Ako zistiť, či zosnulý našiel pokoj v nebi?
Ahojte, viem že netypická otázka ale veľmi ma to trápi, ako zistím, či dušička zosnulej blízkej osoby našla pokoj/je v nebi? Nechcem použiť médium lebo mám z toho strach, ale chcela by som vedieť či má niekto skúsenosť, alebo čo môžem pre tú dušičku urobiť aby bola spokojná a šťastná? Zostalo veľa vecí nevypovedaných a nedokončených. Modlitby aj omše viem, ale či existuje ešte niečo čím môžem zosnulému pomôcť?
@zmrzlinka2021 pre niekoho bludy, pre niekoho realita. Nikomu neberiem jeho názor, ale myslím si že po smrti budeš veľmi prekvapená. V dobrom.
@smutok20 Daj slúžiť sväté omše, a veľa sa modli 🙂 To je najviac, čo pre tú dušu vieš urobiť. Hlavne ju pusti, potrebuje ísť. V žiadnom prípade neskúšaj hlúposti typu médiá a podobne, s tým nie sú žarty. Veľa síl.
@joe_mamma no prosim ta, vyvola zleho ducha, čo ju posadne a bude mat depresie do konca života a rada, ked nespacha samovraždu
..toto je autorka presne ta zla rada, ktorou si zničiš život
s takymi vecami sa nikdy nezahrava..raz sa chalani pytali toho čo vyvolali, prečo prišiel a vyšlo im : kill tak sa rozutekali ako slepice a nechali ho v lufte
@smutok20 skus poziadat,nech ti odpovie vo sne
@smutok20 ak dostal posledne pomazanke alebo bol pochovany fararom bol dusi vymodleny a vyproseny pokoj
Alebo vestica ak ti to pomoze
Modli sa za neho a nechaj ho ist..presvedc samu seba ze uz mu je dobre..
@krasolienka1 chatrč som videla film, krásny, utešujúci.
@karolinakr to by som nikdy nerobila a preto ani nechcem nejaké médium ani nič, lebo mám z toho strach
@taktotedanie pochovania farárom bolo, ale pomazanie nie 😔 bola to veľmi náhla smrť 😔
@drahomirrra nie to by som ani neskúšala. Modlím sa, len neviem či to stačí :(
@smutok20 mozno by stacil rozhovor s fararom, este su mozno nejake procesie alebo nieco co vies urobit preto aby nie dusi zosnuleho, ta uz nasla pokoj ale aby sa tvojej dusi ulavilo
@taktotedanie úprimne sa na farára trochu hnevam lebo mal problém s tým že sme dali kremáciu a pritom to bolo prianie danej osoby ktoré vyslovila viackrát počas života tak sme to museli splniť. Bola som aj na terapiách ale zatiaľ som si aspoň odpustila nejaké veci, ale nie je to ešte vo mne uzavreté 😔
@smutok20 ved ineho farara, v inom meste, ten bude s tebou komunikovat nezaujato..
@smutok20 mňa navštívila pred smrťou a to sme sa toľko nestretávali, bolo to dievča (dcéra) mojej sesternice, potom to boli duše zosnulých na mieste kde sme sa presťahovali, neskôr tu kde ma dali z rodiny ľudia, tiež nenašli pokoj, iné ako zapáliť sviečku sa mi nedá.. pomodliť...
@smutok20 pomôžeš tak ze ju necháš ísť odpustis všetko čo ťa ťaží s danou osobou a necháš ju odísť.. To neznamená ze máš na ňu zabudnúť ale hlavne sa neumarat výčitkami, otázkami...
@smutok20 a už vôbec nie hnevom... Ver mi viem o com píšem...

@mladena ďakujem za citlivú odpoveď