Ako získať bonusovú knižku v DM drogerie?
Vsimla som si, ze nie vsetky mamicky s babatkami zaregistrovali tu akciu s bonusovymi knizkami, no a bola by skoda im to tam nechat 🙂) Tak si mrknite http://www.dm-drogeriemarkt.sk/ a tam DM BABYBONUS. Plati to pre babatka 2006, ale mozno budu mat nieco aj pre buducorocne babatka..
Staci do dmka zaniest rodny list..
@malinkaaninka Ahoj, ak chceš ja mám 2 knižky, takže 2 kupony na L oréal, cena výhody je 2.94 + ak by sa ti šte niečo hodilo napíš.Platné do 31.07.2013
vymením za zľavu do C&A
- 50% maybelline lasting drama - gél.očná linka
- 25% maybelline bb cream
- 50% loreal color riche - rúž na pery alebo očné tiene
- 50% loreal lumi magique - make-up
- 50% lorel lash architect 4d riasenka
- 25% lorel bb cream
vymenim vela kuponov z knizky DM.....za kupony na riasenky Maybelline,C&A.....Alpine Pro,pripadne Jokerov
baby, nemate niekto nepotrebny kupon/kod na predplatne Mama a ja? ale s platnostou viac ako do 30.6.2013? vdaka
Ahojte, nema niekto volny kupon na make up loreal true match??? 🙂 piste IP. Dakujem
BABY, chodi este nieco pre deti na druhe narodeniny?
a mam otazku, na stranke dm market je polozka rozdiel je v nas, kde sa pise ze ak tovar ktory vam nablokuju, teda ak je cena na blocku ina ako cena na regali jedneho a toho isteho produktu dostanete ho zadarmo. stalo sa uz niekomu ze dostal takyto tovar zadarmo, alebo je to len oblb? Mne sa takato situacia stala totizto a predavcky ma presviedcali ze to ja zle vidim ze to nieje ta cenovka a nakoniec ked videli ze mam oravdu ze maju zlu cenovku a povedala som im o tom ze viem ze mi to maju dat zadarmo, tak mi drzo povedala ze som prisla do predajne s tym zamerom aby som to dostala zadarmo a ze mi moze dat jedine zlavu 25% na tento vyrobok inak nic. Akoze drze, neschopne predavacky som este nezazila ako tieto. Anaco vlastne zavadzaju zakaznikov niecim co ani nieje pravda
nepotrebuje niekto cadopisy mama a ja aj ine detske , starsie vydania, zostala mi este polovica cca 30 kusov ( rok 2009,2010,2011,aj ine) ponukam za postovne ak niekto chce,aktualne je bude do soboty, potom uz bude po nich 🙂
dva kody od harmony, vymenim za nejaky kupony dm alebo za kody od tento vyrobkove
ahojte. chodíte niekto nakupovať aj do DM do Rakúska? oplatí sa tam viac? a s kartou je to ako? asi nebude platiť registrovaná na SK? ďakujem
@babatienko27 mám dalšie dva,takže dokopy 4.ak počkáš do pondelka,budem mať viac..

zbieram obaly z acidka,píšte IP,dakujem 🙂