icon

Ako zistiť, či zosnulý našiel pokoj v nebi?

smutok20
21. apr 2024

Ahojte, viem že netypická otázka ale veľmi ma to trápi, ako zistím, či dušička zosnulej blízkej osoby našla pokoj/je v nebi? Nechcem použiť médium lebo mám z toho strach, ale chcela by som vedieť či má niekto skúsenosť, alebo čo môžem pre tú dušičku urobiť aby bola spokojná a šťastná? Zostalo veľa vecí nevypovedaných a nedokončených. Modlitby aj omše viem, ale či existuje ešte niečo čím môžem zosnulému pomôcť?

Strana
z2
smutok20
autor
22. apr 2024

@mladena ďakujem za citlivú odpoveď

smutok20
autor
22. apr 2024

@zmrzlinka2021 pre niekoho bludy, pre niekoho realita. Nikomu neberiem jeho názor, ale myslím si že po smrti budeš veľmi prekvapená. V dobrom.

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
drahomirrra
22. apr 2024

@smutok20 Daj slúžiť sväté omše, a veľa sa modli 🙂 To je najviac, čo pre tú dušu vieš urobiť. Hlavne ju pusti, potrebuje ísť. V žiadnom prípade neskúšaj hlúposti typu médiá a podobne, s tým nie sú žarty. Veľa síl.

karolinakr
22. apr 2024

@joe_mamma no prosim ta, vyvola zleho ducha, čo ju posadne a bude mat depresie do konca života a rada, ked nespacha samovraždu

..toto je autorka presne ta zla rada, ktorou si zničiš život
s takymi vecami sa nikdy nezahrava..raz sa chalani pytali toho čo vyvolali, prečo prišiel a vyšlo im : kill tak sa rozutekali ako slepice a nechali ho v lufte

bloger
22. apr 2024

@smutok20 Neboj sa všetko je tak ako má byť. Odovzdaj svoju neistotu v modlitbe. Určite potom pocítiš pokoj vo svojom vnútri. Bohu záleží na spáse každého človeka.

veronika2021
22. apr 2024

@smutok20 skus poziadat,nech ti odpovie vo sne

taktotedanie
22. apr 2024

@smutok20 ak dostal posledne pomazanke alebo bol pochovany fararom bol dusi vymodleny a vyproseny pokoj
Alebo vestica ak ti to pomoze

saxana000
22. apr 2024

Modli sa za neho a nechaj ho ist..presvedc samu seba ze uz mu je dobre..

smutok20
autor
22. apr 2024

@marca12 krásny sen…kiež by sa mi tiež také prisnilo

smutok20
autor
22. apr 2024

@krasolienka1 chatrč som videla film, krásny, utešujúci.

smutok20
autor
22. apr 2024

@karolinakr to by som nikdy nerobila a preto ani nechcem nejaké médium ani nič, lebo mám z toho strach

smutok20
autor
22. apr 2024

@saxana000 to samopresvedčovanie je práve najhoršie…ťažko veriť niečomu na čo nemám dôkaz či aspoň uistenie 😔

smutok20
autor
22. apr 2024

@taktotedanie pochovania farárom bolo, ale pomazanie nie 😔 bola to veľmi náhla smrť 😔

smutok20
autor
22. apr 2024

@drahomirrra nie to by som ani neskúšala. Modlím sa, len neviem či to stačí :(

taktotedanie
22. apr 2024

@smutok20 mozno by stacil rozhovor s fararom, este su mozno nejake procesie alebo nieco co vies urobit preto aby nie dusi zosnuleho, ta uz nasla pokoj ale aby sa tvojej dusi ulavilo

smutok20
autor
22. apr 2024

@taktotedanie úprimne sa na farára trochu hnevam lebo mal problém s tým že sme dali kremáciu a pritom to bolo prianie danej osoby ktoré vyslovila viackrát počas života tak sme to museli splniť. Bola som aj na terapiách ale zatiaľ som si aspoň odpustila nejaké veci, ale nie je to ešte vo mne uzavreté 😔

taktotedanie
22. apr 2024

@smutok20 ved ineho farara, v inom meste, ten bude s tebou komunikovat nezaujato..

tizianka
25. okt 2024

@smutok20 mňa navštívila pred smrťou a to sme sa toľko nestretávali, bolo to dievča (dcéra) mojej sesternice, potom to boli duše zosnulých na mieste kde sme sa presťahovali, neskôr tu kde ma dali z rodiny ľudia, tiež nenašli pokoj, iné ako zapáliť sviečku sa mi nedá.. pomodliť...

kulumulu123
25. okt 2024

@smutok20 pomôžeš tak ze ju necháš ísť odpustis všetko čo ťa ťaží s danou osobou a necháš ju odísť.. To neznamená ze máš na ňu zabudnúť ale hlavne sa neumarat výčitkami, otázkami...

kulumulu123
25. okt 2024

@smutok20 a už vôbec nie hnevom... Ver mi viem o com píšem...

Strana
z2