icon

Ako získať späť ukradnutý kabát?

23. nov 2024

Pred asi dvoma tyzdnami mi ukradli 400€ kabat na jednom stredisku. Pisala som na stranku, ze ak nahodou ju niekto zobral alebo videl ju niekoho zobrat, nebudem sa hnevat ani robit cirkus len nech mi ju vrati. Napisal mi jeden chlap, ze videl, ako si ju jedno dievca zobralo ako keby to bolo jej, dal mi na nu kontakt a toto ked som uvidela tak ma takmer vykotilo. To dievca malo na instagrame na profilovej fotke fotku o zrkadlo v mojej bunde. Napisala som jej teda milo a slusne, odkial ten kabat ma. V zapati si slecna fotku zmenila a zablokovala ma. Napisala som jej na inu siet, tam ma tie blokla. Nasledne jej pisala moja sestra, ju tak isto. Potom som hovorila jednej znamej s tym, ze som jej poslala fotku tej slecny v mojej bunde, a ona hned ze vie kto to je, ze jej sestra je jej kolegyna, pracuju spolu v nechtovom salone. Navrhla mi, ze by jej to mohla oznamit, kedze so slecnou sa my skontaktovat nevieme pretoze blokuje ako sialena. Ze ked pojde do prace tak jej povie a da mi vediet aka bola reakcia. Suhlasila som a teda cakam na odpoved stale, no neodpisuje mi. Neviem, ci mam cakat dalej alebo mam najst iny sposob ako sa k nej dostat. Odpisala mi iba pred tyzdnom a to tiez len tolko, ze nestiha a odpise mi po praci lebo ma dve roboty a toto je na dlhsiu debatu. No stale nic. Pisala som jej, ze by som to rada vedela pretoze cas ide a neviem co dalej. Neodpisala. Myslite, ze sa na to vykaslala? Nechapem preco mi potom ale ponukla, ze jej o tom povie a ze mi po praci napise. Mysleli by ste si, ze to ani nikomu nehovorila?

Strana
z2
h2
23. nov 2024

@abbey1 Nie je to jedno? Zrejme to bola taká tá dlhšia bunda, tiež mám takú, proste niečo medzi tým. Asi ako toto:

heidi4
25. nov 2024

@h2 presne, tiez cumim, ci to zmeni vec, ci bunda, ci kabat, nie je to irelevantne? Aj keby to bolo pyzamo za 400€, snad je to stale ta ista kradez. To je ako pytat sa, ci fialova ci zelena. 🙄🙄 Rady, odporucania, dosledky budu diametralne odlisne asi. Ale tak samozrejme nemusime vsetkemu rozumiet, ze ano.

Strana
z2