icon

Ako získať vodičský preukaz popri práci?

25. jún 2025

Plánujem si urobiť vodičák, no netuším ako keďže som v práci do 18 každý deň a niekedy keď je treba aj do 20. Na internete som našla že autoškola má otvorené do 17. Som zúfalá neviem čo robiť,vodičák potrebujem. Nedá sa to nejak vybaviť?

ukgirls
25. jún 2025

jazd si naplanujed vecer alebo cez vikend ..su autoskoly kt jazdia do cca 9 .. na skusky a podobne si vezmes dovolenku

autor
25. jún 2025
@ukgirls

jazd si naplanujed vecer alebo cez vikend ..su autoskoly kt jazdia do cca 9 .. na skusky a podobne si vezmes dovolenku

@ukgirls a teória?

ika02
25. jún 2025

Ahoj, dohodni sa s autoškolou, určite Ti vyjdú s teóriou v ústrety. Jazdy si vieš dať aj večer. Len to neodkladaj do jesene, keď sa bude skoro stmievať. Odkiaľ si?

ukgirls
25. jún 2025

su autoskoly co robia aj vikendovo -nieje ich vela ale najdu sa ..treba si poobvolavat

janinah
25. jún 2025

Porozmyslaj na svojou prac.dobou... Kedy žiješ?

autor
25. jún 2025
@ika02

Ahoj, dohodni sa s autoškolou, určite Ti vyjdú s teóriou v ústrety. Jazdy si vieš dať aj večer. Len to neodkladaj do jesene, keď sa bude skoro stmievať. Odkiaľ si?

@ika02 Poprad

autor
25. jún 2025
@janinah

Porozmyslaj na svojou prac.dobou... Kedy žiješ?

@janinah tak to je len na začiatok, teraz som vyšla strednú 🙂

ika02
25. jún 2025

Určite sa to bude dať, zavolaj, vysvetli svoju situáciu a dohodni sa!

autor
25. jún 2025
@ika02

Určite sa to bude dať, zavolaj, vysvetli svoju situáciu a dohodni sa!

@ika02 ďakujem, dúfam že sa bude dať

chrobak7
25. jún 2025

Napr. títo ponúkajú aj sobotu po dohode:

https://www.autoskolarz.sk/zahajenie-kurzu/

Treba len obvolať autoškoly.

kiks_1
25. jún 2025

Ahoj, ja som si robila VP popri práci a externej VŠ.
Bola som zamestnaná u súkromníka, púšťal ma z práce na jazdy, alebo som sa dohodla na jazdu pred prácou, ráno od 7mej.
Vyzdvihol si ma a aj doviezol pred prácu.
Teóriu v autoškole mal slabú, hoci mne to vyhovovalo a to mal nahrávku a dal mi na domov CD. Mala som knihu s testami, na PC skúšobné otázky a pripravovala som sa sama.
Začínala som v lete, končila 13.10.

janinah
25. jún 2025

A co,ze si len teraz vyšla strednu...nedaj sa využivať.ja akurat zaučam v praci dievča po škole a nikomu by nenapadlo ju tam držať ani minutu po prac.dobe.

domka222
26. jún 2025

Zaplať si individuálny a máš po probléme. Teória aj jazdy budú, kedy to bude teda vyhovovať.

autor
26. jún 2025
@chrobak7

Napr. títo ponúkajú aj sobotu po dohode:

https://www.autoskolarz.sk/zahajenie-kurzu/

Treba len obvolať autoškoly.

@chrobak7 ďakujem 🙂

autor
26. jún 2025
@janinah

A co,ze si len teraz vyšla strednu...nedaj sa využivať.ja akurat zaučam v praci dievča po škole a nikomu by nenapadlo ju tam držať ani minutu po prac.dobe.

@janinah v banke to tak bohužiaľ funguje

autor
26. jún 2025
@domka222

Zaplať si individuálny a máš po probléme. Teória aj jazdy budú, kedy to bude teda vyhovovať.

@domka222 len to že je trošku drahší

taktotedanie
26. jún 2025

Individualny studijny kurz
Drahsi ale mas vodicak rychlejsie a prisposobuju sa tebe

memma
26. jún 2025

Moja kolegyňa mala jazdy aj 5 a 6-tej ráno. Aby mala poobede volno. Keďže mala male dieťa a mohla sa mu venovat

autor
26. jún 2025
@memma

Moja kolegyňa mala jazdy aj 5 a 6-tej ráno. Aby mala poobede volno. Keďže mala male dieťa a mohla sa mu venovat

@memma áno jazdy by boli v pohode len teória by bola problém

mmte1234
26. jún 2025

Podobné som si tým prešla teória sa dala vybaviť oni ty vytvoria prihlasovacie údaje do ich webu. A tam dostaneš testy, keď tie testy urobíš správne ze sú bez chyby, tak si ako keby apsolvovala ten deň teórie. A vždy keď budeš mat teóriu budeš dostávať nové a nové testy . Nemaj obavy po volaj si autoškoly a ktorý ti vindú ústrety tak tam si otvor kurz.

margotka17
27. jún 2025

Banky robia aj víkendy???

domka222
27. jún 2025
@mmte1234

Podobné som si tým prešla teória sa dala vybaviť oni ty vytvoria prihlasovacie údaje do ich webu. A tam dostaneš testy, keď tie testy urobíš správne ze sú bez chyby, tak si ako keby apsolvovala ten deň teórie. A vždy keď budeš mat teóriu budeš dostávať nové a nové testy . Nemaj obavy po volaj si autoškoly a ktorý ti vindú ústrety tak tam si otvor kurz.

@mmte1234 nám povedali,že min na polovicu teórie musíš prísť osobne.

autor
27. jún 2025
@margotka17

Banky robia aj víkendy???

@margotka17 ano, v obchodných centrách

margotka17
27. jún 2025

Takto robíš celý mesiac od rána do večera? Veď to sa ani tuším nemôže podľa zákona, či sa mýlim?

danielle474
27. jún 2025

Je aj individualny kurz - drahsi - ale lepšie ako žiadny keď klasika časovo nevyhovuje.. treba sa popýtať v autoškole 🙂