icon

Ako vyzerať vyššia?

16. dec 2021

Mám takých 155 až 160 cm čo mi odporúčate si obliekať aby mi to predlžilo postavu.Ja si pripadám ešte aj ked si dám štokle maličká.Nejaké rady?

Strana
z2
autor
17. dec 2021

@matabb73 no šak toto lezie na nervy aj mne tie čudné rukávy aj ked je to pidi čislo často krát.Tiež všetko skracujem.Zase jedna kamoška má 175 alebo aj viac a má strašne dlhé ruky a nohy tá ma zas problém že je jej skoro všetko krátke.No nevyberieme si🙂

matabb73
17. dec 2021

U nás je blbá konfekcia. Väčšinou všetko šiju na rovnakú výšku okolo 170 cm. Málo kde sa daju nájsť skratene alebo preĺžené velkosti. Ja som z BB a tu je to bez šance. Ja si preto kupujem 7/8 - nové nohavice a tričká s 3/4 - ťovým rukávom. Posledný kabát som si kúpila pred asi 18 timi rokmi, keď ešte šila slovenská Makyta a tí mali aj skrátené velkosti.

katarinaba
17. dec 2021

Inak baby, ja by som za gule zavesila toho, co vymyslel velkost UNI. Tymto uz zabili vsetko 😢

win_gi
17. dec 2021

Každopádne to chce len nejaké tie slimkovejšie veci. To vie pekne opticky predĺžiť telo aj bez šteklov. A ak si spravíš cop alebo drdol, tak aj to vie narobiť veľa

autor
17. dec 2021

@katarinaba Ja si kupujem aj uni velkosť ale väčšinou iba šiat svetre a tak to nie.Potom si ich v strede pásu zapnem takým opaskom naťahovacim elastickým a tak je to vypasované a prispôsobí sa to pekne postave nie je to ako vreco

bavlnka92
17. dec 2021

treba to brať aj z tej opačnej strany. také rozkošné tričko som si naposledy kúpila v detskom oddelení (a to budem mať 30) ale na dĺžku aj šírku je mi úplne presne 😂

lennussa
1. nov 2024

Za mňa sú srdcovkou jednoznačne outfity v odtieňoch jednej farby, ale fajn službu spravia napr. aj V výstrihy :D tu sú super tipy, z ktorých som ja čerpala a využívam ich vo svojom šatníku pravidelne. https://www.virtualnastylistka.sk/clanky-rady-t... https://eva.pluska.sk/moda/takto-oblecte-ked-ch...

larinka552
1. nov 2024

To je milo napisane ze mas 155 az 160 cm 🤭😁 ja mam potom 176 az 181 cm 😂 Kedy ako mi vyhovuje si viem pridat/ ubrat par cm 😄🤭
Keby som mohla aj 10 cm ti darujem! Samozrejme aj s 10 kg, ked cm navyse, tak nielen do vysky ale aj tie do sirky! 😂😁
A co by som ti poradila? No jedine tie opatky... A mozno este niekedy nosit vlasy vycesane hore do drdolu, do copu, vysoky vrkoc, nejaku šatku do vlasov, maslu alebo celenku.
Ale zaklad je sebavedomie a prijat sa taka aka si!
Pozri s tvojou vyskou mas aj vela vyhod. Ako napr. chlapom sa viac pacia nizsie zeny a taktiez mas vacsi vyber chlapov, kedze maloktory bude nizsi od teba 😉😄

victoriab
1. nov 2024

@katarinaba odpadnem z teba 😍😍😍

katarinaba
1. nov 2024

@victoriab preco? 🙂

victoriab
1. nov 2024

@katarinaba aká šupa si 🥰

katarinaba
1. nov 2024

@victoriab dakujem 🤗

victoriab
1. nov 2024

@katarinaba vidíš, ja zas to uni milujem :D ja milujem veci ako vreco :D

autor
1. nov 2024

@larinka552 to odkial ste túto starú diskusiu vytiahli šak to je z roku 2021 aj som zabudla že som sem niekedy vôbec prispievala😀 a čudovala by si sa veru že raz mám 158 a inokedy 160 a ak sa odmeriam sama metrom pri stene aj 155🙂 a to má vela ludí takto že nevie úplne presnú výšku aj metre na meranie sú rôzne.Cez deň máte viac a večer menej.To je už dávno dokázené.Ale to je jedno krpec je aj ten kto má 155 ale aj 160.Stále nosím rovnaké oblečenie ani som nepribrala takže s týmto som sa už dávno vyrovnala🙂

larinka552
1. nov 2024

Tak to je super 😃 ja som si absolutne nevsimla, ze to je stara diskusia 😂

Strana
z2