Ako získať vodičský preukaz popri práci?
Plánujem si urobiť vodičák, no netuším ako keďže som v práci do 18 každý deň a niekedy keď je treba aj do 20. Na internete som našla že autoškola má otvorené do 17. Som zúfalá neviem čo robiť,vodičák potrebujem. Nedá sa to nejak vybaviť?
jazd si naplanujed vecer alebo cez vikend ..su autoskoly kt jazdia do cca 9 .. na skusky a podobne si vezmes dovolenku
@ukgirls a teória?
Ahoj, dohodni sa s autoškolou, určite Ti vyjdú s teóriou v ústrety. Jazdy si vieš dať aj večer. Len to neodkladaj do jesene, keď sa bude skoro stmievať. Odkiaľ si?
su autoskoly co robia aj vikendovo -nieje ich vela ale najdu sa ..treba si poobvolavat
Porozmyslaj na svojou prac.dobou... Kedy žiješ?
Ahoj, dohodni sa s autoškolou, určite Ti vyjdú s teóriou v ústrety. Jazdy si vieš dať aj večer. Len to neodkladaj do jesene, keď sa bude skoro stmievať. Odkiaľ si?
@ika02 Poprad
Porozmyslaj na svojou prac.dobou... Kedy žiješ?
@janinah tak to je len na začiatok, teraz som vyšla strednú 🙂
Určite sa to bude dať, zavolaj, vysvetli svoju situáciu a dohodni sa!
Určite sa to bude dať, zavolaj, vysvetli svoju situáciu a dohodni sa!
@ika02 ďakujem, dúfam že sa bude dať
Napr. títo ponúkajú aj sobotu po dohode:
https://www.autoskolarz.sk/zahajenie-kurzu/
Treba len obvolať autoškoly.
Ahoj, ja som si robila VP popri práci a externej VŠ.
Bola som zamestnaná u súkromníka, púšťal ma z práce na jazdy, alebo som sa dohodla na jazdu pred prácou, ráno od 7mej.
Vyzdvihol si ma a aj doviezol pred prácu.
Teóriu v autoškole mal slabú, hoci mne to vyhovovalo a to mal nahrávku a dal mi na domov CD. Mala som knihu s testami, na PC skúšobné otázky a pripravovala som sa sama.
Začínala som v lete, končila 13.10.
A co,ze si len teraz vyšla strednu...nedaj sa využivať.ja akurat zaučam v praci dievča po škole a nikomu by nenapadlo ju tam držať ani minutu po prac.dobe.
Zaplať si individuálny a máš po probléme. Teória aj jazdy budú, kedy to bude teda vyhovovať.
Napr. títo ponúkajú aj sobotu po dohode:
https://www.autoskolarz.sk/zahajenie-kurzu/
Treba len obvolať autoškoly.
@chrobak7 ďakujem 🙂
A co,ze si len teraz vyšla strednu...nedaj sa využivať.ja akurat zaučam v praci dievča po škole a nikomu by nenapadlo ju tam držať ani minutu po prac.dobe.
@janinah v banke to tak bohužiaľ funguje
Zaplať si individuálny a máš po probléme. Teória aj jazdy budú, kedy to bude teda vyhovovať.
@domka222 len to že je trošku drahší
Individualny studijny kurz
Drahsi ale mas vodicak rychlejsie a prisposobuju sa tebe
Moja kolegyňa mala jazdy aj 5 a 6-tej ráno. Aby mala poobede volno. Keďže mala male dieťa a mohla sa mu venovat
Moja kolegyňa mala jazdy aj 5 a 6-tej ráno. Aby mala poobede volno. Keďže mala male dieťa a mohla sa mu venovat
@memma áno jazdy by boli v pohode len teória by bola problém
Podobné som si tým prešla teória sa dala vybaviť oni ty vytvoria prihlasovacie údaje do ich webu. A tam dostaneš testy, keď tie testy urobíš správne ze sú bez chyby, tak si ako keby apsolvovala ten deň teórie. A vždy keď budeš mat teóriu budeš dostávať nové a nové testy . Nemaj obavy po volaj si autoškoly a ktorý ti vindú ústrety tak tam si otvor kurz.
Banky robia aj víkendy???
Podobné som si tým prešla teória sa dala vybaviť oni ty vytvoria prihlasovacie údaje do ich webu. A tam dostaneš testy, keď tie testy urobíš správne ze sú bez chyby, tak si ako keby apsolvovala ten deň teórie. A vždy keď budeš mat teóriu budeš dostávať nové a nové testy . Nemaj obavy po volaj si autoškoly a ktorý ti vindú ústrety tak tam si otvor kurz.
@mmte1234 nám povedali,že min na polovicu teórie musíš prísť osobne.
Takto robíš celý mesiac od rána do večera? Veď to sa ani tuším nemôže podľa zákona, či sa mýlim?
Je aj individualny kurz - drahsi - ale lepšie ako žiadny keď klasika časovo nevyhovuje.. treba sa popýtať v autoškole 🙂

jazd si naplanujed vecer alebo cez vikend ..su autoskoly kt jazdia do cca 9 .. na skusky a podobne si vezmes dovolenku