. máj 2025

Ja som nedavno mala zaplateneho expres kuriera za vyse 9eur pre velkorozmernu zasielku.Vysledok?Bola som si pre to na poste sama s tym,se oni "aj tak nemaju vacsie auto na rozvoz ako ja".Akoze WTF?

betulinka1
6. máj 2025

Nema co vyvážať rodinu na pracovnom aute. Ked sa stane nehoda, tak co bola to sukromna cesta alebo pracovná, ked tam mal celu rodinu 🤔🤔. Ked je objednaný na den, tak tam ma prist a nie volat, ci to suri. Normalne sa stazovat na postu na mail zákazníckeho centra. Akoze to vozenie rodiny nie je pre zamestnavatela sranda, ked sa nieco stane.