@klarissa25 syn len
Nik nevie?😪😪
Rano to nemal hned po zobudeni,ale asi po 2.5h som zufala :(
A ako vies ze su to stipance??
@klarissa25 nevidis?ved je tam vpich
Nie, nemyslim si ze su to stipance….
@klarissa25 a co by to akoze bolo.
@klarissa25 lepsie?
A ma to po celom tele? No neverim ze by bol len jeden dostipany. A to ze je v strede bodka neznamema ze je to vpich. Ved ked aj kiahnu rozskriabes alebo vyrazku tak je v strede krater
@klarissa25 jasne ze od plostice staci ze je len jeeem stipnuty....
@klarissa25 kiahne to niesu,uz mal
No tak ked si skalopevne o tom presvedcena tak si to pories doma…je jedno co ti tu kto napise…
@klarissa25 tak ked citam tvoje mudrosti tak ti nemam dovod verit
@kittykat22 takze to mozu byt plostice.ze?
Byvala som v byte v londyne kde boli plostice. A stipali len mna mojho partnera vobec. Co sa tyka miesta vzdy len na rukach dolu a na nohach dolu..nikdy nie na bruchu chrbte
@kittykat22 presla som od rana vsetky postele ,pod nimi,aj gauc a nic ,dokonca aj skary,okolo zasuviek,skrine a nic ,ale dakde budu svine
@kittykat22 dik
A hruzance som mala tiez viac ake blizsie pri sebe..plostica kuse na odhalenych miestach zvycajne . Dkus v noci parkarat zapalit dvetlo rychlo v miestnosti ci ich neuvidis niekde na plachte.ta tom byte kde sme boli uz som ich videla aj cez den lozit bolo to strasne..uz by som to zazit teda nechcela..dokial sme sa odstahovali spala som pri zapalen svetle a aj tak som pokusana bola. A moj nic chlap .stale len mna hruzli. Sle moju krv ma rad vsetok hmyz
@kittykat22 teraz syna nieco stiplo,lebo sa neskrabal a ked sa zacal skrabat tak hned ta cervena bodka ,no salena som z toho....alebo neskora rekacia po ustipnuti plosticou?
Ustipnutie po plosticiach je viditeľné oneskorene ale z mojich skúseností 1-2 dní.. mala som velke opuchnute miesta na zadku až podliatiny po rozskrabani.
Trus som nenašla nikde..ale nasla som za bieleho dňa prechádzať sa mrchu dospelú po sedacke 🫣bol to boj inak kým sme na to prišli hanbila som sa chodiť s krátkym rukávom tak hrozne som bola postipana..a len ja nikto iný z rodiny..
@janinamojka cize moze byt ze je to oneskorena reakcia ?a su take vpichy?
Oneskorena reakcia je práve charakteristicka pri plosticiach...dokáže to zmiasť človeka lebo ja som bola medzitým mimo domu a tam sa mi po dvoch dňoch objavili stipance..a tak prvá cesta bola kožné a mysleli sme ze alergia nejaká...
Práve pri plosticiach sa to objaví po 1-2 dňoch..

Vsetci ste dostipani?