Ako vyzerať vyššia?
Mám takých 155 až 160 cm čo mi odporúčate si obliekať aby mi to predlžilo postavu.Ja si pripadám ešte aj ked si dám štokle maličká.Nejaké rady?
U nás je blbá konfekcia. Väčšinou všetko šiju na rovnakú výšku okolo 170 cm. Málo kde sa daju nájsť skratene alebo preĺžené velkosti. Ja som z BB a tu je to bez šance. Ja si preto kupujem 7/8 - nové nohavice a tričká s 3/4 - ťovým rukávom. Posledný kabát som si kúpila pred asi 18 timi rokmi, keď ešte šila slovenská Makyta a tí mali aj skrátené velkosti.
Inak baby, ja by som za gule zavesila toho, co vymyslel velkost UNI. Tymto uz zabili vsetko 😢
Každopádne to chce len nejaké tie slimkovejšie veci. To vie pekne opticky predĺžiť telo aj bez šteklov. A ak si spravíš cop alebo drdol, tak aj to vie narobiť veľa
@katarinaba Ja si kupujem aj uni velkosť ale väčšinou iba šiat svetre a tak to nie.Potom si ich v strede pásu zapnem takým opaskom naťahovacim elastickým a tak je to vypasované a prispôsobí sa to pekne postave nie je to ako vreco
treba to brať aj z tej opačnej strany. také rozkošné tričko som si naposledy kúpila v detskom oddelení (a to budem mať 30) ale na dĺžku aj šírku je mi úplne presne 😂
Za mňa sú srdcovkou jednoznačne outfity v odtieňoch jednej farby, ale fajn službu spravia napr. aj V výstrihy :D tu sú super tipy, z ktorých som ja čerpala a využívam ich vo svojom šatníku pravidelne. https://www.virtualnastylistka.sk/clanky-rady-t... https://eva.pluska.sk/moda/takto-oblecte-ked-ch...
To je milo napisane ze mas 155 az 160 cm 🤭😁 ja mam potom 176 az 181 cm 😂 Kedy ako mi vyhovuje si viem pridat/ ubrat par cm 😄🤭
Keby som mohla aj 10 cm ti darujem! Samozrejme aj s 10 kg, ked cm navyse, tak nielen do vysky ale aj tie do sirky! 😂😁
A co by som ti poradila? No jedine tie opatky... A mozno este niekedy nosit vlasy vycesane hore do drdolu, do copu, vysoky vrkoc, nejaku šatku do vlasov, maslu alebo celenku.
Ale zaklad je sebavedomie a prijat sa taka aka si!
Pozri s tvojou vyskou mas aj vela vyhod. Ako napr. chlapom sa viac pacia nizsie zeny a taktiez mas vacsi vyber chlapov, kedze maloktory bude nizsi od teba 😉😄
@katarinaba odpadnem z teba 😍😍😍
@victoriab preco? 🙂
@katarinaba aká šupa si 🥰
@victoriab dakujem 🤗
@katarinaba vidíš, ja zas to uni milujem :D ja milujem veci ako vreco :D
@larinka552 to odkial ste túto starú diskusiu vytiahli šak to je z roku 2021 aj som zabudla že som sem niekedy vôbec prispievala😀 a čudovala by si sa veru že raz mám 158 a inokedy 160 a ak sa odmeriam sama metrom pri stene aj 155🙂 a to má vela ludí takto že nevie úplne presnú výšku aj metre na meranie sú rôzne.Cez deň máte viac a večer menej.To je už dávno dokázené.Ale to je jedno krpec je aj ten kto má 155 ale aj 160.Stále nosím rovnaké oblečenie ani som nepribrala takže s týmto som sa už dávno vyrovnala🙂
Tak to je super 😃 ja som si absolutne nevsimla, ze to je stara diskusia 😂

@matabb73 no šak toto lezie na nervy aj mne tie čudné rukávy aj ked je to pidi čislo často krát.Tiež všetko skracujem.Zase jedna kamoška má 175 alebo aj viac a má strašne dlhé ruky a nohy tá ma zas problém že je jej skoro všetko krátke.No nevyberieme si🙂