@banana10 boze ja mam normalne panicke ataky z toho,jak len uvidim tu larvu ked je v matraci?presla som parnym mopom matrace,nic som nenasla ale co ked tam su svine dnu v matraci?aj navleky som dala vyprat aaaaaa sa zblaznim z toho.....a vyzlecena ta koza s plostice jak vyzera?
ked pride firma, budes pokojnejsia. To neviem, ako vyzera. Kedy k vsm pridu? nam zase v piatok
@banana10 zajtra pod vecer
Vsetky veci mam nechat na mieste,zajtra len povyzliekat paplony a obliecky nechat na zemi aj plachty,a potom na 2h opustit byt a vziat aj psika ,popr.ho dat do vane,ale to ho radsej vezmeme sebou
Inak odkial si?aspon okres
BB
@banana10 dufaam ze budu aj prehladavat ci oni len striekaju?
Mali by aj prehladavat. Ja som uz zabila od postreku 3 kozojedov
@banana10 ? A odkial prisli?a to co vsetko co je doma vychadza von?aaaaa
Ja len oblecenie pracem z izby, mam to v obyvke na jednej kope, uz to nemam kde skladovat. Musim si este dokupit vaakuove vrecia. Aspon som zistila, kolko hovadin mam doma.
@banana10 vsetko vyprate davas do vriec?
@banana10 a to oni kazali vsetko toto spravit?mne este poradili ze ak nemam susicku tak dat na pol hodinu veci pred pranim do vane a do horucej vody s octom
operem na 60, strcim na 2,5 hodiny do susicky a rovno do vaakuovych vriec a vycucnem vzduch. Oni nekazali, ale staci niekde zabudnute jedno vajicko a mozem zacat odznova.
aspon si to pretriedim, vsetko necham vo vaakuovych a volne necham len sezonne veci. Ak sa to cele zopakuje, aspon si usetrim pranie.
@banana10 jasne chapem
No ako, bola firma?
@banana10 bola a som nahnevana,lebo akurat tu jedna liezla po stene ,,,,neviem ake stadium ,ale nebola to larva aaaaaaa
ten postrek ich vypudil, co je dobre. Prejdu po postreku a zdochnu.
@banana10 ale ona liezla po stene ...nie po zemi ,myslis ze co si nevsimnem zdochne?
zdochne, len musite spat v ten izbe.
mne iez liezli po stene, hrali sa na spidermanov asi 😀
@banana10 ked ja uz mam strach ze ma postipe mrcha alebo decka
aj ja mam, ale ten, kto bol postipany musi spat v izbe, aby vas zacitili a po podlahe, ktora je nastriekana presli a tym vykapu. Je to taky blby pocit, ale da sa to zvoadnut.
@kittykat22 mam len parny mop
@kittykat22 kebyze prezehlim?
@banana10 a ty si este nieco ponachadzala?
uz nie
@banana10 kokos nocna.mora toto .....

A ked sa kusance ukazali,nssvrbi ho to vobex