Ako zistiť, či máte doma ploštice alebo blchy?
@banana10 snad,panecku drzim ti prsty nech sa toho rychlo zbavite vy aj my a nech sa vratime do normalu:(
Ja sa idem asi zasa vyplakat
netrap sa, su aj horsie veci. Toto je neprijemne, ale co nas nezabije, to nas posilni 🙂
@banana10 hej len vies jak vycitky preco my,ci sa toho raz zbavime,no citim sa strasne
ja som zase drobnu zahrdusila na stene. Ano, no, mna to tiez trapi. Byvas v byte? Ale nenasla si plosticu ziadnu este?
@banana10 nic a to svietim vsetkym moznym,neviem kde su skryte svine,ako vyzera ta drobna?a ta ziva co si nasla velka bola akej farby?
male larvy su take priesvitne a ked sa nacucaju, tak tmave. Velka je tmava. Velku zbadas, ale tie drobne je tazke zbadat. Ja chodim s celovkou a striehnem kazdy milimeter na stene.
To ti verim, ja som este dosusila dalsie pradlo, dala do vriec a tiez idem do nocnej striehnut 😁
@banana10 a stare stipance pomizli?u nas sa tie 3 co mal vcera rano stale drzia,asi to bude na dlhsie,,,kolko si ich vcera zabila?
stare zmizli niektore hned na druhy den, ine este miznu, take jazvycky su z nich. Vcera som zabila dve take miniaturne.
Ja som jediná doma mala štípance od blchy...nikto iný...takže sa môže stáť, že tie mrchy poštípnu len jedného člena domácnosti....
@earlgrey hej plostice a blchy su tie iste mrchy
Snad o par tyzdnov,rokov uz len hnusne spomienky na to budu a zbavime sa ich :(
@kittykat22 praveze on sa vobec neskriabe,len ho asi svrbela pokozka cca po 2h ked vstal,lebo rano nemal nic,rozskrabal si a hned sa spravili take kusance ako na fotkach co som davala

@banana10 najhorsie je ze stale citim ze pomne daco lezie,kriste pane ja som hodna na psychiatriu