icon

Ako zistiť, či máte doma ploštice alebo blchy?

5. jan 2025

Idem volat deritazera len nech viem co to je

Ako zistiť, či máte doma ploštice alebo blchy?
autor
9. jan 2025

@banana10 no ako ste na tom?inak ten druhy postrek mate po 10 dnoch?lebo u nas o 4 tyzdne :(
Zasa som nasla 2 male na stene ,kebyze mrchy idu po podlahe umru a tak sa mozu veselo sirit dalej nie?

banana10
9. jan 2025

postrek mame po tyzdni-zajtra, dnes sme nasli dve tie najmensie, uz su na onom svete. Liezli po stene.

banana10
9. jan 2025

nie je to neskoro4 tyzdne?

autor
9. jan 2025

@banana10 neviem preco tak,ze ak by sa objavili a stipali nas tak aj skor,,,,striekal to jednym poatrekom pri ktorom bol aj manzel,a potom dymovnicou kde uz byt nesmel,tak cakal na schodisku pred bytom,to trvalo asi par minut

macatt
9. jan 2025

Bože, dievčatá, ja vám neskutočne držím palce..
Je toho hrozne veľa, majú známi, vedľa panelák a kde kto to rieši..
Ja som si pred Vianocami dala vystriekať byt, lebo mi z toho šibe, chodím ako blázon, zažínam a sledujem či náhodou..
Mám iba takú radu, vypýtajte si od tých deratizérov, nech vám odstreknú z toho postreku do nejakej fľašky, dáte si to do rozprašovača a keď niečo objavíte nech to viete likvidovať.. mne dali do pol litrovej fľaše, je to biele ako mlieko..
Držte sa🫶

macatt
9. jan 2025

Striekala som iba preventívne, prišli rýchlo, platila som 90€ za celý byt..Trnava
Ja mám v celom byte tapety, podhľady plastové, lepenú celú stenu kazetami, mne keď sa to nasťahuje tak môžem všetko strhávať😥

banana10
9. jan 2025

@macatt Vela je toho a neviem, odkial sa to k nam zanieslo. Vchod sme cisty, slusne domacnosti, davame si pozor a aj tak z cista jasna. Ns nervy

macatt
9. jan 2025

@banana10 to žiaľ stačí jedna babka(dedko), ktorá nájde pri smetiaku niečo(podušku), hocičo a už to ide..
Z dôchodku si nevie dovoliť to riešiť, kúpi len biolit a rozmnoží sa to okolo veľmi rýchlo..

macatt
9. jan 2025

@banana10 ľudia kupujú z druhej ruky nábytok, oblečenie, stačí pár vajíčok a už je problém doma..
Je to zapeklité, šetriť planétu, samé bazáre, V…d, atď a roznáša sa to..

autor
10. jan 2025

@macatt presne to som vravela,u nas ziju v bytovke vojaci ,zvacsa dochodci ,kto ho vie

banana10
Autor odpoveď zmazal
autor
10. jan 2025
autor
10. jan 2025

@banana10 som nedopisala ze hej ale psychicka hroza

autor
10. jan 2025

@banana10 uz spis pokojnejsie?

banana10
10. jan 2025

Dnes bol striekat druhykrat, deratizer povedal, ze urcite sa toho zbavime, nech nemame strach. Byt hore nohami, pracka a susicka idu nonstop, stale mam pocit, ze po mne nieco lezie, stipe ma-paranoja nacisto.

autor
10. jan 2025

@banana10 a ste dostipany na novo?objavili sa aj dospele ?

banana10
10. jan 2025

stipance uz tyzden ziadne, dospele vobec, sem tam tie vyliahnute

banana10
10. jan 2025

a u vas?

autor
10. jan 2025

@banana10 v noci zasa jedna liezla po stene

autor
11. jan 2025

@banana10 to ak nebudu nove stipance znamena ze uz niesu ?

banana10
11. jan 2025

su este, len, nedojdu k tene do postele, lebo po ceste zdochnu

autor
11. jan 2025

@banana10 ale ja som nenasla ani na zemi nic

banana10
11. jan 2025

to ani ja, oni su niekde schovane a pomaly sa liahnu

autor
11. jan 2025

@banana10 ale to ich nezabije?

autor
11. jan 2025

To po postreku zasa sa vyliahnu?

banana10
11. jan 2025

postrek larvy nezabije, oni sa vyliahnu a preto sa musi ten postrek opakovat, aby zabil aj vyliahnute. Kolko budete mat postrekov?

banana10
11. jan 2025

nove uz nebudu, len tie stare budu postupne kapat

autor
11. jan 2025

@banana10 este jeden,spolu 2 cize preto sa pytam co to za blbost .....ze ci kazde 4 tyzdne rok budem platit ci co....ved ked sa vyliahnu dalsie pptom po dalsiom postreku dalsie nie?

autor
11. jan 2025

@janinamojka kolko postrekov robili vam?

autor
11. jan 2025

@macatt kolko postrekov vam robili?