@banana10 pridu robit este dalsi postrek?a,ako u vas prebiehal?stahovali ste sa prec?
zabije dospele a larvy preziju, vyliahnu sa a preto sa postrek opakuje. Nam budu robit 3x cely byt. Ze standardne nasa firma robi 3x. Na 2 hodiny sme museli prec, nesmie sa podlaha umyvat. Vsetko z izby mam vo vreciach a postupne periem na 60. Hadzem potom do vakuovych vriec. Psychiatria toto.
@banana10 panecku
@banana10 a kde ho budes striekat? A mozes aj ked ti robili postrek?+ oni ti kazali vsetko vyprat?
@janinamojka ty si tiez vsetko prala?
@banana10 len nemam susicku cize u mna 100 nasobny problem a este otazka kolko dni ste ich asi mali doma?a liezli aj cez den?videla si trus?
@banana10 + ak ich vyzenie na podlahu tak zdochnu?a byvas v dome?
Nie..nerobila som nejaké extra upratovanie a pranie..
Asi som mala šťastie na deratizera a podarilo sa mu naraz vyhubit všetko..našťastie nič takéto sa nedialo u nás..a mala som plostice vo viacerých štádia vyvoja lebo našli sme aj dospelú aj takú malú ešte..
Ale ten postrek...neviem..ja som mala tiež nejaký sprej na to ale pomohol len deratizer..a ten mi aj povedal že plostice nevynicim bežným prostriedkom.
....ale človek zúfalý skúša všetko...pamätám si to tiež.
@janinamojka po postreku?a nasli ste to hniezdo?
@janinamojka veru
@janinamojka kolko ste platili?
My po postreku este chceme pustit ozon v izbach
Ja som neplatila nič.. boli sme v prenajatom byte takže som volala majitelovi a jasne mu vysvetlila ze je to jeho problém a musí riešiť.. /
Takže on objednal firmu aj zaplatil
Potom vysvitlo ze pred nami tam nejake socky žili ktorých museli vysťahovať a zrejme ostali plostice v parketach
mne nekazal vypratavat skrine, kazal mi prat iba paplony, deky, postelne pradlo. Ja vsetko periem, lebo staci jedno vajicko a mozem zacat odznova. Striekat planujem az po skonceni deratizacie, ako prevenciu.
Susicka je v tomto pripade obrovska vyhoda, byvam v byte.
Ak je velke zamorenie, musis vsetko pratat. Nam nenasiel nic, ale vcera mala zmrdka vybehla. Na podlahe nic, ale lobzila po stene. Ja som ju neznadala, len muz mi vravi, ze aha, tu je. Az s lupou som ju zbadala.
@banana10 takze moze zasa stipat ,ach a za kolko dni dojdu?
teraz som jednu rozpucila, to je velmi drobunke, priesvitne. Vraj by ich to po postreku malo vypudit von a ked budu po nom chodit, zdochnu. Niekto vravi, ze mozu aj po postreku stipat, neviem, veru, ako to poriadne funguje. Nam sa furt drzia na jednej stene, uz viem, kam mam chodit
sliedit.
my mame druhy postrek po 7 dnoch
@banana10 priesvitne su larvy nie?
@banana10 a su v tej izbe kde boli?ci ste mali v kazdej?
larvy, ano. Badam len v jednej a teda dufam, ze nikde inde nie su.
ale je to psycho spat tam, ale musime, ako navnada, aby vysli z ukrytu. Neboj sa, ja verim, ze to zvladneme my a aj vy a uz bude vsetko v poriadku 😊
hlasila som susede pod nami, ze aky je problem, aby bola v strehu. Neviem, ci to ide od susedov alebo iba my mame. Uz niekolko dni spim tak max 3 hodiny, aj som si uz zvykla. Ak by ti chceli striekat jednu izbu, nema to vyznam. Trvaj na celom byte. Ak ti mozem poradit, daj si zaslepky do zastrciek, aby sa ti tam nenastahovali. Popozerajte si aj zastrcky, ci nie su medzi kablami schovane. My sme odmontovali aj listy, plavacku okolo stien a nastastie nic.
@banana10 zajtra popozerame,mam toto v zastrkach a este do 2 musim kupit
@banana10 ja tiez malo co spim ,ani s nikym o tom kecat ,no strasne :(
je to veru neprijemne, nemam ani sajnu, odkial to prislo. Moj muz je z toho v strese viac, ako ja. A to si sakra davam pozor, aby sme to nemali doma a pozri, ani neviem ako a je to tu. Ale detske veci mam uz vycistene vo vreciach, uz je to o nieco jednoduchsie, o jedno percento.
@banana10 moja zlata,ja mam pocit ze nebudem spat este rok kym sa toho naozaj nezbavime :(
Ale zaujimave ze to decka nesvrbi ako o tom vsade pisu,ze neunosne skrabanie
ani mna a moje dieta to velmi nesvrbelo, len tak ako bezne ustipnutie. Inak, ak ti mozem este poradit, pozri za polickami a poodtahuj od stien postele, gauc, skrine.
@banana10 to vsetko uz mam odtiahnute ale oni si cestu najdu stale

@banana10 oni sa udusia?myslis ze nejake ostali este?